otrdiena, 2016. gada 18. oktobris

Ko dod tas, ka pieaugam vibrācijās, ka ceļam savu enerģijas ātrumu?

http://spekavots.lv/ko-dod-tas-ka-pieaugam-vibracijas-ka-celam-savu-energijas-atrumu/

Jo lielāks ir cilvēka vibrāciju ātrums, jo lielāks tam ir potenciāls.
Augot vibrācijām un enerģijas ātrumam, mēs sākam redzēt likumsakarības. Mēs pamazām sākam izprast to, kas ir, bet nav redzams ar neapbruņotu aci. Mēs spējam apstrādāt daudz vairāk informācijas, daudz vairāk apzināties un iemācīties – nevis iekalt un aizmirst uzreiz pēc eksāmena. bet brīvi iemācīties un visu mūžu to zināt. Jo no tā, cik ātra mums ir enerģētika ir atkarīgs tas, cik lielu apjomu informācijas spējam atcerēties un izprast.
Pieaugot enerģijas ātrumam, mūsu šūnas atjaunojas un ķermenis spēj gan piesaistīt, gan ražot vajadzīgās vielas, gan lai atbrīvotos no toksīniem, gan arī slimībām. Augot enerģijas ātrumam, mūsu ķermenis atjaunojas daudz ātrāk, traumas un rētas ātri sadzīst. Arī sev izdevīgus lēmumus dzīvē mēs spējam pieņemt daudz ātrāk un nepalaižam garām visas izdevības, kuras dzīve mums piespēlē.
Kad enerģijas ātrums pieaug vēl, tad mēs sākam redzēt elektromagnētiskos laukus – sākam tos redzēt, sajust un izprast. Mēs jūtam kā divi elektromagnētiskie lauki mijedarbojas savā starpā. Mēs jūtam – kurš cilvēks par mums domā, ko domā un kas notiek ar mums tad, kad viņš domā.

Ja cilvēkam ir zems vibrāciju ātrums, tad jūtam kā mūsu elektromagnētiskais lauks sāk bremzēties un mēs sākam just nogurumu, aizkaitinājumu un mūsu pašsajūta krietni pasliktinās. Ja mijiedarbojamies ar cilvēku, kuram ir augstāks vibrāciju ātrums, viss notiek tieši pretēji – mēs sajūtam iedvesmu un motivāciju kaut ko darīt. Ir tāda sajūta, ka viss energolaukas piepildās ar enerģiju, kura ceļ spārnos.
Augot vibrāciju ātrumam, mēs sākam redzēt visas saistības un saites, kas mūs saista ar citiem cilvēkiem – gan karmiskās, gan līgumsaistības, gan tās, kur esam devuši solījumus vai izlīdzējuši kādam. Mēs pamazām sākam redzēt visu to, kas līdz šim bijis neredzams, jo mēs redzam tikai to, kas atbilst mūsu vibrāciju ātrumam. Fizisks un materiāls mums šķiet tikai tas, kas vibrē tādā pašā ātrumā kā mūsu smadzeņu un acu ātomi.
Pieaugot vēl cilvēka vibrāciju ātrumam – to sāk mazāk ietekmēt planētas fizikas likumi, viņa elektromagnētiskajā laukā darbojas tie fizikas likumi, kurus viņš pats izvēlas. Līdz ar to ir iespējams iet caur matērijai, staigāt pa ūdeni, materializēt priekšmetus, levitēt un darīt visu to, ko uzskatām par brīnumiem. Pie šāda enerģijas ātruma cilvēks jau redz ļoti smalkā līmenī. Paskatoties uz citu cilvēku, tas redz ne tikai fizisko un ēterisko ķermeni, bet arī visu informāciju, ko satur šis cilvēks, visas viņa domas, iepriekšējās dzīves un daudz ko citu.
Jo mums ir lielāks vibrāciju ātrums, jo smalkāku informāciju spējam nolasīt un uztvert.
Mūsu ātrumu bremzē viss tas, kas ir lēns un disharmonisks.
Viss, kas kaitē mūsu veselībai. Komunikācija ar cilvēkiem, kuri atrodās zemās vibrācijās. Kalpošana dažādiem egregoriem un daudz kas cits. Viss, kas mūs padara rupjākus un smagākus, bremzē mūsu enerģijas ātrumu.
Tiekšanās uz gaismu un apzināšanos ceļ mūsu vibrācijas, un lai vibrācijas celtos, ir jānomet viss liekais svars, tieši tāpat kā gaisa balonā. Ir jāatbrīvojas no visām karmiskajām saistībām, no visiem līgumiem un solījumiem. Ir jāatbrīvojas un visām atkarībām. Ir jāatbrīvojas no visa ta, kas nerezonē ar mums, ar mūsu sirdi un dvēseli. Un jauzskaņojas uz savu Augstāko Es, uz kosmisko pirmssākumu un to, ko daudzi sauc par Dievu vai kosmisko apziņu. Kosmiskai apziņai nav ātruma ierobežojuma, tā ir bezgalīgi ātra. Tā redz visu pirms tas notiek, tā redz visu vienlaicīgi un tā apstrādā pilnīgi visu kosmosā esošo informāciju vienlaicīgi. Tā ir vienlaicīgi visur.