pirmdiena, 2015. gada 16. marts

Dzintars un viņa īpašā enerģētika

 

Dzintars nepieder ne pie kristāliem, ne minerāliem – to veido pārakmeņojušies sveķi ar ārkārtīgi spēcīgu enerģētisko lauku. Dzintars rada starojumu, ko mēdz saukt par dievišķo. Dievišķā gaisma ir zelta krāsā un attiecas uz trešo, saules pinuma čakru un mūsu fantomā atstāj nospiedumu uz trim dienām – neviens cits no kristāliem to nespēj.

 Dzintars atrodams daudzviet pasaulē, bet mūsējais, Baltijā iegūtais, ir īpašs ar augsto dzintarskābes saturu. Tikai nesen tika atklāts, ka dzintarskābe atrodas arī katrā mūsu šūnā, tāpēc organisms to pazīst un pieņem kā savu. Tur arī meklējams dzintara dziednieciskais efekts – paberzējot vai paturot zem mēles dzintara graudiņu vai arī lietojot kādu izstrādājumu ar dzintara pulvera vai pūdera piedevu, organisms jūtas savējo klātbūtnes sadrošināts. Stiprinās imunitāte, noregulējas vielmaiņa, tiek veicināta šūnu reģenerācija. Uz saules pinuma brīdi paturēts dzintara gabals – bateriju uzlādēšana visai dienai.
Dzintara enerģētiku iznīcina tikai konservantu klātbūtne un savienojums ar jebkāda veida metālu, zeltu ieskaitot. Dārgmetāla ietvarā dzintara brošiņa ir tikai skaistuma, nevis veselības rota.


 Dzintarskābes fenomens – apiet veselās šūnas un apstāties tikai pie tām, kuras raida SOS. Tāpēc sejas krēma lietošana gan grumbām liek trūkties, gan normalizē vairogdziedzera – aizturēto un neizpausto emociju orgāna – darbību.


http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/188162