svētdiena, 2017. gada 9. aprīlis

Atmoda, iekšējais veselums, patiesība par sevi (4)

Atmoda, iekšējais veselums
“Pasaules Vienotības Universitāte dod mācības gan iekšējai pasaulei, gan ārējai pasaulei. Iekšējai pasaulei domātās mācības pamatā ir pasīvas pēc savas dabas, bet ārējai pasaulei domātās - aktīvas.
Piemēram, ja mājās tek krāns, tad cilvēkam jābūt aktīvam. Jums pie tā ir jāpieiet, jāsaprot, kāpēc tas tek un jāsalabo.
No otras puses, ja cilvēkā ir neapmierinātība vai dusmas par tekošu krānu, tad mācība saka “noturi to, paliec ar to.”
Ārējā pasaulē ir jāsalabo vai jāmaina tas, kas ir. Bet iekšējā pasaulē ir jāredz to, kas ir. Šī redzēšana arī ir viss. Kas attiecas uz iekšējām problēmām vai iekšējo izaugsmi vai garīgo progresu, tad cilvēkam ir jāiemācās redzēšanas māksla. Un, kas tas ir, tas nav svarīgi. Jums tikai jāredz tas, kas notiek. Ja tā darāt, tad ziniet, ka dzīvojat.
Ir tikai jāredz to, kas notiek. Cilvēkam ir greizsirdība, dusmas, naids. Ir bailes, ir vilšanās, neapmierinātība. Vienkārši redziet to, skatiet to kā filmu. Tā ir ļoti baudāma izprieca. Vienkārši redzēt to, kas notiek.
Lai ēstu saldējumu, nekas par to nav jāzina, kurš to pagatavoja un kāds ir tā sastāvs. Vienkārši izbaudiet savu saldējumu. Līdzīgi – lai būtu, redzētu un pieredzētu to, kas notiek, nav vajadzīgas nekāds zināšanas un tādēļ arī nav vajadzīga nekāda etiķešu piekāršana.
Ja cilvēks vienkārši redz to, kas notiek, tad nonāk iekšējā veselumā.
Redzēt to, kas notiek, nozīmē būt atmodinātam.
Viss pārējais notiek automātiski.”
Šrī Bagavāns
Pirmo reizi Latvijā būs iespēja iepazīties ar Pasaules Vienotības Universitātes mācībām plašā mērogā kursā Fenomens & Dāvana

Tā ir unikāla iespēja.
Skati vietni fenomenslatvija.com
vai FB lapu Fenomens & Dāvana