trešdiena, 2017. gada 25. janvāris

Tikšanās ar grāmatas autoru  Tomasu fon Rotenburgu



Tikšanās ar grāmatas autoru  Tomasu fon Rotenburgu

2017. gada 10. februārī plkst. 18.00
Rīgas Centrālajā bibliotēkā (2. stāvā), Brīvības ielā 49/53

Aicinām uz sarunu vakaru ar grāmatas autoru, lai ieklausītos stāstā par
grāmatas tapšanu, izbaudīto ēterisko eļļu gaisotni un papildinātu savu
grāmatas eksemplāru ar autogrāfu.

Grāmata "Ēteriskā eļļas dziedniecībā" apkopo svarīgāko, kas paveikts vairāk
nekā 20 gadus ilgas prakses un pētījumu laikā. Tā noder gan pieredzējušiem ēterisko eļļu speciālistiem, gan ikvienam, kurš vēlas izmantot ēterisko
eļļu spēku, lai dziedinātu pats sevi.





Mīļie ēterisko eļļu draugi,

Tomasa fon Rotenburga (Thomas von Rottenburg) grāmata "Ēteriskās eļļas dziedniecībā" ir uzsākusi ceļu pie saviem ēterisko eļļu entuziastiem Latvijā, kuri ir devuši vislielāko ieguldījumu šīs grāmatas tapšanā.


 Grāmatā apkopota gadu desmitiem ilga pieredze darbā ar ēteriskajām eļļām, un tā ir to būtības un iedarbības intensīvas izpētes rezultāts. Balstoties uz savu pamatprincipu «jo pamatīgāk mēs izprotam kādu ēterisko eļļu, jo spēcīgāk tā iedarbojas», pieredzes bagātais dziednieks Tomass fon Rotenburgs, radot apjomīgu rokasgrāmatu par ēterisko eļļu būtnēm, ieved lasītājus ēterisko eļļu aizraujošās pasaules noslēpumos. Vienlaikus grāmatā ir arī bagātīgas mājas aptieciņas apraksts, kas palīdz izprast ēterisko eļļu iedarbību saistībā ar to būtņu iemiesotajiem dzīves principiem.

Trīspadsmit aprakstītajām ēteriskajām eļļām ir iespaidīgi plašs darbības spektrs visdažādāko slimību un simptomu gadījumos. Grāmatas daļā, kurā stāstīts par ēterisko eļļu pielietošanu, autors izsmeļoši iepazīstina arī ar maz pazīstamiem, taču īpaši iedarbīgiem ēterisko eļļu lietošanas paņēmieniem. Gan iesācēji, gan šīs jomas pazinēji grāmatā varēs gūt daudz vērtīgu atziņu. Grāmata noderēs gan pieredzējušiem ēterisko eļļu speciālistiem, gan ikvienam, kurš vēlas izmantot ēterisko eļļu spēku, lai dziedinātu sevi.



Par grāmatas iegādi interesēties, rakstot meistarsakne@gmail.com.

Savukārt jau pavisam drīz – 2017. gada 10.–11. februārī Rīgā notiks arī Tomasa fon Rotenburga seminārs – praktiska nodarbība «Ēterisko eļļu spēks pārmaiņu laikmetā».



Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de.