piektdiena, 2017. gada 27. janvāris

seksuālās attiecības

Daļa raksta tulkota latviski, pilnais krieviski zemāk.

Un tad skolotājs pastāstīja man, ka seksā ir izsalkums, par tā mazināšanu kā reiz runā "apmierināt vajadzību". Seksā ir apmierinājums, bauda, prieks. Seksā ir komunikācija, tuvība, saskarsme ar partneri ķermeniskā un emocionālā līmenī. Seksā ir arī "barojošu vielu" izstrādes jēga labai pašsajūtai un garastāvoklim: dopamīns, serotonins un endorfīns - šī bioķīmija nosaka mūsu psihisko stāvokli.
Pēc skolotāja vārdiem, rietumu cilvēks apgūst tikai vienu, maksimums, divus seksa jēgas, nozīmes. Visbiežāk tas ir bads. Tas ir - seks ir iekšējo vajadzību apmierināšana. Nokriti - piepumpejies - aizskrēji tālak. Un tā kā bads apmierinās ātri, (aptuveni 60 sek.) tad laika, telpas, piepildījuma un dziļuma, mijiedarbībā ar partneri, nepietiek ne priekš pilnvērtīgas tuvības, ne, lai izstrādātu laimes bioķīmiju, pat arī ne, lai piedzīvotu prieku un apmierinājumu.
Rietumu cilvēk ir tendēti uz rezultātu, austrumu - uz procesu. Mēs, dzenoties pēc rezultāta, apmierināmies ar reflektoru orgasmu (ar visvirspusējāko orgasmu, kad uzspiežot uz noteiktām pogām, ķermenī notiek ātra reflektora reakcija). Mums liekas, ka tas arī ir seks.
Daudziem šķiet, ka esam veiksminieki un piepildījumu sasnieguši seksā: trīs sekunžu muskuļu spazmas notikušas, ko vēl vēleties, rīt agri jāceļas uz darbu..

Un tā kā mēs esam apdalīti ar tuvību, laimes bioķīmiju un baudījumu, un jēgu, mūsos krājas melns zundošs vientulības un tukšuma caurums.
Skolotājs turpināja: "Ja es ar savu sievu gūstu visus laimes komponentus, priekš kam man otrā, trešā, ceturtā sieviete?
Meklējumi un mainīšana runā par to, ka Tu kaut ko neiegūsti ar savu partneri. Un daudz prātīgāk ir nodrošināt visas četras seksuālās tuvības jēgas ar vienu partneri, kā ubagojot vākt no planētas pa diedziņam. Salasītajos tāpat nebūs apmierinājuma, jo tajos nav vienotības, veseluma."

"Prasme būt uzticīgam vienam partnerim, prasme būvēt ilgstošas attiecības ar vienu cilvēku, kurš Tev ir partners kā sieviete, kā dzīvē, kā ģimene un garīgās lietās. Prasme attiecībās ar partneri veidot visas tas jēgas, prasme kopā, pārdzīvot grūtības un risināt problēmas - tas ir briedums."
"Jūs lēkājam no vienas gultas uz otru, aizbēgot no savam iekšējām ciešanām un vientulības un beigu beigās vienalga nonākat ciešanās un vientulībā, ar izmocītu dvēseli, sāpi sirdī, uzticības zaudēšanu cilvēkiem un pašiem sev. Un, lai veiktu sev pretsāpju injekciju, jūs dzerat, duraties, pērkat tonnām nevajadzīgu lietu, strādājat 24 stundas diennaktī, bet sāpe vel aizvien ir te pat" - viņš dur ar pirkstu man tieši sirdī.
Iesākumā ir svarīgi pareizi izvēlēties partneri. Tā ir pirms brieduma pazīme. Bet pēc tam but tam uzticīgam un kopā ar to veidot 4 seksuālas tuvības jēgas. Tas ir otrais brieduma rādītājs. Tantra nerunā par to, ka vajag izvēlēties pirmo, kurš pagadās, bet pēc tam mocīties ar to visu mūžu. Tantra saka, ka vajag jau iesākumā izvēlēties sev partneri uz visu dzīvi, tad ir - pieiet šim jautājumam ļoti apzināti un prātīgi. Noiet ar viņu visu ceļu.

http://happyvagina.guru/2016/12/30/tantricheskij-seks-novogodnyaya-texnika-cvetnoe-prikosnovenie/