trešdiena, 2017. gada 25. janvāris

ZODIAKA ZVAIGZNĀJA ZĪMES – unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots


ZODIAKA ZVAIGZNĀJA ZĪMES – unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots




Praktiska nodarbība TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadībā



2017. gada 12. un 13. februārī





Jau senajā Ēģiptē, kā arī viduslaiku Eiropā ar dažādu Zodiaka zīmju palīdzību atveseļoja slimos. Ir zināms, ka katrai vietai organismā atbilst kāda Zodiaka zīme. Zodiaka zīmes vienmēr ir aktīvas cilvēka ēteriskajā ķermenī, bet dzīves notikumu un emocionālo traumu rezultātā tās var tikt traumētas un nostāties nepareizā vietā. Vairums cilvēku nav apzinājušies, ka fiziskā ķermeņa darbība balstās uz Zodiaka zīmju spēku. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad aicinām revolucionāros Zodiaka spēkus sadarboties un savienoties ar mūsu ķermeni.



Šajos pieaugošā haosa laikos mums jābūt pilnībā klātesošiem. Mēs esam liela kolektīvā kvantu lēciena sliekšņa priekšā, un Zodiaka būtnes mums piedāvā savu dievišķo atbalstu un dziedināšanu ļoti konkrētā veidā.



Tomass par to saka: “Pateicoties milzīgai garīgās pasaules dāvanai, esmu guvis iedvesmu pilnīgi jaunas metodes izmantošanai darbā ar Zodiaka būtnēm. Šis solis ir kā kvantu lēciens mūsu meklējumu ceļā. Tā ir zvaigžņu medicīna un tīrs transformējošs spēks, kas sniedz tiešu pieeju debesu spēkiem un nogādā tos uz zemes. Tas paver neiedomājamas iespējas. Apzināta, aktīva un fiziska saikne ar Zodiaka būtnēm visdziļākajā nozīmē ved mūs mājās – šīs būtnes savieno mūs ar mūsu nākotnes spēkiem.”



Bez dievišķajām Zodiaka būtnēm ir arī pretējās Zodiaka būtnes. Pretējās Zodiaka būtnes mums var piekļūt tikai caur mūsu vājībām un neapzinātajām atdalītajām dvēseles daļām – citiem vārdiem sakot, neatstrādāto karmu. Tādā veidā reizēm, to pat nezinot un nevēloties, mūsu zemapziņas saikne ar šiem “sabotieriem” ir spēcīgāka nekā ar dievišķajām Zodiaka būtnēm. Visbiežākais iemesls tam rodams iepriekšējās dzīvēs, kas caur zemapziņu mūs var ļoti spēcīgi ietekmēt.



Šajā nedēļas nogalē mēs atpazīsim un atbrīvosim tās savas dvēseles daļas, kas ir gandrīz nepieejamas dievišķajām Zodiaka būtnēm. Tas pavērs ceļu dievišķo Zodiaka būtņu ienākšanai mūsos un ļaus spert lielu soli pretī mūsu patiesajam liktenim. Pievienojieties mums uz divām spēcīgām un transformējošām dienām!



TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Līdztekus terapijai ar ēteriskajām eļļām un eļļas dispersijas vannām otra būtiskākā viņa prakses sastāvdaļa ir dziedināšana ar Zodiaka zīmju spēkiem. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.



Nodarbība notiek divas pilnas dienas plkst. 9.00–19.00 (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī tikai vienu dienu.



Nodarbība notiek vācu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.



DALĪBAS MAKSA: 120.00 EUR (viena diena 60.00 EUR).



PIETEIKŠANĀS līdz 8. februārim, rakstot meistarsakne@gmail.com



Papildu informācija: Rigonda (29434031).



Norises vieta: Rīga, Skolas iela 21.



Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus.