pirmdiena, 2017. gada 16. janvāris

Ājurvēdas 2 dienu retrīts Siguldā


“Dhanvantari” centrā vadošais dakteris Somits Kumars aicina piedalīties ājurvēdas 2 dienu retrītā, pašā Gaujas skaistajā senlejas malā - Krimuldas muižā (Siguldā)

Gaujas vilinājums un daudz kas vēl-tikai 46 km no Rīgas. Tā ir Krimuldas muiža jeb “ Sanatorija”, kā daudzi to sauc joprojām. Vieta ar senām tradīcijām, stāstiem, notikumiem.



Gaujas senleja,kurā atrodas šī muiža,ir skaista jebkurā gadalaikā! 





Ājūrvēdas 2 dienu programma

2017. gada 4.-5. februāris



Par ko is šis retrīts?

Kas ir ājūrvēda un kā tā skaidro cilvēka un vides mijedarbību? Analizēsim 3 konstitucionālos tipus (došas), dodot iespēju katram dalībniekam noteikt savējo.

Runāsim par Ritucharya - ārējo apstākļu, gadalaiku ietekmi uz cilvēku, tā dzīves kvalitāti, dienas režīma jeb Dinacharya nozīmi un procedūras apgūsim teorijā un praksē.

Savus jogas pamatus liksim rīta nodarbībā, pēcāk sevi lutināsim, apgūstot pašmasāžu. Mācīsimies gatavot atbilstoši savam ķermeņa tipam, izmantojot aromātiskas garšvielas un ajūrvēdas principus par produktu saderību un uztura piemērotību gadalaikam.

Dienu neslēgsim ar meditatīvu vakarēšanu.

Konsultēs, nodarbības vadīs ājurēdas ārsts no Indijas Keralas štata Somits Kumars, kurš jau 3 gadus konsultē pacientus Latvijā un Eiropā.



Pieteikšanās un sīkāka informācija :  +371 29264682





Ar cieņu, 

Ājurvēdas centrs “Dhanvantari”

Kr. Barona 56, Rīga LV - 1011