pirmdiena, 2017. gada 30. janvāris

Esiet Kas Jūs Esat - Eņģeļi caur Ann Albers

Esiet Kas Jūs Esat
21.01.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Sviniet! Šeit, uz jūsu Zemes notiek lielas pārbīdes. Jūs atklājat savu Sirdi, savu Balsi, savus Sapņus un Sirdsvēlmes. Tāpat kā Saule kausē ziemas ledu, tā arī Dievišķā Mīlestība atkausē tās enerģijas, kas cilvēka Sirdī bijušas ilgu laiku iesaldētas. Nu jau gandrīz neiespējami ir ”piekrāpt” vai ”slēpt” savas jūtas. Nu jau visai grūti ir noliegt savus kvēlākos Sapņus.

Nu ir tāds laiks uz Zemes pienācis, kas izsauc jūsu iekšējo enerģiju uzturēšanu nemitīgā kustībā. Tas ir tā, it kā vareni Mīlestības viļņi šļāktos pār jums, tiecoties smagās enerģijas izskalot no jums, cenšoties daudz vairāk Mīlestības ieliet jūsu dzīvēs un pavirzīt jūs daudz tuvāk jūsu Sapņiem. Jūs varat ļaut šai enerģijai ienākt, izraisot pārmaiņas jūsu iekšienē, un varat arī tai pretoties. Tomēr pretošanās, vienalga, kļūs arvien sāpīgāka. Jūs nevarēsiet vairs apturēt okeāna viļņošanos, tāpat arī nevarēsiet apturēt Mīlestības straumi, kas meklē iespēju ieplūst jūsu dzīvēs. Ja jūs to mēģināsiet, tas jūs novājinās.

Sāciet ar pašu vienkāršāko. Atzīstiet paši sev – kā jūs īsti jūtaties, tieši šeit, tieši tagad. Kad jūs esat nomākti, pārstājiet izlikties, ka tā nav. Kad jūs esat skumju pārņemts, necentieties ”pacelties tam pāri,” un mierīgi uzņemiet šos skumju brīžus. Kad jums ir Sapnis, bet nav ne jausmas, kā to īstenot – atzīstiet sev, ka vēlaties savā dzīvē kaut ko tādu, kas jums šķiet nesasniedzams. Kad esat noguris, atzīstiet, ka vēlaties atpūtu un vieglāku dzīvi. Kad jūtaties vientuļi, atzīstiet, ka vēlaties draudzīgas attiecības. Atzīstieties sev savās bailēs, apjukumā, nomāktībā un savās vēlmēs. Kad esat laimīgs, atzīstiet sev, ka vēlaties, lai šī svētība jūsu dzīvē turpina augt un vairoties. Pārstājiet kritizēt savas sajūtas, dārgie, un vienkārši atzīstiet tās.

Kad jūs tiesājat sevi – jūs atgrūžat Mīlestību. Kad jūs akceptējat sevi, pieņemat to, kas jūs esat – jūs ļaujat Mīlestībai jūs vadīt.

Un tagad, dziļi ieelpojiet, dārgie. Iedomājieties par to, ka varat savas smagās sajūtas nodot mums ”pārstādei”. Iedomājieties par to, ka varat padalīties ar mums savā priekā, palīdzot tādejādi visai Zemei kļūt gaišākai. Iedomājieties par to, ka varat uzticēt mums savus dārgākos Sapņus, un ļaut mums tos palīdzēt īstenot. Un bez tam, visas šīs sajūtas un Sapņi – tās ir tikai enerģijas. Kopīgi mēs varam Mīlestības elpu virzīt pat uz visblīvākajām vietām, un pavērst tās Gaismas virzienā. Mēs varam padalīties ar jūsu katra Gaismu ar visu cilvēci. Mēs varam pārraidīt jūsu kvēlākos Sapņus Visumam, lai palīdzētu tos piepildīt.

Apveltot ar Mīlestību savas iekšējās sajūtas un savus Sapņus – caur vienkāršu pieņemšanas aktu – jūs uzturat savas enerģijas kustībā. Jūs izveidojat telpu transformācijām. Jūs izvairaties no stagnācijas un iestrēgšanas. Jūs atveraties palīdzības saņemšanai.

Mēs ļoti labi zinām, ka brīnišķīgi ir, ja blakus ir cilvēks, kas uzklausa un saprot jūsu sajūtas, bet ja nu tomēr jūs neatrodat nevienu kam uzticēties – aiciniet mūs! Mēs esam ar jums, dārgie! Mēs Mīlam jūs! Mēs uzturam Svētu vietu VISAM, kas rodas jūsos, un vēlamies palīdzēt jums blīvo enerģiju transformēšanā, Gaismas enerģiju svinēšanā, un visu jūsu Sapņu pārvēršanā par īstenību.