ceturtdiena, 2015. gada 12. marts

Enerģētiskā prognoze – “Aizkulisēs” Emanuels Dagers 2015.gada marts

Enerģētiskā prognoze – “Aizkulisēs”
Emanuels Dagers 2015.gada marts
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Dārgie draugi!
Mums tik daudz kas ir jāsaprot! Kā jūs pēdējā laikā jūtaties?
Pēc 19.februāra ir sajūtama ievērojama pārbīde, kas daudziem no mums ir atnesusi vispārēju miera sajūtu, pat neraugoties uz to, ka šajā periodā ir bijušas vairākas dienas, kurās bija skaidri sajūtami atlikušie Merkūra retrograditātes efekti.
Tiem, kuri saprot, ka viņu realitāte ir tiešs rezultāts viņu idejām un domām par to, šīs dažas nedēļas ir nodrošinājušas diezgan skaidri saskatāmu atgriezenisko saikni attiecībā uz to, uz ko ir koncentrēta mūsu uzmanība, mums ieejot šajā daudz maigākajā gadā.
Saulgrieži un pilnais Saules aptumsums.
Martam sākoties, enerģijas sāk pieaugt, virzoties uz Saulgriežiem (Ziemeļu puslodē – pavasara, bet dienvidu puslodē – rudens).
Tie [Saulgrieži] būs piektdienā, 20.martā, plkst: 22:45 pēc Grinvičas laika. Pievienojot tam jau notiekošo, aizraujošo transformācijas periodu, ir jāsaka, ka mēs pieredzēsim arī pilno Saules aptumsumu vienā dienā ar Saulgriežiem!
Ko tas mums nozīmē?
Saulgrieži kalpo par vārtiem, portālu starp garīgo un fizisko pasaulēm, veicinot spēcīgu atjaunošanās procesu. Šī atjaunošanās paceļ mūsu apziņu tādējādi, lai tā [mūsu apziņa] šajā brīdī spētu iesēt lielas mīlestības un gudrības sēklas. Tā ir dievišķā Alķīmija visā tās krāšņumā!
Saulgrieži ir arī brīdis, kad mēs spējam pilnībā apzināties  un izpaust tās radošās dāvanas, ko mēs esam audzējuši un lolojuši  sevī vasaras un ziemas mēnešos, lai ar tiem dotu iedvesmu tādas pasaules pastāvēšanai, kādā mēs visvairāk vēlētos dzīvot.
Saulgrieži ir ideāls laiks, lai:
- vienkāršotu savu dzīves telpu un savu apkārtni tādā veidā, lai mēs spētu atbrīvoties no daudzām lietām, kuras vairs nelietojam. Galvenais princips, kādu es šeit izmantoju, ir šāds: ja ir kaut kas, ko es neesmu lietojis pēdējā gada laikā, tad tagad tas sev var atrast jaunas mīlošas mājas, kurām tā iegūšana patiešām dos labumu
- izmēģinātu kaut ko jaunu, kas pēc sajūtām atrodas ārpus mūsu komforta zonas robežām
- savas rutinētās uzvedības mainīšana ik pēc dažām dienām vairāku nākamo mēnešu laikā, uzturot savu atvērtību un pieejamību jebkurām mums paverošamies iespējām
- uzsāktu jaunu apmācību un garīgo prakšu cikla, lai atkalapvienotos ar savu patiešo mīlestības dabu
- lai piedotu katram cilvēkam un visiem cilvēkiem kopā, kā arī vietām, pieredzēm, kas vēl joprojām mūsos rada emocionālu aizkaitinājumu
-noteiktu/izveidotu līdzsvaru starp mūsu Dievišķo Sievišķo (radošo, gādīgo un rotaļīgo pusi) un Dievišķo Vīrišķo (kaislīgo, uz rīcību orientēto pusi) aspektiem
- uzsāktu jaunus projektus vai radošus uzņēmumus, kas daudz vairāk atbilst mūs sirds vēlmēm.
Ja attiecībā uz kādu no šiem piedāvājumiem jūs izjūtat prieku, tad ziniet, ka tas var būt apliecinājums tam, ka ir pienācis laiks integrēt to savā dzīvē, lai radītu telpu jaunām svētībām, kas atbilst jūsu sirds vēlmēm.
Papildus Saulgriežiem, 20.martā mums tiek dāvāts arī pilnais Saules aptumsums. Tas pastiprinās Saulgriežu enerģijas, kuras jutīgi un emocionāli cilvēki var sajust diezgan intensīvi.
Viss, kas nepieciešams šajā laikā, lai tā ietekme uz jums nekļūtu pārāk spēcīga, - tā ir uzmanīga/iejūtīga attieksme pret savām pašu domām, vārdiem, rīcību.
Tas ļaus mums saglabāt atvērtību spēcīgajām aptumsuma un Saulgriežu enerģijām un ļaus strādāt ar tām daudz produktīvāk. Tas ļaus arī izšķīdināt jebkādas saglabājušos aizvainojumu, neapmierinātības un nesaskaņu paliekas,kādas mēs, iespējams, vēl izjūtam.
Pilna saules aptumsuma laikā meditēšana uz Sauli var nostiprināt mūsu iekšējo sauli (kas izvietota Saules pinuma rajonā), kas pārstāv mūsu Dievišķo Spēku. Tas palīdzēs mūsu daudz atvērtākajai un brīvākai pašizpausmei. Tas mums palīdzēs arī nostiprināt pārliecinātību par sevi, saviem talantiem, sajusties drošākiem šajā pasaulē.
Ar pārliecību var teikt, ka šis mēnesis būs lielu iekšējo un ārējo transformāciju laiks, kuru ievērojami varētu atvieglot uzmanība, apzinātība un garīgās prakses.
“Aizkulisēs”
Lai arī mēs visi piedzīvojam ievērojamas iekšējās un ārējās pārmaiņas, vēl nozīmīgāka maģija notiek “aizkulisēs”.
Vai jums pēdējā laikā ir bijuši īpaši zīmīgi sapņi, kurus jūs aizvien labāk un labāk atceraties?
Vai sajūtat enerģijas viļņus, kas iziet caur ķermeni, līdzīgi elektriskās strāvas triecienam?
Vai ar perifēro redzi saskatāt tādus kā uzliesmojumus?
Vai esat izjutuši apetītes svārstības?
Un kā ir ar paaugstinātu jutīgumu pret apkārtējiem cilvēkiem un apstākļiem?
Mūsu Gars tagad ir pilnībā koncentrējies uz Priekškara pacelšanu mūsu prātos, lai mēs spētu saprast, “sagremot” un integrēt savu Patieso ES katra esošā/tagad brīža realitātē.
Tas ir LIELISKI! Tieši TAS nostiprina “Debesis Zemes virsū”, kā kolektīvās realitātes tēlu.
Gadu tūkstošiem mūsu apzinātais prāts ir ierobežojis sevi, lai funkcionētu, galvenokārt, lineārajā laikā. Tagad, ar Gara, Visuma un Visu Mīlošo Būtņu, ar kurām ikviens no mums rezonē, palīdzību, prāts mācās uzplaukt ārpus savām robežām, lai sajustu savu patieso spēku.
Mēs tagad vērojam pasaulē iziešanu no “baiļu” stāvokļa, kuru prāts ir radījis un pie kura ir pieradis. Bailēm zaudēt savu identitāti, izejot ārpus lineārā laika robežām nelinearitātē, bailēm beigt pastāvēt/būt.
Tomēr mūsu Gars tieši tagad, šajā mirklī, rāda prātam, ka nekas nevar būt tālāks no patiesības, no tā, kas patiesībā notiek, kā šāda pārliecība.
Prātam tiek parādīts, cik daudz vairāk tas var pieredzēt savu unikālo personību, izejot ārpus lineārā laika ierobežojumu robežām, kurās tas izmanto bailes, nepietiekamību, šaubas, nemieru, vainas sajūtu un nosodījumu, lai tiktu gala ar dzīves problēmām. 
Mūsu Gars un Visums tagad atver vārtus uz galīgo brīvību, kurā mēs esam spējīgi pilnībā no jauna apzināties savu mūžīgo, viengabalaino Patieso ES.
Lai paātrinātu šo procesu, no mums tiek prasīta tikai mīlestība un līdzcietība attiecībā uz savu prātu. Tā [prāta] vienīgā misija ir, ka tas gādā, lai mēs būtu drošībā, darot to vienīgajā tam šobrīd zināmajā veidā, un par to mēs tam esam pateicīgi.
Būtiski ir arī pārliecināties par to, ka mēs dzeram pietiekami daudz  ūdeni, pietiekami daudz laika veltam atpūtai un miegam, turpinām nodarboties ar garīgajām praksēm,kas mums šajā brīdī palīdz dzīvot, un nodrošinām savu ķermeni ar tīru un veselīgu pārtiku. To visu mūsu Gars, radot mums svētību, atbalsta.
Kā vienmēr, esmu priecīgs un pateicīgs dalīties ar jums šajā ceļojumā un vēlu jums fenomenālu mēnesi, visādi jūs tajā atbalstot. Līdz nākamajai reizei!


Mīļie, visi, kas lasāt
Šis, iespējams, daudziem nav viegls laiks. Pēkšņi varam pamanīt sevī īpašības, par kuru eksistenci sen bijām aizmirsuši, brīžiem uznāk neizskaidrojums nogurums un parādās nesaprotama aizkaitinātība, reizēm vienkārši sevis kļūst žēl ... un tā varētu turpināt. Vienkāršākais, protams, ir "norakstīt" to visu uz "pavasara nogurumu un spēku izsīkumu", tikai nez kāpēc viss izpaužas tik ļoti sakāpinātā formā.. 
Tāpēc, izlasot šo prognozi, pati priekš sevis saņēmu atbildes. Notiek process un, acīmredzot, ir jāļauj tam notikt, mīlot un lolojot gan pašiem sevi, gan apkārtējos..
Ceru, ka kādam no jums arī noderēs!
Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra