ceturtdiena, 2017. gada 5. janvāris

Izskatās, ka mūs gribēs piespiest atvērt savus makus apskatei jebkuram

Izskatās, ka mūs gribēs piespiest atvērt savus makus apskatei jebkuram... bankas jau vairs nav drošas, kā būs ar līdz šim drošāko norēķinu vietu - pastu?
Latvijas valstī it kā vara piederot tautai - un tauta tiešām šo visu grib?
Jāsāk atklāti atzīt, ka šeit, šajā sistēmā nodokļu nemaksāšana ir nevis izvairīšanās un bēgšana (kas arī būtu normāli), bet vienīgā godīgā rīcība pret savu zemi - NEDRĪKST MAKSĀT par to, ka tiek izputināta valsts un iznīcināta pašu tauta!
Es varu vienīgi censties pēc iespējas nemaksāt, pēc iespējas līdz ar to nelietot valsts apmaksātos pakalpojumus, pēc iespējas lietot skaidru naudu, un runāt par to, ar visiem, kas dzird. Man nav lielas iespējas, varbūt kādam ir lielākas?
Sabiedrība nepašaubāmi vēlas dzīvot drošībā. Terora akti sāka pieņemt kolektīvo drošību apdraudošu formu pagājušā gadsimta otrajā pusē. Dīvaina sakritība – tas notika vienlaikus ar dažādu finanšu shēmu globālu uzplaukumu. Drošības jēdzienam dažādos laikos un vietās ir bijušas atšķirīgas
db.lv
LikeShow more reactions
Comment
Comments
Miks Kozlovskis Manā uztverē visas šīs nervozās, pat izmisīgās darbības liecinā par sistēmas agoniju. Organisms agonijas stadijā vairs nav spējīgs domāt, spriest, apzināti un atbilstīgi reaģēt uz notiekošo un vispār apzināties, kas notiek. Visu būtību ir pārņēmis tikai mežonīgs instinkts, izdzīvot par katru cenu. Pat tad, ja no malas raugoties ir pilnīgi skaidrs, ka vairs jau nu nē.
LikeReply29 hrs
Iveta Vilsone pasauli pārvalda klani caur specdienestiem, bankām un auditoru firmām, tās ir reketa struktūras, kaut arī pati vara ir nestrukturēta - viņi vnk izmanto VISU valstu struktūras... lai tam pretotos, jeb izslīdētu no tīkla - jārada savi tīkli... ir par maz nedarīt kaut ko, vietā ir jādara kaut kas cits - jābūt ideoloģijai un cilvēkiem ir jāatbalsta vecā izslēgšana un jaunā radīšana, nepieciešama izpratne, uzdrīkstēšanās un rīcība, mazāk kritizējot savējos un vairāk saskatot ārējo ekspansiju... - likumi, priekšstati, morāle, zinātnes, ideoloģijas, izglītības teorijas - viss ir invāzēts un darbojas kā vīruss
Miks Kozlovskis Sāksim ar izpratni. Arī tas jau būs solis uz priekšu. Piekrītu, tukša kritizēšana tikai papildus rada destruktīvu enerģētiku. Viens liels mīnuss mums ir. Citā aspektā tas ir arī liels pluss. Mēs nespējam apvienoties vienai idejai, zem viena karoga. Mēs esam partizāni. Pie tam partizāni - vienpaši. Ieguvums ir tāds, ka partizānus nevar uzveikt, jo viņi ir visur un nekur.