pirmdiena, 2015. gada 16. marts

no 16.marta līdz 22.martam

 

 
17.martā trīs nozīmīgi notikumi debesīs, un proti:
Planēta Venēra maina zīmi no Auna uz Vērsi, kur tā jūtas ļoti omulīgi un komfortabli līdz pat 11.aprīlim – iekšēji tieksimies pēc garīga un fiziska komforta, bet jebkura agresija tiks uztverta kā kaut kas ārpus mums pašiem. Labi sajutīsim, kā padarīt apkārtējo dzīves telpu daudz patīkamāku un omulīgāku. Iekšēji tieksimies pēc romantikas, mākslas un iekšēji izjustām baudām. Sievietes centīsies sevi uzpost, bet puiši sabužināt savas krāšņās „spalviņas”, lai izpatiktu savām sirds dāmām. Šis ir ideāls laiks, lai nodotos dabas un mīlas valdzinājumam un sajustu tās krāsu un smaržu bagātību. Būs bagātīgs dārza klāsta piedāvājums tirgū. Un šajā laikā izveidotās attiecības būs stipras un pastāvīgas, jo Venēra Vērsī prasa ne tikai garīgu tuvību, bet tikpat nopietni izturas arī pret miesisko. Finanses šajā laikā tiks kārtīgi rēķinātas un tēriņi būs pārdomāti līdz 31.martam, jo šajā datumā Merkurs ieies Auna zīmē, tad gan prātam nevarēs pārāk uzticēties, jo domas būs nepastāvīgas, daudz ideju, bet grūti tām būs atrast piemērotu segumu.

Un otrs faktotsUrāna un Plutona precīzais kvadrāts, tiesa gan – pēdējais. Kopš 2010.gada šis kardinālā krusta kvadrāts, kurā galvenokārt bija uguns un zemes stihijas rīvēšanās, radīja ne mazums krasu izmaiņu. Uguns it kā izdedzināja zemi, tas reāli izskatās tā, - it kā zeme būtu izdedzināta sausa, padarīta neauglīga. Tomēr, ja paskatāmies, tad pēc meža ugunsgrēkiem(un ne tikai meža) – daba atjaunojas ar vēl lielāku sparu. Uguns vienmēr nāk ar jaunām pārmaiņām, bet zeme, kura ir iesīkstējusi, piepildīta ar visādu nevajadzīgu drazu, ir šajā procesā – jāattīra. Tātad notiek savdabīga atdzimšana, kā Fēnikss no pelniem, ja tā var salīdzināt šo procesu.

Un trešais faktorsMerkura un Neptūna savienojums Zivju zīmē līdz 20.martam -  savienojums notiek ūdens stihijā – tātad tiek skarta jūtu un emocionālā pasaule. Lieliski darbojas intuīcija, bet zemā līmenī – uzdarbojas dažādu nozaru noziedznieki. Tātad būsim acīgi un „nepeldēsim mākoņos”. Šis aspekts vairo izklaidību. Veicina sapņošanu ar vaļējām acīm. Šim izklīstošajam savienojumam klāt 19.martā pievienosies Mēness, kas vēl vairāk pastiprinās izklaidību un maldīšanos. Tiesa gan, savienojums notiks mūsu platuma grādos naktī, kad visi guļ. Nakts melnuma aizsegā parasti uzdarbojas dažādi nelabi ļautiņi, tāpēc ieteicams izvairīties no maldīšanās pa nakts ceļiem.

Un pats svarīgākais notikums šonedēļ ir Saules daļējais aptumsums 20.martā plkst. 11:36 – tā ilgums – 2 min.47 sek. Saule simbolizē Dievišķo Saprātu, un katrs saules aptumsums, kad tas notiek, ir papildu slodze mūsu smalkajiem ķermeņiem. Kad notiek saules aptumsums, tiek ieteikts dažas dienas pirms aptumsuma un dažas dienas pēc aptumsuma rūpīgi kontrolēt sevi, savu dienas kārtību. Vairāk atpūsties, vairāk gulēt. Un, protams, rūpēties par iekšējo harmoniju.

   Jo mūsu nepilnīgās enerģijas(domas), kas atrodas zemākajos ķermeņos, aktivizēsies, un mēs varam justies ne visai komfortabli. Dažiem tā būs uzbudināmība bez iemesla, disharmonija, bet daži vienkārši kritīs depresijā vai var veikt nekontrolējamas darbības. Saules aptumsumi sevišķi bīstami ir psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem un cilvēkiem, kas cieš no psihiskām slimībām. Tāpēc parūpējieties par savu tuvo radinieku dvēseles komfortu. Pacentieties pasargāt viņus no jebkādiem sliktiem un negatīviem stāvokļiem. / teksts izrakstīts no http://www.sirius-riga.lv/diktati2007.03….