trešdiena, 2017. gada 25. janvāris

ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ


ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ



Praktiska nodarbība TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadībā



2017. gada 10. un 11. februārī



Šobrīd pasaulē notiek lielas pārmaiņas, taču vēl lielākas ir tās, kas notiek mūsos pašos, – gan katram atsevišķi, gan visiem kopā. Tās skar mūs visus kopā un katru cilvēku atsevišķi. Tieši šobrīd cilvēce cenšas izlīst kā caur adatas aci. Mēs jūtam, ka nekas vairs nebūs tā kā agrāk, un mums šobrīd vajag pārvarēt savu dziļāko nedrošību. Par laimi, šie izaicinājumi iet roku rokā ar milzīgu izaugsmes potenciālu, un ir dažas salīdzinoši mazpazīstamas, bet dziļas un spēcīgas ēteriskās eļļas, kas šajā procesā mums var palīdzēt.



Šajā nedēļas nogalē mēs izbaudīsim dažas no šīm īpašajām eļļām, iepazīsim to būtnes, to dzīvības principus un, protams, dziedinošās īpašības. Sapratīsim, kā ēteriskās eļļas var palīdzēt personīgā un arī kolektīvā līmenī.



Šis būs intensīvs un dzīvīgs darbs grupā, lai pēc iespējas dziļāk iepazītu ēterisko eļļu substances un meditējot atklātu savu atvērtību ēterisko eļļu būtnēm, kā arī gūtu atklāsmes par sevi. Jo dziļāk spējam savienoties ar eļļas būtni, jo spēcīgāk tā spēj iedarboties. Veiksim dažādus vingrinājumus, lai iemiesotu šīs spēcīgās ēterisko eļļu būtnes savā dzīvē, ķermenī un aurā.



Pievienojies mums, lai divās dienās gūtu nozīmīgu pieredzi, bagātīgas zināšanas, spēcīgu iekšējo izaugsmi un iepazītu spēcīgas ēteriskās eļļas!



TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Tomass strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.



Nodarbība notiek:

10. februārī plkst. 9.00–17.30

11. februārī plkst. 9.00–19.00

(ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī tikai vienu dienu.



Nodarbība notiek vācu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.





DALĪBAS MAKSA: 120.00 EUR (viena diena 60.00 EUR).



PIETEIKŠANĀS līdz 8. februārim, rakstot meistarsakne@gmail.com



Papildu informācija: Rigonda (29434031).



Norises vieta: Rīga, Skolas iela 21.



Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus.