trešdiena, 2017. gada 18. janvāris

21.janvāris – 2.februāris – 2017 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_8vilnis_D_ Eb – Etznab – Kan


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.








Dienvidu vilnis

EB – Etznab – KAN

21.janv. – 2.febr.     2017





21.janv.
Eb 1
22.janv.
Ben 2
23.janv.
Ix 3
24.janv.
Men 4
25.janv.
Kib 5
26.janv.
Kaban 6
27.janv.
Etznab 7
28.janv.
Kawak 8
29.janv.
Ahaw 9
30.janv.
Imix 10
31.janv.
Ik 11
1.febr.
Akbal 12
2.febr.
Kan 13





Dienvidu vilnis

EB – Etznab – KAN

21.janv. – 2.febr.     2017







Ir sācies jauns Dienvidu EB vilnis – Mēs saņemam rezultātu iepriekšējiem trīs viļņiem, tamdēļ viss, kas notiek, izskaidrojams tikai paskatoties savās darbībās sev aiz muguras! Šis vilnis ir bez konkrēta vektora, kas nozīmē, ka nav precīza virziena! Var būt sajūtas, ka viss ir daudz lēnāk, mierīgāk, JO... mums ir jābūt ŠEIT un TAGAD!!



CEĻOŠANA un CEĻŠ sevī!!

Jau no šodienas Mēs ieejam EB enerģijas istabā, kas nozīmē to, ka šī enerģija ir visu 13-mit dienu režisors.

EB – vienlīdzība, kopība, kāpnes, ceļš, veselums – nozīme dzīves ceļš vai ceļš, taču šīs enerģijas būtība nav tik daudz par ceļošanu kā tādu, bet gan par ceļu pašam sevī!

Kā tas ir?

Galvenā doma - Novirzīt it visu to, ko Mēs zinām un kas Mēs esam, kas Mūs iedvesmo un ko Mēs saņemam, izmantojot savu sirdi un dvēseli, izmantojot savu būtību un prātu, cauri mūsu darbībām pretī citiem!

Galvenā šī viļņa tēma ir izmantot savu fizisko ķermeni kā kuģi. Piepildiet to ar ziņojumiem no Gara, ka Mūsu ķermenis ir labs, skaists un vajadzīgs, ka tas ir mūsu templis šajā Pasaulē.



Cilvēki ir saikne starp Debesīm un Zemi. Mūsu ķermenis šeit uz zemes katru no mums iezemē, bet mūsu dvēsele savieno mūs ar Debesīm. Mēs esam kanāls starp divām pasaulēm. Tomēr mums ir BRĪVĀ GRIBA un izvēle ko un kā mēs darām ar saikni, kas katram no mums ir!

Tā ir mūsu gudrība.

Šajā EB vilnī ņemiet informāciju no Debesīm un dariet ar to, ko Jūs uzskatiet par vislabāko. Šeit uz Zemes mums ir jāiemācās dalīties visās atklāsmēs, ko saņemat! Patiesībā, ir ļoti neveselīgi saglabāt it visu sevī. Kanāls ar Debesīm ir domāts tam, lai nodotu šo informāciju tālāk, tas ir kā tāds iedomāts gaismas stabs, kurā ir kaut kas, ko Mēs paņemam, nevis lai nokļūtu strupceļā, bet lai dalītos. Ja Mēs saņemam ziņas, bet saglabājam tās visas sevī, Mēs nedalāmies ar to, ar ko vajag dalīties. Tas var radīt garīgas neskaidrības, jo pārāk daudz informācijas tiek uzglabāta Mūsu prātā, kura netiek izmantota.

Mēs katrs esam brīnumaini individuālas, unikālas un dinamiskas dzīvas būtnes, un tāpēc mēs gūstam pieredzi par enerģijas esību ļoti īpašā veidā, it īpaši šajā EB vilnī!

Šīs 13-mit dienas ir kā plašs apziņas okeāns, kurā ikkatrs ir daļa no tā. Tas ir tas, kur pulsē mūsu patiesā dzīvības būtība!

Šajā vilnī tiks nolīdzinātas atšķirības un domstarpības starp indivīdiem un tautām, veselības/slimības jautājumi atgūs enerģiju, lai tiktu dziedēti un atrisināsies. Šis ir laiks sadzīšanai un kaut kā saprašanai, brūces aizvērsies, lai rastos prieks! Mēs atjaunojamies, rodas jauna enerģija!!



Nav iedots nedz piemērs, nedz formula, kā iekļūt vai novērot katra 13-mit dienu viļņa būtību. Nav ceļveža, ne virzieni, ne Google mape... Mēs katrs Visuma laiktelpā esam ar savu iekšējo būtību, kas ir visdabiskākais ceļš sevī. Un mums ir nepieciešams apklusināt savu prātu, lai mēs varētu sadzirdēt savas dvēseles dziesmas, ko tā mums dzied.

Iekalausieties šajā EB vilnī savā dvēselē, sadzirdiet ko tā dzied un apzinieties, ka nav nekā svarīgāka vai ne tik svarīga - pilnīgi viss ir vajadzīgs, lai mēs justos veseli un pilnīgi!



Ir sācies jauns laika vilnis, kurš turpināsies nākamās trīspadsmit dienas. Šī laika viļņa tēma ir kopības spēks un vienotība. Šī viļņa vadošais spēks ir Eb enerģija.

Eb nozīme ir - ceļš, zobi, slota, trepes, garīgais ceļš, kopības spēks un vienotības spēks.

Šis vilnis, lai kādi arī notikumi nebūs pasaulē, būs tas vilnis, kurš vienos cilvēkus - šī tēma caurvīs visas trīspadsmit dienas un būs tā, kas pavadīs mūs katru mirkli. Šajā vilnī tikai kopā esot, mums būs liels spēks kaut ko paveikt un darīt. Šajā vilnī sanāks kopā garīgie ceļabiedri un domubiedri. Katram, protams, šī tēma tiks izspēlēta nedaudz savādāk, taču visiem tā būs kopības un vienotības tēma. Visiem gribēsies tikties ar draugiem, domu biedriem un kopā kaut ko paveikt.

Eb ir enerģija, kura pauž vienlīdzības principu un tas nozīmē to, ka hierarhija šajā vilnī vairs nedarbosies un, iespējams, tieši caur šo vilni tā sabruks pavisam.

Jo Eb ir tas, kurš pauž vienlīdzību. Eb ir tas, kurš neļauj mehāniskajam pulkstenim strādāt, ja visi zobrati nav vienlīdzīgi. Tas notiks gan mūsu dzīvē, gan pasaules līmenī. Šī enerģija ir kā izkapts, pēc kuras visa zāle ir vienādā garumā. Tāda izkapts nāks pāri visai planētai. Un visi, kuri būs augstākās domās par sevi vai zemākās domās par sevi, kā par citiem, tiks vai nu apgriezti īsāki vai pagarināti.



Eb ir Visuma likums, kurš liecina par to, ka viss ir vienlīdzīgs, ka visam ir vienāda nozīme un nekas nav svarīgāks par kaut ko citu. Visi, kuri šo principu ievēros – visi saņems enerģiju no šī spēka un visas trīspadsmit dienas būs veiksmīgas. Taču tiem, kas domā, ka ir labāki par citiem un ir svarīgāki par citiem - tiem lietas neies no rokas un situācijas ietrieks zemē, kā āmurs ietriec naglas kokā. Tie, kas ievēros vienlīdzību un necels sevi augstāk par citiem, tie viļņa laikā sasniegs atjaunošanos un reģenerēšanos - spēki, ticība un iedvesma iet un darīt atjaunosies.



Šis ir Dienvidu vilnis, kas nozīmē to, ka šajā vilnī saņemsim to rezultātu, ko esam ģenerējuši iepriekšējās 39 dienas. Un rezultāts nāks caur šo Eb enerģiju. Tie, kuri dzīvojuši pēc vienlīdzības principa - tiem tiks dots spēks un spēja rīkoties un tie pa savām garīgās karjeras kāpnēm kāps tikai uz augšu. Taču tie, kuri centušies būt svarīgāki, labāki un īpašāki - tos pa trepēm nogrūdīs lejā, uz apziņai atbilstoša pakāpiena.



Eb ir enerģija un princips, kurš apvieno un pulcē! Eb ir arī enerģija, kura atbalsta tos, kuri domā, ka cīnās par gaismu. Šis vilnis pulcēs un vienos visus gaismas spēkus - tas ir līdzīgi kā pie viena apaļā galda satiekas un sasēžas visi divpadsmit bruņinieki un Karalis Artūrs. Šis vilnis pulcēs un vienos visus tos, kuri tiecas pretī gaismai. Šis vilnis apvienos visus gaismas bruņiniekus un gaismas darbiniekus, lai sāktu procesu, kurš izvedīs caur šiem laikiem un vedīs uz laimi un gaismu. Šajā vilnī tiks apvienoti visi spēki cīņai par gaismu un to stimulēs apkārtējās pasaules notikumi.

Ir tāds fizikas likums, kurš vēsta to, ka jo lielāks spiediens, jo lielāks pretspiediens un tas būs tas, kas notiks pasaulē. Jo vairāk gaismu centīsies nospiest, jo spēcīgāka tā kļūs - tā apvienosies un dedzinās it visu, savā ceļā atstājot tikai tīru mīlestību.

Šis vilnis var veidoties notikumiem bagāts, jo arī tumsa nesnauž un ar saviem netīrajiem darbiem palīdzēs gaismai un tiem, kas vēl nezina, ka ir gaisma - apzināties savu potenciālu.





1 EB





Dienvidu diena – tīra enerģija, kas ir mīksta un pūkaina! Dienai nav vektora, ir jābūt šeit un tagad!! Viegli kontaktēties ar citiem cilvēkiem un darīt to, kas nāk prātā un caur to baudīt mirkli. Labi norit atveseļošanās procesi. Viegli dzimst prieks, nepieciešams tikai mazs impulss. Labi pabeigt iesāktos darbus un izdarīt lietas, kurām uzreiz nepieciešams rezultāts - pozitīvs vai negatīvs, bet rezultāts.

1-mā atslēga - Mērķis, Apvienošanās. Iesaistīšanās.

Deja sākas ar to, ka mēs apzināmies mērķi un savienojamies ar to. 1-mā atslēga māca to, ka sākumā mēs kļūstam par vienu veselu ar savu mērķi, lai pievilktu enerģiju un līdzekļus, lai realizētu mērķi dzīvē.

Šodien ļoti labi ir strādāt ar mērķi – apvienoties ar to. Tas nozīmē padomāt par savu mērķi, iejusties tajā, sajust to.. ieraudzīt jau gatavu rezultātu, apdomājot pilnīgi visu Un ne jau izdomāt, kā mēs to sasniegsim, bet ieraudzīt jau gatavu - ar visām niansēm izskatā, sajūtās, smaržā utt.



Darbs ar mērķi ir apvienošanās ar to, kura galamērķis ir sadarbība un mijiedarbošanās. Ja esam mērķtiecīgi, tad spējam to visu pievilkt sev tuvu tuvu klāt un apvienoties ar to !

1 EB - Vienotības spēks, Vienlīdzība. Kopība, Ceļš, Kāpnes.

Labi pulcēt kopā cilvēkus darba grupām un kopistisku lietu darīšanai. Cilvēki tiecas ieklausīties pareizos vārdos un respektē disciplīnas normas. Jāatceras, ka nav pārāks vai svarīgāks, it visi esam vienlīdzīgi! Bērnus ļoti ietekmē vecāku piemērs. Šodien sākts ceļojums sniedz atpūtu un interesantu paziņu loku. Aizsākta mācību tēma tiek apgūta viegli. Visi mēs šo dienu gribam izbaudīt - tamdēļ nav jēgas skriet un dzīties pēc kaut kā, ceļš pats mūs ar šodienu vedīs pretī tam, ko esam gribējuši!



EB būtība ir ne tik daudz par ceļošanu un ceļu, kā par ceļu pašam sevī! Kā tā? Atzīstot, kas Mēs esam patiesībā un atbrīvojoties no sava „ego”, spriedumiem un salīdzinājumiem. Ļaujot citiem būt tādiem, kādi viņi ir, bez vainas apziņas un pienākumiem. Atbrīvojiet sevi no viltus sapņiem, ambīcijām un vēlmēm. Novirzot it visu, kas Mums ir un ko mēs darām, cauri Mūsu domām, jūtām un rīcībai, pretī kam augstākam, tīrākam un daudz spēcīgākam!



Iesāciet šo EB vilni ar apzināšanos, ka vienotībā ir spēks! Apvienojot sevī prāta diktēto, dvēseles sajusto un Gara iedoto - mēs izbaudām esošo mirkli un nav nedz steigas, nedz satraukuma - tikai Pasaulīgi mierpilna sajūta!

Dienvidu vilnis – Dienvidu diena 1Eb

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kura piestartē jaunu vilni un diena, kurā visi procesi notiek mūsos un mūsu ego. Šī diena ir tā, kas iedod toni visam vilnim.

Kā uzsāksim šo dienu, kādas tēmas šodien risināsies - ar to nodarbosimies visu vilni.

Ja šodien tiksimies ar cilvēkiem, tad tie kaut kādā ziņā ir mūsu garīgā ceļa ceļabiedri.

Šodien laiktelpā ir Eb spēks vai enerģija. Eb ir kāpnes, slota, zobi, ceļš, garīgais ceļš, savas vietas un ceļa atrašana, ceļošana un ceļa iešana.



Šajā dienā ir labi uzsākt kādu ceļojumu, jo Eb ir tas, kas ved mūs ceļojumos un tā ir kā ceļa māte, kura pieskata un vada mūs. Šajā dienā ir labi darīt visu kopā, apvienot spēkus kādam kopīgam mērķim.

Šī diena arī savienos un savedīs kopā tos, kuri iet vienā virzienā.

Šajā dienā uzmanība ir jāpievērš it visam. Pilnīgi viss ir zīmes un vēstījums no Dieva. Šodien ir labi padomāt par visām tēmām un it īpaši par to - vai es esmu savā vietā, vai es eju savu ceļu un daru to, kas man ir jādara. Kā mehāniskajā pulkstenī katram zobratam ir sava nozīme un neviens zobrats nav svarīgās par citu, lai pulkstenis strādātu. Tā arī mums šajā pasaulē ir jābūt katram savā vietā un jāapzinās, ka visi mēs esam vienlīdz svarīgi un vajadzīgi šim Visumam, lai tas attīstītos pa vēlamo trajektoriju.

Mēs katrs varam veikt savu uzdevumu un savu darbu, lai viss sakārtotos un mēs nevaram pārmest citiem un citus mācīt, jo katram ir savs ceļš un savs uzdevums, un mēs neviens nezinām, kāds tas patiesībā ir. Līdz ar to - mūsu padomi un pamācības, visticamāk, ir liekas. Mums katram jāsaprot sava vieta un nav jādomā par to, vai citi ir vai nav savās vietās - viņi visticamāk ir tur, kur viņiem ir jābūt, kaut arī to paši neapzinās.



Mums katram ir jādara tas, ko varam darīt un katram jācenšas no labākās sirdsapziņas, un tad mūsu katra indivīda darbs apvienosies un radīs kaut ko lielu un skaistu. Mēs nevaram mācīt ne Putinu, ne Obamu, ne Janukoviču, jo mēs neesam viņi un nezinām, kādu uzdevumu viņi veic šajā realitātē. Nedomāsim par viņiem - viņi visticamāk dara visu pareizi, taču mēs ar viņu darbību analizēšanu un spriedelēšanu nedarām neko no tā, kas jādara mums.

Ķersimies katrs pats pie savas cūkas un savas druvas, un neiejauksimies tur, kur mēs neko nevaram izmainīt. Paļausimies, ka viss notiek tā, kā tam ir jānotiek un darīsim to, ko paši saviem spēkiem varam paveikt, neiejaucoties un netraucējot citiem darīt to, kas viņiem jādara.



Mums var likties, ka Putins un Obama vāra mēslus, taču, iespējams, patiesībā tie paātrināti sagrauj pasaules ekonomiku, lai cilvēki beigtu dzīvot ilūzijās un katrs sāktu domāt par sevi, savu dzīvi un paļautos tikai uz sevi un Dievu, nevis kādu nekompetentu cilvēku, kurš dēļ sava stulbuma sola to, kas nav iespējams, jo tauta pieprasa solīt to, ko nav iespējams izdarīt.

Dzīvosim katrs savu dzīvi un darīsim to, ko varam un gribam izdarīt, nevis skatīsimies uz citu cilvēku darbībām un gudri spriedīsim - cik labi vai slikti viņš dara savu darbu.





2 Ben





Dienvidu vilnis – Austrumu diena 2 Ben – Niedre, Taisnākais ceļš pie Dieva, Mēŗķis, Mērķtiecība, Tiešums.

Otrajā dienā laika plūsmā un mijiedarbībā ar apkārtējo mums ir jāpauž sava griba! Mums ir jābūt konkrētiem un tiešiem, mums jādara viss sava mērķa sasniegšanai un jāizsaka spēcīga griba Visumam par to, ko un kā gribas piedzīvot.

Šajā dienā aktīvs ir Ben spēks, kurš ir tas, kurš ved mūs taisnākajā ceļā pie Dieva. Lūgšanām un meditācijām labākā diena.

Ja vakardien nonācām pie atklāsmēm un sava ceļa izpratnes, un mērķis ir ieraudzīts - tad šodien var lūgt Dieva atbalstu, palīdzību un spēku sasniegt mērķi un iet uz to.

Ļoti laba diena, lai izteiktu savu gribu un komunicētu ar Savu Augstāko „Es”!

Šodienas laika upe plūst ar Ben spēku un Ben spēks ir tiešs un konkrēts. Tas grib augt un tas grib virzīties uz priekšu. Spēks ir kā diriģenta zizlī safokusēta enerģija vai koka galotnei vēlme tiekties pretī Debesīm!



Tāpat arī mums – ir jātiecas augt un virzīties pretī debesīm. Ir jābūt kā koka galotnei, kas stiepjas pāri visām citām galotnēm, caur savu gribu modinot arī apkārtējo gribu tiekties uz augšu!



Komunikācijā un mijiedarbībā Ben spēks izpaudīsies kā vēlme būt pārākiem, vēlme dominēt un izcelties, taču Ben spēks tā izpaužas – zinot mērķi tas taisnā ceļā dodas uz to! Un modina citos vēlmi augt, nevis kļūt par parazītiem.



Mums katram ir jāzina savs ceļš un savs mērķis! Un ja mēs to apzināmies un zinām, tad mēs neļaujam tiem, kas to nezina, mūs ietekmēt. Mēs varam rādīt ar savu būtību piemēru un virzīties sava mērķa virzienā, modri vērojot savu apkārtējo vidi. Šobrīd ir tas laiks, kad ļoti daudzi cilvēki ir apjukuši un nesaprot – kurp doties, un līdz ar to tos, kuriem ir savs mērķis, velk atpakaļ un rada haosu! Kā piemēru var minēt apkārtējo ieteikumus, kā ir pareizāk un kas ir jādara, ko darītu mūsu vietā un kā to darītu! Taču tas nestrādā! Mums katram ir iespēja uzklausīt padomus un vērot – taču mēs nedrīkstam pazaudēt savu gribu un mērķi, jo neviens cits to nevar zināt, jo katrs uz Zemes ir nācis ar savu Dvēseles uzdevumu!



Šī diena var būt skarba tiem, kas sevi noniecina un nezina savu mērķi, kas kļūst par parazītiem un ieņem vājinieka vai žēlojošo pozīciju. Šīs dienas enerģija palīdz augt tiem, kas zina savu ceļu, taču tiem, kas to nezina – palīdz kļūt par ložņājošiem vītenājiem, kas aug koku pakājē.



Ja Ben spēks neizpaužas koku galotnēs, tad tas izpaužas kā ložņājoša liāna vai vītenājs, kas aug koku pakājē!

Ieklausīsimies šodien savā sirdī. Atsauksim atmiņā savu gribu un dosimies pretī Debesīm, tieksimies augt un virzīties uz priekšu – un visi tie, ar ko mums būs kopīgs ceļš ejams, ies rokas attālumā un augs kopā ar mums!

Dienvidu vilnis - Austrumu diena – 2 BEN - Niedre, Taisnākais ceļš pie Dieva, Mērķis, Griba.

Ja vakardien bija jāpadomā par pilnīgi visu... Šodien Ir jāzina, kurā virzienā tieši tu gribi vērst savu gribu! Šodien mums duālajā pasaulē ir jāsaprot virziens :)! Tu sper pirmo soli šajā dienā un Visums tev atbild, ja skaidri redzi savu mērķi! Izsaki savu gribu un vēro zīmes, taču atceries, Austrumu dienās drīkst un pat vajag ar savu iniciatīvu uzsākt kaut ko pirmajam.



Šajā dienā raisās tiešas sarunas, mērķī trāpīti vārdi, precīzi izteikumi! Šaubas ir izgaisušas, jo BEN niedre aug un tiecas taisni Debesīs, tai nav izdomātu atrunu, slinkums vai nepietiekamas vēlmes augt pretī Debesīm!

Kā ir ar mums?

Vai mums ir mērķis, ko vēlamies sasniegt?

Vai mēs gribam to sasniegt?

Šodienas enerģija parādīs dualitāti caur mērķtiecīgumu.. Parādīs pretstatus, kas viens bez otra nekādi nav iedomājami... tamdēļ izsakot savu gribu Visumā, mēs sapratīsim abu polu izpausmi, apzinoties to neatdalāmību. Nezinot kas mums nepatīk, mēs arī nevaram saprast, kas mums patīk.



Diena, kurā notiek divu polaritāšu satikšanās. Vīrietis atrod sievieti, skolnieks – skolotāju, saimnieks – kalpu. Šajā dienā var aizsākties divu personu sadarbība..



Meklējot vieglas izklaides iespējas, dažs labs sadursies ar savu liktenīgo sievieti. Vīrieši sievietēs šodien vērtē prātu un stāju. Iepirkties bez mērķa noteikti nebūs veiksmīgi. Skaidri jāzina, ko vēlamies atrast.

Darba kolektīvos iespējamas domstarpības starp vadošiem cilvēkiem.

Tikai zinot savu mērķi diena nesīs sapratni par visu notiekošo.. Jo tikai ejot uz mērķi, diena spēs parādīt plusus un mīnusus...

Pat vislielākajiem ceļotājiem ir vajadzība pēc mājām… Mājas ir tur, kur ir sirds… un šajā dienā, kad valda 2 Ben enerģija, šis teiciens ir īpaši patiess. Mūsu mājas nav tikai fiziska vieta, kur esam mēs un mūsu ģimene, un atmiņas, bet tā ir ļoti svēta vieta, kur mīt mūsu dvēsele! Tā ir vieta, no kuras mēs nākam, no kuras nāk mūsu enerģija.. un neatkarīgi no tā, kurā pasaules malā mēs būtu, mājas vienmēr ir mūsu sirdī! Godājiet savas garīgās un fiziskās mājas ..





3 Ix





Dienvidu vilnis Eb – Ziemeļu diena – 3 Ix - baltais burvis, jaguārs, pilnveidošanās, slīpēšana, pacelšana jaunā kvalitātē.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to spēku, caur kuru darbosimies visu vilni. Visu šo vilni darbībā būs Ix enerģija, kas nozīmē to, ka visu ko darīsim - tas mūs pilnveidos un pacels jaunā līmenī.



Visu, ko darām un mākam darīt - varam šajā laika vilnī uzslīpēt un pilnveidot. Viss, kas stāsies ceļā šodien - pilnveidos mūs. Tā kā Ix ir baltais burvis, tad, iespējams, mūs pilnveidos tieši mistikas un maģijas jomā. Tas attiecas uz tiem, kas dzīvo apzināti, taču tiem, kas neapzināti - tiks pilnveidots tas, ko dara.



Ix dienas bieži vien ir kā starp diviem dzirnakmeņiem - ir sajūta, ka ir berze it visā un it visur. Tāda sajūta - Ka slīpē no visām pusēm un tad, kad tas notiek, nav patīkami, taču mums jāapzinās, ka tas paceļ mūs jaunā kvalitātē un padara mūs pilnīgākus. Katram šī berze būs tajā tēmā, kuru jāpilnveido un jāpaceļ jaunā līmenī - kādām tā būs auto vadīšana, kādam sēdēšana darbavietā, citam savas vietas meklēšanā.



Ix ir enerģija un spēks, kurš visu grib izdarīt perfekti un šodien to var izmantot, lai paveiktu precīzus un smalkus darbus, jo Ix mīl precizitāti. Šajā vilnī ir labi apgūt metafiziku un citas neatzītas zinātnes, kuras izskaidro to, kas notiek mums neredzamā, taču jūtamā plānā.

Ix ir kā jaguārs, kurš var skriet ātri un ātri nogurt, tāpēc šodien pacietība var nebūt liela, jo Ix grib visu tagad un tūlīt. Taču viņam grūti apzināties, ka caur to, ka rezultāts netiek saņemts uzreiz, tas pilnveidojas un kļūst savās darbībās precīzāks un izdara visu kvalitatīvāk.



Šajā dienā viss var nebūt tā, kā tas sākotnēji izskatās, jo Ix liek ieskatīties pasaulē, kuru mēs neredzam un to, kas notiek tur, ir grūtāk izprast.

Šī viņa darbība būs kā krustvārdu mīklas minēšana, kuru jāatmin bez priekšā teikšanas un bez pašas krustvārdu mīklas.



Tā kā šodien ir Ziemeļu diena, tad jāļaujas impulsiem, jādara tas, ko vide piespēlēs un jāļaujas pilnveidošanās procesam. Šodien ir jāpārvar bailes un jāiet uz priekšu, jāiet cauri tam, kas nāk dzīvē pretī, jo tā ir atbilde uz vakardienas izteikto gribu. Un tieši šīs dienas darbība un berze būs tā, kas jau rīt parādīs sajūtu līmenī - uz kurieni tas viss ved un ko tas dos.



Izmantosim šo enerģiju, lai pilnveidotu sevi un jau rīt spētu sajust, ko šī pilnveidošanās dos un uz kurieni vedīs. Atcerēsimies, ka rīt ir Saulgrieži un ka tas ir maģisks laiks, jo Debesu vārti ir atvērušies un mums daudz vieglāk ir komunicēt ar Debesīm. Mums visiem ir iespēja rīt savienoties ar dienas enerģiju, savienoties ar Debesīm un Zemi, lai uzlādētos ar enerģiju, sasmeltos spēku un sajustu to, kur to ieguldīt un novirzīt.

Šī diena ir spēcīga un tajā vajag darīt ko tādu, kas pacels mūs un dos svētību mūsu turpmākajai dzīvei, un lai pasaules notikumi pavēršas tajā virzienā, kādā ir vajadzīgs cilvēcei šajā mirklī.



Mēs varam novirzīt enerģiju, lai zemes savienojas ar Dievišķo realitāti un Dievišķā gaisma ienāk visos dzīves aspektos, un modina tos, kuri vēl guļ dziļā, hipnotiskā miegā.



Lai mostas zeme, lai mostas daba, lai mostas cilvēce un viss viņas potenciāls.

Uz ko vakardien tiecāmies, to Dievs šodien slīpēs mūsos!

Dienvidu vilnis EB - Ziemeļu diena 3 IX - Jaguārs, Baltais burvis, Pilnveidošanās.

Diena, kas mums katram liek aktīvi darboties, taču jebkurš process mūs pilnveidos! Vērojiet zīmes, vērojiet apkārtējo pasauli, turiet acis vaļā un izmantojiet it visu, ko dzīve šodien piespēlē!



IX ir mistiska enerģija.. tā nemanāmi slīpē un pulē it visu, lai tas paceltos jaunā kvalitātē Atcerieties, ka Ziemeļu enerģija ir tā, kas pati neuzbāžas, tamdēļ pašu iniciatīva šodien var beigties ar spēcīgu pretuzbrukumu! Ja jautā - atbildi, Ja grib runāt - izrunājies, Ja kāds aicina tikties - satiecies, taču pats nelien tur, kur nevajag !



IX diena ir pilnveidošanās māksla - mēs esam starp diviem dzirnakmeņiem un tie caur slīpešanos padara mūs skaidri dzidrus!

IX Diena - aktīva darbošanās. Ja nav baiļu no neizdošanās, jebkura darba produktivitātes līmenis būs augsts. Veicamā darba ātrums šodien apliecina meistara kvalitāti. Arī svarīgi lēmumi jāpieņem „tūlīt un tagad”. Otras puses vilcināšanās liecina par viņu nesagatovību veicamajam pienākumam. Tomēr necentieties pats piedāvāties uz situācijas vadīšanu. Pagaidiet līdz jums izsaka priekšlikumu.

Šodien ātri var apgūt ko jaunu un uzķert pilnīgi jaunu virzienu savā darbībā, kas ies no rokas un vedīs uz panākumiem.

Jaguārs, dienu pēc dienas, nakti pēc nakts.. pavadot laiku džungļos staigā pa vieniem ceļiem un takām, atstājot savus pēdu nospiedumus tā, lai sajauktu galvu pat vislabākajiem sekotājiem. Ja Mēs cenšamies staigāt pa dzīvi kā Jaguārs, mums ir jāsaskaņo savi pēdu nospiedumi ar seno dzīves enerģiju un jābūt ļoti uzmanīgiem!



Izrādās, ka IX enerģijai piemīt arī 7-ņi cilvēka grēki – lepnums, ambīcijas, skaudība, snaušana, noziedzība, nepateicība un neziņa caur slinkumu.

Un 3-šā atslēga mūs spēj iemest briesmās, ievilināt lamatās un likt šķēršļus mūsu ceļā!

Šodien turiet acis vaļā, sirdi tīru un skaidru, prātu fokusētu, un izvairieties no šīs dienas piespēlētajiem kārdinājumiem.





4 Men





Dienvidu vilnis Eb – Rietumu diena – 4 Men - makrokosmoss, Visuma tīklojums, ērglis, zirnekļu tīkls, plašs skatījums, intuīcija, plašas sajūtas.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur kādu enerģiju iegūstam materiālo stabilitāti šajā vilnī. Šodien aktīva ir Men enerģija un tas nozīmē, ka stabilitāti mums dos plašas sajūtas, intuīcija, vīzijas un tas, ka spējam pacelties virs visa un ieraudzīt to, kas patiesībā notiek.



Daudzās lietās dzīvē mums ir jāatkāpjas, lai ieraudzītu kopskatu, kā gleznojot lielu gleznu - lai to ieraudzītu, ir jāatkāpjas, tāpat arī mūsu dzīvē, ja dzīves stāsts ir glezna, tad lai saprastu, ko esam uzzīmējuši un kas vēl jāzīmē, mums ir jāatkāpjas un jāpaskatās no attāluma.


Šodien ir nozīmīga diena, jo ir Pavasara Saulgrieži un vēl nozīmīgāka tāpēc, ka šo dienu vada Men enerģijas spēks. Men parāda to, no kurienes uz kurieni attīstāmies, un tā kā Men ir Visuma tīklojums, kuru pakustinot izkustās pilnīgi viss, tad šīs dienas notikumi ietekmēs pilnīgi visu mūsu dzīvi un pilnīgi visu, kas ir ap mums.

Kad laiktelpā bija 1 Men diena, tad sabruka kapitālisma un ekonomikas simbols, sabrukums izmainīja visu dzīves un ietekmēja visu pasauli. Kad laiktelpā bija 2 Men diena - mēs iestājāmies eirozonā un sākām lietot eiro, kas izmainīja visu mūsu dzīvi. Kad laiktelpā bija 3 Men diena, tad aktivizējās notikumi Ukrainā - pirmie aizdedzinātie autobusi un pirmie ievainotie, kas arī ietekmēja visu pasauli un noveda to līdz tam, kur esam šobrīd.

Šodien ir 4 Men diena un tas, kas notiks šodien, ietekmēs visu mūsu dzīves un visus pasaules notikumus tieši stabilitātes tēmā! Mēs varam ļauties tam, kas notiek pasaulē vai ievirzīt to visu sev patīkamā un visiem labvēlīgā virzienā. Visas domas, visi darbi un viss, ar ko mēs mijiedarbosimies, šodien ietekmēs pilnīgi visu, un spriežot pēc dienas iznākuma, redzēsim to, uz kurieni tas viss kustās.



Spriežot pēc tā, ka Men ir Jumts un tas brūk gan Latvijas ekonomikā un pašā valstī, tas brūk Ukrainā un visā pasaulē, tad šīs dienas notikumi ļoti ietekmēs tieši materiālo plānu. Spriežot pēc iepriekšējiem notikumiem, kuri notikuši Men dienās un pēc tā, kas notiek pasaulē un sajūtu līmenī, tad šodien sāks brukt viss, kas līdz šim ir devis stabilitāti un tā ir nauda un ekonomika. Mums ir jāmācās būt stabiliem jebkuros apstākļos - ar naudu vai bez tās, ar māju vai bez tās.



Šajā vilnī stabilitāti dod intuīcija un sajūtas. Ja spriedīsim tikai ar prātu, tad var šķist, ka Pasaules gals ir klāt, taču ja pieslēgsim sajūtas un intuīciju, tad sapratīsim, ka viss notiek tikai uz labu.



Un lai kā arī tumsa censtos visu sagraut, tā pati izrok sev bedri un pati tajā iekrīt. Līdzīgi kā Ņujorkā sabrucināja torņus, lai apspiestu cilvēku brīvību un kontrolētu tos, taču caur to pamodināja cilvēkus un cilvēki sāka saprast, ka kaut kas nav tīrs un ka negrib vairs dzīvot tādu melu pasaulē. Cilvēki saprata, ka politiķi melo un melo par pilnīgi visu, un caur to sākās cilvēku mošanās no hipnozes miega.

Tāpat arī šīs dienas un iepriekš pieminēto dienu notikumi var šķist traģiski, taču caur tiem mostas cilvēki un saprot, kas te notiek un tas ir labākais, kas var būt, ka cilvēki no verdzības mostas un sāk apzināties, ka ir Dievišķas būtnes.

Darīsim šodien visu, lai Pasaule kļūtu gaišāka, lūgsim Dievu, lūgsim Sauli, lūgsim gaismu un gaismas brālību, lai tā savieno mūs ar Dievišķajiem spēkiem un palīdz mums atmosties un apzināties sevi pilnībā.



Men kā putns ir Debesu un Zemes vēstnesis – un viņš šodien atnesīs labas ziņas.

Dienvidu vilnis - Rietumu diena – 4 MEN - Ērglis. Visuma tīklojums, Kopskats, Sajūtas un intuīcija.

Ir 4-tā diena šajā Dienvidu vilnī, kas dod mums atspērienu, lai mēs ietu uz priekšu, un atspērienu var iegūt ļaujoties savām sajūtām un intuīcijai.

Šī ir sajūtu diena, kas ļauj izjust, iejusties, sajust un baudīt, galvenais ļauties, nevis sākt dzīvot ilūzijā.

MEN enerģija caur sajūtām sasaista daudzus notikumus un liek mums sajust visu kopā Stratēģiska diena, kad cilvēki kaļ plānus kaut kam nopietnam, un viss notiekošais šodien ļoti spilgti ietekmēs notikumus uz priekšu.



Tamdēļ, veicot jebkādu darbību jāskatās pāris gājienus uz priekšu. Nav jāpievērš īpaša uzmanība šodienas rezultātiem, bet jālūko nākotnes iespējas. Šodien iespējams atklāt savos tuvajos īpašus talantus, var notikt dažādi brīnumi, ja vien nedaram visu ar prātu, bet sajūtam..

Iedomājieties - katrs no mums ir lidojis ar lidmašīnu - un tad kad skatāmies uz zemi no augšas, viss šķiet daudz labāk pārskatāms, dažkārt ir ieraugāms kas nepamanīts līdz šim visā kopumā, situācija ir pavisam savādāka, mēs tā kā noņemam no acīm sev uzliktās "klapītes" un paveramies plašumā beidzot ir atnācis tas kopskats, kas sen ir trūcis! dzīve šķiet pinīgāka, piepildītāka un patiesāka!



Katra diena mums atnes uz zemes kaut ko īpašu, kādu pērli, vai virkni ar pērlēm, un katra šī pērle mūsu minūtē/ stundā/ dienā/ dzīvē atstāj kaut kādus noteiktus pēdu nospiedumus! Tā katra ir ar savu īpašu nozīmi! Un bez šīm pērlēm mums nebūtu kaklarotas, ko mēs varam saukt par savu pieredzi. Tad kāpēc mēs nenovērtējam katras dienas nesto brīnumu (pērli) ar visiem tiem pārsteigumiem un visu to, ko tā spēj mums sniegt!?

Nepiemirsīsim par katras dienas brīnumu un izdzīvosim to!





5 KIB





Dienvidu vilnis - Dienvidu diena - 5 KIB - Alķīmiskā uguns, Piedošana, Analizēšana, Atlaišana, Pūce.

Spēcīga diena, kas ar savu enerģiju ved mūs pretī izaicinājumam KIB ir dzeltenais kareivis, kas dodas bezbailīgi savās gaitās – 5 KIB dienā caur radošu procesu izgaismosies patiesība. Mums jāspīd, jāraida no sevis uz āru gaismas apļi, lai patiesība spētu ienākt mūsos!

Mēs nonāksim pie kaut kā, kas sen jau ir bijis jautāts!

Nesteidzieties, baudiet šo dienu un ļaujieties vides atnestiem impulsiem - šī var būt diena, kad saņemam jau mazu atalgojumu par paveikto!



Šī diena ir kā pašizpausmes spēks un atraktivitāte. Ar paļaušanos uz kādu draugu var būt interesanti - katrs darīs visu tieši tā, kā pats domās un par ko būs pārliecināts.

Šodien cilvēkiem patiks savdabīgas lietas. Iespējams, gribēsies pabūt vieniem, tiks ignorētas materiālā statusa robežas, cilvēki kļūs bezbailīgi!!

Labs laiks pirtij, darbam ar enerģētiku un maģiskām procedūrām.

Laba diena lai piedotu un palaistu vaļā visus pāridarījumus!



Šodienas piektā atslēga nes sevī to, ka mēs varam izdarīt kādu pārsteidzīgu lēmumu, sasteigt kādu situāciju, ko vēlāk nākas nožēlot, vai runāt bez nekādām bažām par to, kā šie vārdi skan un ka tos var nākties nožēlot – tamdēļ padomāsim par sekām, pirms rīkosimies. Būsim vērīgi paši pret saviem personīgajiem netikumiem un “mīnusiņiem”, un apdomāsim to, kā tas ietekmē mūsu un apkārtējo dzīvi! Ja Mēs šodien atradīsim šīs lietas un piedosim paši sev, mēs atvērsim ceļu tam, lai atrisinātu un sadziedētu visas brūces, atbrīvotos no ieradumiem un atkarībām, kas velk Mūs uz leju.



Būsim gaisma paši sevī un izgaismosim paši savu ceļu, lai tas kļūst tīrs un skaidrs.. un mēs spējam dot un dalīties ar gaismu ar visiem apkārtējiem!

Dienvidu vilnis - Dienvidu diena - 5 KIB - Aķīmiskā uguns, Piedošana, Analizēšana, Atlaišana.

Spēcīga diena, kas ar savu enerģiju ved mūs pretī izaicinājumam KIB ir dzeltenais kareivis, kas dodas bezbailīgi savās gaitās – 5 KIB dienā caur radošu procesu izgaismosies patiesība Mums jāspīd, jāraida no sevis uz āru gaismas apļi, lai patiesība spētu ienākt mūsos!



Mēs nonāksim pie kaut kā, kas sen jau ir bijis jautāts!

Nesteidzieties, baudiet šo dienu un ļaujieties vides atnestiem impulsiem - šī var būt diena, kad saņemam jau mazu atalgojumu par paveikto!

Diena, kas ir kā pašizpausmes spēks un atraktivitāte. Ar paļaušanos uz kādu draugu var būt interesanti - katrs darīs visu tieši tā, kā pats domās un par ko būs pārliecināts.

Viss, kas šodien aizdots, diez vai tiks atdots!!

Šodien cilvēkiem patiks savdabīgas lietas. Iespējams gribēsies pabūt vienam, tiks ignorētas materiālā statusa robežas, cilvēki kļūs bezbailīgi!!

Labs laiks pirtij, darbam ar enerģētiku un maģiskām procedūrām. Bērni centīsies demonstrēt savu neatkarību un pašnoteikšanos. Laba diena, lai piedotu un palaistu vaļā visus pāridarījumus!

Grēks un prieks, piedošana un apžēlošana vienmēr ir bijuši cieši viens ar otru saistīti.. Viens nosaka un papildina otru! Šodien 5-tā atslēga nes sevī to, ka mēs varam izdarīt kādu pārsteidzīgu lēmumu, sasteigt kādu situāciju, ko vēlāk nākas nožēlot, vai runāt bez nekādām bažām par to, kā šie vārdi skan un ka tos var nākties nožēlot – tamdēļ padomājiet par sekām, pirms rīkojaties. Esiet vērīgs pats pret saviem personīgajiem netikumiem un “mīnusiņiem”, un apdomājiet to, kā tas ietekmē mūsu un apkārtējo dzīvi! Ja Mēs šodien atradīsim šīs lietas un piedosim paši sev, mēs atvērsim ceļu tam, lai atrisinātu un sadziedētu visas brūces, atbrīvotos no ieradumiem un atkarībām, kas velk Mūs uz leju.

Esiet gaisma paši sevī un izgaismojiet paši savu ceļu, lai tas kļūst tīrs un skaidrs.. un mēs spējam dot un dalīties ar gaismu ar visiem apkārtējiem!





6 KABAN





Dienvidu vilnis - Austrumu diena – 6 KABAN - Zemestrīce, Zemes enerģija, Attīstība un Evolūcija.

Šodien ir jābūt pārliecinātam un ir jāzina, ko tieši tu gribi, jo īpaši attiecībā uz tuvāko pasauli! Šajā dienā cilvēkam jāzina, kur viņš savā dzīvē atrodas un mērķis, uz kuru tas vēlas iet. Šajā dienā skaidri jāzina rīcības vadlīnijas.



Tuvāko attiecību joma šodien tiks aizskarta, iespējams, jau no paša rīta viss sadrebēs, kā Zemestrīce būtu pārgājusi pāri. Bet tas tikai tamdēļ, lai mēs pārliecinātos un gūtu pārliecību par saviem lēmumiem:)! Šodien caur dažādiem satricinājumiem beigās tiks iegūts līdzsvars, lai varētu turpināt rītdien kā ar Zibens spērienu atdot savu domu Dievam.



Šī diena ir kā jūtu un ideju pasaules bagātība. Iespējams, ka šodien būs jāpārvar apkārtējās vides vienaldzība un skepticisms, iespējams pārāk liela uzbāzība vai pārliecība. Daudzi cilvēki vēl dzīvos iepriekšējo dienu emocijās un ieklausīties Jums būtiskajā nevēlēsies. Bet nepadodieties, fakts ir visietiepīgākā lieta pasaulē un to ignorēt nav iespējams. Šodien mērķi sasniedz darbības jomā pieredzējuši un izglītoti speciālisti. Neprofesionāļi tiek atsēdināti atpakaļ solā. Arī mīlestībā laba diena tiem, kam pāri pusmūžam.



Diena kā zemestrīce...

Un nepiemirsīsim, ka mūsu dzīve ir kā ceļojums - ceļojums laikā, domās un pieredzē, emocijās un atmiņās. Tas ir ceļojums, ko mēs esam izvēlējušies veikt, lai pamodinātu savu dvēseli ejot šo ceļu. Mūsu dzīve ir viens liels veselums… Mēs šīs pērles, pilienus un smilšu graudiņus krājam kā pieredzi... līdz ar to nav ko skatīties tikai uz saviem mērķiem un vēlmēm, sapņiem un izsapņotām nākotnes ainām, bet gan uz dzīvi kā uz pērļu virteni, kas no okeāna, pilieniem, viļņiem, tuksneša smiltīm veido piepildītu mūsu dzīvi!!





7 ETZNAB





Dienvidu vilnis Eb – Ziemeļu diena 7 ETZNAB – Krams, Objektivitāte, Spogulis, Patiesība, Ass nazis.



Septītā un maģiskā diena laika plūsmā ir viļņa maģiskais centrs. Vadošais spēks šodien ir Etznab enerģija vai spēks, kurš nogriež visu lieko un nevajadzīgo.

Šajā dienā mums uz visu ir jāskatās objektīvi. Dzīvojot šo dienu, uztverot pasauli un savu darbību kā savas apziņas spoguli, mēs spēsim nogriezt daudz liekā no sevis un tādā veidā padarīt sevi par vēl spēcīgāku un apzinātāku Dievišķo būtni.

Šī diena lauzīs stereotipus un parādīs mums patieso objektīvo realitāti.

Dienas spēks būs ass un skarbs tiem, kas dzīvo ilūzijā, jo Etznab ir kā nazis, kas pāršķeļ mūsu katra būtību, lai mēs ieraudzītu – kas mēs esam patiesībā! Ja mēs ļaujam sev dzīvot ilūzijā, ja mēs negribam ieraudzīt patiesību, ja mēs melojam paši sev – tad vide šodien kā spogulī parādīs to, ko mēs visvairāk negribam redzēt!



Taču ne jau tamdēļ, lai mēs pateiktu „atkal jau notika tā, kā es domāju” vai „es taču teicu, ka tā būs”, vai arī „redzi – kā man neiet”! Parādīs to tamdēļ, ka šīs dienas notikumi ir atspulgs mums! Un ieraugot patiesību par sevi, mēs uz pirmo mirkli esam dzīves pāršķelti un kļuvuši par skarbās realitātes upuri – taču caur to mēs beidzot atgriežamies mirklī, ko sauc par „šeit un tagad” un ieraugām patiesību! Ieraugām – kas mēs esam patiesībā un spējam nogriezt nost visu to lieko, kas ir traucējis to visu ieraudzīt!

Šīs dienas enerģija ir kā spogulis – vēro vidi un vēro pats sevi!



Būsim modri un vērosim šo spoguli, kurā varam ieraudzīt tikai sevi. Būsim objektīvi, izkāpsim no sevis un ieraudzīsim patiesību, ka nekas nav tā, kā izskatās vai tā, kā mācīts mums. Ka realitāte ir pavisam citādāka!

Diena, kurā atklājas patiesība!

Dienvidu vilnis - Ziemeļu diena - 7 ETZNAB - Krams, Spogulis, Objektivitāte, Patiesības diena.

Šī ir maģiska diena, kad vide atnesīs patiesību.. un visdrīzāk parādīs to saistībā ar EB (šī viļņa pirmā enerģija) vienlīdzības un kopības tēmu!



Interesanti un svarīgi ir tas, ka Dziesmu svētki noslēdzas tieši šodien, kad mēs ar savu domu padodam Augšā savas vēlmes, un šodien uz piepildīšanos iet tie domu graudi, kuros ir iegūta patiesība un mēs redzam šo tēmu objektīvi un skaidri! Un visdrīzāk, ka vide šodien līdz tai patiesībai novedīs, ja līdz šim vēl to neesam sapratuši.



Ja esam iedomājušies, ka esam svarīgāki un īpašāki - vide kā ar Kramu nošķels tās domas, kas liek tā domāt.. vērojiet notikumus un situācijas, diena var būt asa un skarba, taču tas tikai tamdēļ, lai mēs savu domu palaistu gaisā kā Zibensspērienu!!

Diena kā Spogulis - taisnīgums, visās tā izpausmes formās. Veicas „samurajam”, kas iet pa savas sirds ceļu. Realitāte var atgādināt baltu un melnu laukumu mozaīku. Nav kompromisa pasteļtoņu un līdz pusei pateiktu vārdu. Ar diplomātisku piegājienu "gūsiet panākumus", riskējot - "paliksiet bešā"!



Ja neesi pārliecināts - neapdzen. Iespējams nepārdomātu lielību vajadzēs pierādīt ar darbiem. Kolektīvos šodien ir svarīga diena - var tikt pieņemti izšķiroši lēmumi un noslēgtas svarīgas darbības. Ķirurģiskas operācijas noritēs veiksmīgi. Bērni respektēs autoritāti un tiešus vārdus.



