otrdiena, 2017. gada 11. aprīlis

Aprīlis – iekšējo procesu, izziņas un atklāsmju laiks!

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/168-aprilis-ieksejo-procesu-izzinas-un-atklasmju-laiks#.WOq0nqS2BVY.facebook

Aprīlis ir ļoti īpašs mēnesis – tā sākums varen dinamisks, uzņēmīgs, apņēmīgs, drosmīgs un iniciatīvas bagāts. Tad no 10. aprīļa aktualizējas iekšējās pasaules jautājumi, kuri kopā ar pilnmēness fonu, nebūt nebūs tik klusi, mierīgi un nepamanāmi, bet tieši otrādi, viss kas mūsos ir – visā tā krāšņumā tiks parādīts apkārtējai pasaulei – gan spīts, egoisms, netolerance, gan taisnības un patiesības cīnītāja un aizstāvja gars… un kur nu vēl mēneša pēdējā dekāde – ar savām iekšējo pasauli sapurinošām atklāsmēm un idejām, kas kopā ieskicē ļoti vērtīgu laiku tieši iekšējās pasaules iepazīšanai un sakārtošanai, lai pēc tam, ārēji aktīvākā laikā, mūsu iekšējie resursi būtu jau pilnā gatavībā.   
Dinamiskais marts un aprīļa pirmā nedēļa, daudziem no mums ļāva izdarīt sen lolotu un gaidītu izrāvienu, ļāva uzdrošināties, veikt iekšēju mobilizāciju, lai izietu uz kvalitatīvu un vērienīgu izrāviens mūsu dzīvēs. Cik šis izrāviens bija jaudīgs un vērienīgs, tik palēninājums no 10. aprīļa gaidīts un pat īsti vietā.
Savukārt, ja uz šo pirmo “uzrāviena” piegājienu tu vēl gana daudz nesaņēmies, neuzdrošinājies, tad tagad tev ir dots laiks pasēdēt maliņā un vēlreiz apdomāt, ko tu vēlies, nevēlies un ko pats īsti pats par to visu domā. Ja nonāksi pie secinājuma par garām palaistām iespējām, tad no 20. aprīļa līdz 3. maijam tu pat vari sadusmoties uz sevi un kļūt īpaši neiecietīgs arī pret apkārtējiem. Savukārt jau pēc tam, laikā no 4. - 16. maijam pilnā apmērā izmantot otro iespēju iziet uz šo drosmīgo un uzņēmīgo izrāvienu, kaut vai dusmu motivēts.
Šajā mēnesī ir vairākas biznesu, projektu un sociālo aktivitāti kavējošas ietekmes - retrogradīgs Merkūrs, Saturns un Jupiters, no 10. aprīļa visas šīs ietekmes ar visu jaudu spiež uz bremzēm. Nedaudz efektīvāk un veiksmīgāk lietas sāks risināties tikai no 3. maija.
Tādēļ šajā laikā nav ieteicams uzsākt lielas ieceres, veikt nozīmīgus pirkumus vai darījumus, mājas būvniecību, parakstīt nozīmīgus dokumentus, kā arī iespējama birokrātiska vilcināšanās, pārsteigumi un kļūdas. Citiem vārdiem, sākās retrogradīgais laiks, kurš mūs vedina atpūsties, nedaudz iepauzēt, pārskatīt aktuālās dzīves tēmas, pabeigt iesāktos darbus, atlaist pagātni un daudz ko citu, ne mazāk dzīvē nozīmīgu.
Savukārt gaidāmais Svaru zīmes pilnmēness, 11. aprīlī – ar jaunu uzrāvienu atkal provocēs partnerattiecību tēmu - katras puses ieguldījumu attiecībās un vēlmi sevi patiesi izpaust. Tā kā šajā laikā mūsu egocentriskums būs savā augstākajā un spilgtākajā izpausmē, tad var būt tieksme iziet uz bezkompromisa ultimātiem un šķiršanos, lai gan neatgriezeniskus lēmumus pieņemt neizdosies.  Tomēr, ja arī attiecībām ir laiks mainīties, tad šajā laikā var izcelties tēmas, kurā virzienā tām būtu jāmainās. Šis pilnmēness ļoti palīdzēs un rūpēsies par to, lai mēs atbrīvotos no iekšējās spriedzes un blokiem, no sevis noliegšanas un pārspīlētas izdabāšanas – ārā gribēs izlauzties itin viss no piesauktā.
Tāpat arī šis mēnesis rosina noslēgt visus parādus ar pagātni, vairāk jūtu un attiecību tēmā, un ja to izdosies izdarīt, tad jau no 16. aprīļa mīlas kupidons var jo izteikti ap jums lidināties, tavā virzienā sūtot koķetus skatienus un draiska flirta bultas. Ap 20-tajiem datumiem vēl var uzpeldēt kāda pagātnes attiecību ēna, bet vairāk, lai šo dzīves posmu noslēgtu, nevis lai vēl ko risinātu.
Lieldienu brīvdienas būs pilnas nepacietības un dzirkstoši sprēgājošas vēlmes izpausties. Ap 14. aprīli mūsos dzims spēcīgs bunts un iekšējās pasaules revolūcija, kas jauniešiem būs kā bunts pret sabiedrībā pastāvošo kārtību un stereotipiem, savukārt nobriedušākām personām sniegs svaiga gaisa malku, kas ļaus apzināties – es vēl joprojām esmu jauns un vēl varu kļūt par to, par ko vienmēr esmu sapņojis.
Tam sekos svētku izskaņa, kura vedinās visu apjausto nofiksēt un sasaistīt ar realitāti. Savukārt pašas mēneša beigas plānojas būt atklāsmju lietus bagātas, spēsim tik tās apjaust un nofiksēt, lai tūlīt pēc tam adaptētu savai dzīvei.
Īsumā, neskatoties uz aprīļa intraversiju – visuma signāli ir spraigi, tieši un dinamiski, kas neļaus ieslīgt pašapmierinātā pasivitātē vai slinkumā. Viss notiek, un notiek daudz vairāk nekā citām kārtām, tik šoreiz uzsvars ir uz tavu iekšējo pasauli, uz to, kas tu patiesībā esi, kā tu patiesībā jūties un ko tu patiesībā vēlies. 
Lai šis laiks palīdz gūt patiesu izpratni par savu dabu un savu vietu zem saules!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017