sestdiena, 2015. gada 14. marts

Fragments no SOLĀRAS prognozes MARTAM 2015

Fragments no SOLĀRAS prognozes MARTAM 2015
~ Izraušanās uz Patieso Dzīvi ~
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Tagad, kad mēs esam pabeiguši ekstremāli spēcīgo, četru mēnešu MEGA PĀRSLĒGŠANOS, mēs varam sākt pamanīt pamatīgās izmaiņas, ko tā mums ir ienesusi. Daudz kas ir izmainījies mūsu dziļi iesīkstējušajā neapzinātajā uzvedībā, jo savu automātisko emocionālo reakciju beidzot varējām skaidri pamanīt un iztīrīt. Mēs pilnīgi un galīgi izravējām savu neīstumu, kur vien to ieraudzījām. Mēs esam saskaņoti ar savu Patieso Ceļu vairāk, kā jebkad.
Martā viss ieiet daudz patīkamākās sliedēs. Ikviena lieta iegūst jaunu dzīvības spēku. Mēs piepildāmies ar jaunu vitalitāti. Jauns Svaigums iespiežas visā un visur visapkārt. Līdzīgi tam, kā mēs pārbaudām acis, lai piemeklētu sev jaunas brilles. Lēcas vairakkārt tiek nomainītas, pieregulētas, un precīzi noskaņotas, līdz kamēr visu varam saredzēt ar maksimālu skaidrību.

Marts ir spēcīgs integrācijas un monumentālu izmaiņu īstenošanas mēnesis, ko mums nodrošina šī MEGA PĀRSLĒGŠANĀS. Šīs izmaiņas kļūst par jaunu pamatu, uz ko tagad varam balstīties. Un šādi rīkojoties, mēs kalpojam par dzīvu paraugu tam – kā apdzīvot/uzturēt Jauno Realitāti.
Ja to vēl neesam paspējuši, tad ir pēdējais laiks drosmīgi iet jaunu ceļu. Ejot savā Īstajā Virzienā – mēs neapšaubāmi gūsim vislielākos panākumus. Šis ir laiks, izmantot drosmīgas inovācijas, nepārbaudītas metodes, nepieradinātu kreativitāti, un neiegrožotu iedvesmu, par cik mēs tagad nostiprinām visās savas dzīves jomās lielāko daļu no sava jaunā, patiesā redzējuma.
Daudz sen aizsāktu projektu tiks pabeigts šinī mēnesī. Ķēpīgas neatrisinātas situācijas tagad tiks atrisinātas jaunā līmenī, vai arī mēs izvēlēsimies beidzot no tām atvadīties. Daudz smalkas noskaņošanas un pieslīpēšanas būs jāveic mūsos pašos un mūsu apkārtējā vidē. Mēs izsvērsim visu, atbilstoši savai jaunajai Patiesuma mērauklai, un ja kas izrādīsies nepatiess – būsim gatavi no tā atteikties.
Mums radīsies jauns aizraujošs redzējums, parādot mums to, ko nespējām ieraudzīt agrāk. Daudz Jaunās Realitātes elementu izsprauksies virszemē, kā pirmās narcises pavasarī, kuras tik ilgi zem sniega bija gaidījušas savu uzplaukšanu. Mēs beidzot varēsim ieraudzīt to, ko bijām sen iesējuši. Mēs gūsim lielu atvieglojumu, redzēdami, ka mūsu iesētais vēl ir dzīvs, un patiešām aug. Tas varbūt vēl nebūs ražas laiks, taču tas būs laiks, kad varēsim ieraudzīt dažus elementus no mūsu nākotnes ražas. Un mums PATIKS tas, ko mēs ieraudzīsim!
Šis brīnišķīgais, neiegrožoti radošais mēnesis satur spēcīgu, gandrīz eksplozīvu izlaušanās enerģiju. Dambis būs pārrauts, un daudzi šķēršļi, kas ilgi bija mūs aizturējuši, tiks aiznesti prom. Mēs izlauzīsimies vibrējošā dzīvīgumā, izlauzīsimies jaunajā, izlaizīsimies Lielajā Patiesībā, izlauzīsimies paplašinātā skaidrībā, izlauzīsimies Jaunās Ainavas zaļajā svaigumā, izlauzīsimies Lielajā Mīlestībā, izlauzīsimies vaļā, izlauzīsimies brīvībā.
Tanī pašā laikā mēs tiksim vaļā no pārakmeņotās dualitātes skavām. Pasaulē, kuru mēs atstājam, bija tumšs, bija zinātniskas fikcijas, bija uz bailēm bāzēti scenāriji, kas centās mūs paturēt savā Izkropļojumu zonā, taču mēs būsim izrāvušies brīvībā, un nebarosim vairs dualitātes ilūziju.
Martā būs sajūta, it kā mēs lidinātos pa gaisu, ar abām kājām turoties uz zemes. Jaunā enerģija būs sajūtama un vibrējoši dzīva. Ir laiks skaidrai, izlēmīgai rīcībai, lai pavirzītu sevi vēl tuvāk savām Īstajām Pozīcijām.
Lai īstenojas fundamentālas izmaiņas un augstākā Patiesība visās mūsu dzīves jomās!
Lai ieejam vēl dziļāk Jaunajā Ainavā, un nostiprinām šeit Jauno Realitāti!           

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=1&f_tid=5712672