ETZNAB enerģija spēj pāršķelt tos apmānu plīvurus un iluziorās realitātes, kurās esam līdz šim dzīvojuši, un ļauj ieraudzīt lietas no vienkāršās un skaidrās puses! 7-tā atslēga dod vēl lielāku pastiprinājumu šai patiesības devai šajā skaistajā dienā. Tas ir kā iet pa sniegotu meža ceļu naksnīgā tumsā un no aizmugures baudīt pilnmēness gaismas spīdēšanu - viss tiek izgaismots vēl spilgtāk un tīrāk, skaidrāk un patiesāk, kas ļauj ieraudzīt lietas no visām pusēm!



Šodiena ir kā tāda pastaiga pa sniegotiem džungļiem pilnmēness gaismā (skaists salikums :)), un Jums ir iedots zobens,

ar ko jūs spējat caurlauzt visus sarežģījumus, uzliktās pārliecības, visu kas Jūs ir smacējis nost līdz šim, kas ir traucējis brīvi dzīvot un tīri domāt, un ko jūs pat neesat nojautuši, ka viss šis pastāv!

Zobens mums ir - tikai izmantojiet to gudri!!





8 Kawak





Dienvidu vilnis Eb – Rietumu diena - 8 Kawak - pērkons, paātrinātājs, transformācija, emocionāla pārbagātība, emociju transformācija radošajā enerģijā.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo šā viļņa garīgās stabilitātes tēmu. Astotajā pakāpienā šajā vilnī ir Kawak spēks vai enerģija.

Lai iegūtu garīgo stabilitāti, mums katram pašam ir jāsavienojas ar šo spēku, kurš simbolizē emocionālu pārbagātību un emociju transformēšanu radošajā enerģijā. Kawak ir spēks, kurš ļoti labi māk operēt ar emocijām un transformēt tās. Līdzīgi kā pērkona negaiss, kurš savāc visus putekļus, iztvaikojumus un enerģiju, kura staro no Zemes un nolīst pār augiem un dabu. Viss, kas sākotnēji šķita negatīvs, traucējošs un nepatīkams - pārvērtās ražīgā lietū, pateicoties kuram visa daba uzplaukst un kļūst sulīgi zaļa.

Kawak ir spēks, kurš uzlādējas, savācot emocijas, un izlādējas - novirzot tās tur, kur tas nepieciešams.



Lai justos stabili, mums ir jāsavienojas ar šo spēku, un tas mūsu senčiem Baltiem nebija nekas sarežģīts un svešs. Nodziedot pāris tautas dziesmas par Pērkonu, izveidojās ļoti labs saslēgums ar šo enerģiju un viegli varēja apzināties, kas ir šis spēks un kā to izmantot. Protams, Latvju Dainas ir jātulko un jāizprot to patiesā būtība, tāpat kā šis Indiāņu Kawak spēks ir jātulko. Tulkot var caur sirdi un prātu - prāts bez sirds nespēs iztulkot un sirds bez prāta nevarēs izteikt vārdos - taču abi kopā tie ir liels spēks zīmju un seno zināšanu tulkošanā, un ne tikai.



Atgriežoties pie Kawak enerģijas - lai ar to varētu savienoties, mums ir jāizprot šis princips, jāierauga līdzības un jāsaskata, kur tās izpaužas. Piemēram, Kawak ir gan pērkons, gan ūdenskritums, gan veļas mašīna, kad mazgā veļu vai tā pati trauku mazgājamā mašīna. Ir jāapzinās, kā jebkurš spēks strādā visos līmeņos un plānos, kas nozīmē to, ka to, ko var materiālā plānā, var arī krietni smalkākā plānā. Ja veļas mašīna mazgā netīrumus, tad Kawak spēks var izmazgāt enerģētisko plānu un pārvērst to mirdzošu.



Šo principu vai spēku mums ir jāizmanto, lai šajā vilnī un šodien justos garīgi stabili. Ja spēsim saslēgties un izprast šo spēku, tad varēsim to apzināti izmantot savā dzīvē, šajā vilnī garīgai stabilitātei un citos laika viļņos citām tēmām.



Šis ir viens no spēcīgākajiem, radīšanai nepieciešamajiem spēkiem! Izmantosim to savas pasaules radīšanā un tās attīrīšanā. Kawak ir emocijas un emocijas ir būvmateriāls, no kura mēs būvējam savu realitāti.

Neizšķiedīsim savas emocijas tur, kur tas nav nepieciešams. Būvēsim no tām krāsu piepildītu savu dzīvi!

Dienvidu vilnis – Rietumu diena - 8 Kavak - Pērkona negaiss, sajūtu pārpilnība.

Diena, kad sajust, iztēloties, spēlēt un iejusties. Šodienas enerģija jau no agra rīta ļauj mums izjust emociju pārbagātību, kuras transformējot mēs pārvēršam tās radošajā enerģijā un nostabilizējamies. Kā tas ir?



Tas ir apzināti vērot katras situācijas emocijas un sajūtas.. un tad, kad lietus mākonis ir savilcis sev apkārt visu emociju spektru, tad virzīt ar vizualizācijas palīdzību šīs emocijas savu mērķu labā!



Kawak enerģija paātrina jebkurus procesus, jo liek izdzīvot tik daudz sajūtas, kas kā pēc nolijuša lietus, atnes atklāsmi!

Esiet modri un dzīvojiet šo dienu apzināti!



Pērkons - jūtu pasaules līdzsvars, dvēseles piepildījuma izjūta. Atvērt dvēseli mīlestībai nekad nav par vēlu. Daudzi apjautīs, ka laime nav jāmeklē aiz kalniem, bet savu sirds durvju priekšā. Cilvēki šodien ir līdzcietīgi un savus lēmumus pieņem vairāk pēc sajūtām, tomēr neesiet arī naivi - it visur nebūs pretimnākoša attieksme. Ja jūsu sirds ir aizslēģota, pasaule atbildēs ar to pašu. Ja kāds ir pārāk nokoncentrējies uz personīgo „Es” - jūtu harmonija nav iespējama. Harmonija ir nepārtrauktā kustībā un mazās pārvērtībās. Esiet atsaucīgi, nebaidieties no citu sāpēm, un pasaule to novērtēs. Esiet patiesi!



Šī diena ir kā lietus un saules pilienu lietus, prieka duša un sāpes ...Tā ir dzīve visā tās skaistumā un visā tās spēkā, nekas nav pareizi un nekas nav nepareizi. Viss vienkārši ir!! Dzīvojiet šo dienu vienkārši !!



Neanalizējiet, neplānojiet, nebaidieties un nešaubieties, vienkārši ļaujieties it visam, kas nāk un ļaujiet it visam iet... un tveriet it visu, kas nāk mums pretī šajā skaistajā dienā, ko mēs saucam par dzīvi (Rietumu dienā mums no rīta tikai caur sajūtām ir jāizjūt tas, ko mēs vēlamies, un dienas laikā tas mūs sagaidīs un notiks, iejūtaties lomā:))!



Šodien mūsu dvēsele mērcējas mīlestībā un lietus rūpēs, tamdēļ tie ienes dzīvību nupat kā iesētai sēklai, padara mirdzošus mūsu vaigus un prieka pārpilnus mūsu bērnus. Izdzīvojiet šo dienu, kas ir pārpildīta ar emocijām – iegūstiet līdzsvaru un harmoniju – pasaule šodien pagaidīs!!





9 Ahaw





Dienvidu vilnis Eb - Dienvidu diena - 9 Ahaw - Dieviņš, Saule, Beznosacījumu mīlestība, Apgaismība, Atklāsme.

Devītā diena laika plūsma ir diena, kura parāda to, ko mēs kā Dievišķas būtnes varam darīt šajā laika vilnī.

Šajā dienā aktīvs ir Ahaw spēks. Ahaw ir beznosacījumu mīlestība, Dievs, Saule, apgaismība, apskaidrība, paļaušanās.



Šo vilni un šo dienu varam nodzīvot kā Dievišķas būtnes tad, ja mīlam sevi bez nosacījumiem, izprotam un apzināmies lietu patieso būtību, redzam patiesību un spējam to pieņemt. Ja spējam paļauties uz Dievu, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek un ja spējam paļauties uz to, ka piedzīvosim visu, ko esam gribējuši, nevis gaidīsim no kāda to, ko gribam, tad šī paļaušanās savienos mūs ar Ahaw enerģiju.



Savienojoties ar Sauli, Dievu un beznosacījumu mīlestību, mēs varam šo spēku apgūt un izmantot savas dzīves piepildīšanai un radīšanai.

