otrdiena, 2017. gada 24. janvāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 23.01.-29.01.




Šī ir neparasta nedēļa, kura noritēs dilstoša mēness fāzē. Naktī no piektdienas uz sestdienu būs arī neparasts jauns mēness. Nedēļa sāksies mierīgi, drīzāk - vienmērīgi. Saule ir jau iedzīvojusies nākotnes zīmē - Ūdensvīros un gaida pie sevis ierodamies Mēnestiņu. Jāatzīmē, ka šajā nedēļā visas planētas dodas uz priekšu, tātad, pēc būtības aktīva nedēļa.

Nedēļas aktualitāte ir nedabīgi lielā aktivitāte Zivju zīmē ar gana reto (1x 2 gados) mīlas un vērtību planētas Venēras savienojumu ar ievainoto dziednieku Kaironu (Hīronu). Veidojas smalka, bet aplam jaudīga graujoša enerģija, kas mums palīdzēs nojaukt nepareizā prieka nepareizās struktūras. Kas mums dzīvē nav (vairs nav) vajadzīgs. Alko? Tabaka? Liekie kg un stresa ēšana kā bauda? Vecas, mirstošas draudzības? Paputējis hobijs? Stāsts par to, ka tagad izcils laiks nevajadzīgās struktūras nojaukt, jo...

... jo naktī no piektdienas uz sestdienu būs jauns mēness futūristiskajos Ūdensvīros. Absolūti tīra Ūdensvīru enerģija. Tā burtiski atnesīs mums nākotni, kurā nav jēgas vilkt iekšā vecās dzīves grabažas. No sestdienas līdz 06. februārim ir labākais laiks uzsākt jaunas lietas: firmas, projektus, gatavošanos maratoniem utt. Sestdien arī Marss uzsāk jaunu ciklu, aiziet uz Aunu zīmi un top ārkārtīgi agresīvs, kas nozīmē mums visiem vairāk spīta, apņēmības lietas novest līdz galam un vitālās enerģijas. Metam nevajadzīgo nost un ejam skaistā nākotnē!
Priekā, lieliskie!