ceturtdiena, 2016. gada 20. oktobris

Palīdzība un palīdzēšana

Palīdzība un palīdzēšana
“Ja cilvēks var palīdzēt un jūt, ka ir kādam jāpalīdz, tad tas ir jādara. Ja nepalīdz, tad tiek uzkrāta negatīvā karma. Pirmkārt jau cilvēkam jābūt spējīgam palīdzēt (kvalificētam, lai palīdzētu) un jāsajūt savā sirdī, ka tas var palīdzēt. Un tad ir jāpalīdz. Ja ir abi iepriekšminētie nosacījumi, tad ir jāpalīdz. Ja cilvēks nepalīdz, tad uzkrāj sev negatīvo karmu. 

Situācijā, kad cilvēkam ir vajadzīga palīdzība un viņš zina, kurš varētu palīdzēt, tad ir jālūdz šī palīdzība. Ja vajadzībā esošais nelūdz palīdzību, tad tas pats uzkrāj negatīvo karmu.

Atkārtoju. Ja ir vajadzīga palīdzība un cilvēks zina kādu, kuram tā vajadzīga, kā arī spētu tam palīdzēt, bet to nedara; un, ja cilvēks pats nelūdz palīdzību, tad tiek uzkrāta negatīvā karma. 

Kad cilvēks ir saņēmis palīdzību no kāda, tad ir jānoslēdz karmiskais cikls. Viņam ir jāatbild ar savu palīdzību tam pašam cilvēkam vai jāsniedz līdzvērtīga palīdzība citam. Ja cilvēks var. Ja nevar, tad viss kārtībā.

Lūdzu, palīdziet vai nu tādā pat veidā kā esat saņēmuši palīdzību vai kādā citā materiālā veidā vai vismaz ar pateicību. Tad cikls tiek noslēgts. Ja cikls netiek noslēgts, tad uzkrājat negatīvo karmu. 

Vēlreiz. Ja cilvēks saņem palīdzību no kāda cita un, ja netiek atdarīts ar to pašu tādā vai citādā veidā, vismazākais ir pateicība, tad tas uzkrāj negatīvo karmu.”
Šrī Bagavāns

"Visvienkāršākais veids, kā būt laimīgam, ir palīdzēt citiem."
šrī AmmaBagavāns
Facebook SAULES TEMPLIS