pirmdiena, 2017. gada 30. janvāris

Jūs Esat Mīlēti !!! - Eņģeļi caur Ann Albers

Jūs Esat Mīlēti !!!
14.01.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Dārgie draugi, mēs Mīlam jūs ļoti ļoti …
Jūs Esat tik ļoti Mīlēti! Mēs sakām to atkal un atkal. Vairums no jums sadzird mūs. Vairums no jums notic mums uz brīdi. Kad jūs patiešām sajustos tā, ka ESAT MĪLĒTI – jūsu dzīve mainītos. Jūs baudītu Mūžīgo Patiesību, ka Mīlestība, kas ir visuresoša, caurstrāvo ikkatru jūsu dzīves aspektu.

Radītājs sūta jums – nepārtraukti – nebeidzamu Mīlestības straumi. Tas ir jūsu ziņā – ticēt un saņemt, vai atraidīt to diemžēl.

Kad jūs savā dzīvē sajūtaties, ka Esat Mīlēti – jūs pamostaties ik rītu ar smaidu! Jūs sakat klusu pie sevis, ”Paldies Tev Dievs, par vēl vienu burvīgu dienu, kas man dota! Paldies par saullēktu, par putnu dziesmām, par cilvēku čalām, kas ienāk manā dzīvē! Es esmu gatavs šodien atkal jaunam piedzīvojumam! Es zinu, ka tieku sargāts, vadīts un lolots līdz ar katru manu elpas vilcienu. Ak Dievs, cik tas ir skaisti!”

Kad jūs savā dzīvē sajūtaties, ka Esat Mīlēti – jūs ieklausaties savā Sirdī, zinādami, ka Radītājs un jūsu Eņģeļi vienmēr atbalsta būtiskākos jūsu Sapņus, cerības un vēlmes. Jūs zināt, ka gadījumā, ja kaimiņš atteiksies dot jums gabaliņu no sava saldējuma – Dievs jums piedāvās ko citu tā vietā! Un kad kāds, kura mīlestību jūs karsti vēlēsieties, nevarēs jums to sniegt – mēs atradīsim jums citu cilvēku, kas spēs to izdarīt daudz labāk!

Kad jūs savā dzīvē sajūtaties, ka Esat Mīlēti – jūs ticat – ja dzīvē neiet gluži tā, kā jums gribētos – mums vienkārši ir padomā kaut kas daudz labāks priekš jums!

Kad jūs savā dzīvē sajūtaties, ka Esat Mīlēti – jūs esat šai pasaulē, bet ne no šīs pasaules. Jums nav vajadzības bažīties par savām finansēm, nav vajadzības baidīties no valsts varas, vai no kāda cita neadekvātas izturēšanās. Jūs zināt, ka tiekat aprūpēts un lolots no Spēka, kas ir daudz varenāks par katru no šiem. No Spēka, kurš dzīvo un elpo visās lietās, un rūpējas par katru sīkāko detaļu visā Visumā, arī par jūsu Sirds pamodināšanu!

Kad jūs savā dzīvē sajūtaties, ka Esat Mīlēti – gadījumos, kad jūs kāds kritizē, nosoda, komandē, vai kā savādāk uzbrūk – jūs paceļat galvu lepni, un atbildat, ”Tas nekas, ja es tev nepatīku. Es Esmu Mīlēts ārpus tā, ko tu spēj iedomāties, un man ir ļoti žēl, ka tu nesajūties tāpat.”

Dārgie, pacentieties kaut vai tikai vienu savas dzīves dienu pavadīt, apstiprinot sev nepārtraukti, ”Es Esmu Mīlēts neizmērojami. Es Esmu Mīlēts bez jebkādiem nosacījumiem. Es Esmu sargāts un lolots ikkatrā elpas vilcienā”, jo tas patiešām tā ir.

Tā ir taisnība. Tā ir jūsu realitāte. Tas ir tas, kā mēs jūs Mīlam, kā Dievs jūs Mīl, un kā, bez šaubām, mēs vēlētos, lai jūs Mīlētu paši Sevi!

Esiet Svētīti!
Mēs tik ļoti jūs Mīlam …
– – Eņģeļi – –

https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6363481