Mīlēsim, galvenokārt, sevi, jo viss sākas mūsos - un tad Pasaule piepildīsies ar mīlestību!

Dienvidu vilnis - Dienvidu diena – 9 Ahaw - Dieviņš, Apgaismība, Saule, Gaisma, nesavtīga mīlestība.

Šodien vairāk kā citas dienas ir jaizdzīvo katrs notikums, neskrienot un neplānojot neko uz priekšu. Viss saliksies pats par sevi, ja vērosim zīmes, ļausimies vides impulsiem un, ja mīlam sevi un savu dzīvi :)! Ļoti viegli veidojas kontakts ar citiem cilvēkiem, viegli dzimst prieks, jo dienvidu dienās tam nepieciešams tikai mazs impulss...



Dieviņš - pasaules Radītāja elpa. Dievs ir tas īstais radītājs un tēvs visām lietām - gan kokam, gan skudrai, gan cilvēkam... debesīm, mākonim, puķei un varavīksnei. Ieklausieties klusumā – pasaule šodien ir bezgala plaša.

Jaatceras, ka katrā no mums ir Dievs, līdz ar to cik ļoti mēs dzīvojam ar paļāvību uz augstākiem spēkiem, tik ļoti šodien prakstiskajās lietās mums kāds stāvēs klāt. Viss, ko šodien darām ir kā meditācija.. Tie, kas atcerēsies to, ka mūsos mīt Dievišķais, sasvērs to laimes ratu uz savu pusi. Ja aizmāršīgi būs visi, notikumi slīdēs ierastā gultnē, bez jebkādiem ekscesiem. Nervozās personās dienas enerģētika var pat izraisīt depresiju, jo emociju uzjundītāju būs maz. Nosvērtie rīkosies vēl nosvērtāk un gaisa jaucēju aktivitātes tiks noslāpētas jau iedīglī.



Lai kas arī ir bijis turēts kā ķīlnieks ar mūsu enerģiju - zināšanas, plaisas, kas izveidojušās, noslāpētas emocijas, sāpes - izmanto šo brīdi, lai atbrīvotos no visām ķēdēm, kas ir turējušas mūsu patiesi tīro enerģiju un tās spēku.

Šodien tversim un sniegsim mīlestību .. atvērsimies pasaulei ar plašu sirdi - nu tā, it kā sirds būtu nolikta uz paplātes, un mēs, lai ko arī darītu, to parādām un atveramies visam apkārtējam :)

Dodieties plašajā pasaulē ar atvērtu sirdi!!





10 Imix





Dienvidu vilnis Eb – Austrumu diena – 10 Imix - pirmsākums, dzīvības koks, krokodils, pūķis, pirmatnējā griba, ģimene, senči, viss jaunais.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes mums rezultātu tam, ko esam radījuši un ģenerējuši. Šī diena atnesīs mums katram ko jaunu un ko nebijušu vai bijušu, tikai jaunā formā.

Rezultāts mūsu darbībām būs pirmsākums kam jaunam – iespējams, kam lielam un iespaidīgam.

Šodien it visās lietās, it visās situācijās ir jāizpauž sava griba, sava pirmatnējā griba un griba uzsākt ko jaunu. Šodien griba ir tā, kas mūs virza un šodien mums pats galvenais ir saņemties un uzdrīkstēties darīt to, ko gribam.

Austrumu diena ir bez ārējas pretestības! Ja pārvarēsim savu slinkumu un negribēšanu, tad diena būs produktīva un mēs sasniegsim visu, ko esam šodien iecerējuši. Šodien nav jāgaida impulsi, šodien nav jāsajūt, šodien vienkārši ir jāgrib un jāiet uz to, ko gribas.

Šī viļņa rezultātu mums atnesīs vai nu ģimene, jo Imix ir pirmsākums, vai ģimene būs rezultāts, kurš atnāks - ģimenes pieaugums vai vēlme bildināt un precēties. Rezultāts un šīs dienas griba ir saistīta ar jauna pirmsākuma radīšanu vai sava pirmsākuma apzināšanos.

Šajā vilnī ģimene un mūsu pirmsākums ir tas, kas ved mūs pie rezultāta. Šodien svarīgi ir nevis vienkārši darīt visu pēc kārtas, ko iegribas, bet apzināties to pirmatnējo gribu, kāda bija kaut vai šī laika virpuļa sākumā vai visa cikla sākumā, vai vēl labāk - šīs dzīves sākumā, pirms šīs inkarnācijas.

Imix dod spēku un spēju realizēt tās lietas, kuras ir pirmatnējas, kuras ir kā mūsu pirmatnējā griba, ar kuru inkarnējāmies uz Zemes, kuras ir saistītas ar to, ka paši kļūstam par pirmsākumu.



Saikne ar senčiem fiziskā un garīgā plānā, un mūsu pirmatnējā griba būs tā, kura mūs virzīs.

Atmetīsim šodien bailes, atmetīsim iebildumus, atmetīsim tādus vārdus kā “bet”, “taču” un “tomēr”, un vienkārši iesim un darīsim! Ņemsim un izpaudīsim savu gribu tajā, ko gribam paveikt un tajā - kā komunicējam un darām.

Šodien viss ir atkarīgs no mūsu gribas un iniciatīva ir jāuzņemas mums pašiem! Un viss izdosies!

Dienvidu vilnis – Austrumu diena – 10 Imix - Pirmsākums, Avots, Pirmavots.

Šodien ienāk mūsu pasaulē jaunas idejas, jauns sākums, jauni pavērsieni un virzieni statusa lietās - tajā, par ko mēs uzņemamies atbildību! Ja esat vadītājs darbā, ja esat ģimenes pavarda turētājs, ja esat kādas komandas vai grupas vadītājs:) šajās visās jomās pavērsies jauns skatupunkts vai virziens!



Ir svarīgi zināt, ko tieši tu gribi! Šajā dienā cilvēkam jāzina, kur viņš savā dzīvē atrodas un mērķis, uz kuru tas vēlas iet. Šajā dienā skaidri jāzina rīcības vadlīnijas.

10-tā atslēga māca mūs pilnveidoties visās mūsu dzīves sfērās. Mūsu uzdevums ir sasniegt pilnību tajā, kas jau mums ir un sargāt nelokāmu ticību nevainojamai Dieva klātbūtnei mūsu dzīvē!



Šodien atnāk rezultāts, kas nav vēl noformējies līdz galam, bet tas jau ir ieguvis konkrētu formu, tas manifestējas!!

Avots - universālais dzīvības koks, kas ar neredzamām saitēm sien visu šīs pasaules kopumu. Šī ir tāda kā aizsākuma diena. Šodien vajag uztvert primāro impulsu, apjaust savas saknes, to, no kā mēs esam cēlušies un no kā rodas dzīvība, kustība un viss apkārt notiekošais. Un ja mēs padomājam, it viss šajā pasaulē ir radies no kaut kā un viss ir cieši saistīts, saistīts ar neredzamām saitēm, pavedieniem, saknēm un mēs visi esam saausti vienā lielā segā, tīklā..



Mums ir jāapzinās un jāpaskatās plašāk no sava ierobežotā prāta, no saviem rāmjiem, kurus paši esam uzlikuši, no melnās strīpas, kur dažkārt speram savus soļus, no saaustās segas viena stūrīša.. uz plašumu, uz pasauli, un to pirmsākumu, kas mīt katrā no mums. Ja esam kā pele nolīduši savā mazajā aliņā ar jau iestaigātiem koridoriem un takām, tad mēs tā arī dzīvojam, bet iemācīties iznākt zemes virspusē un ieraudzīt, kas notiek apkārt - tas mūs vedīs uz panākumiem un atvērs tos vārtus, ko iespējams esam meklējuši. Šajā dienā bērniem ir vajadzīgi mīlestības pilni vecāki, kolēģiem - pārliecināts un zinošs boss.. sabiedriskā transporta dalībniekiem - pieredzējis un spējīgs šoferis :)))



Šodien ir svarīga vārdos un darbos ieliktā jēga, tamdēļ apzinoties sevi un raugoties ārpus rāmja ir svarīgi, lai mēs saprotam, no kā tas ir radies, cēlies, nepiemirstot, ka mums ir ģimene - mūsu saknes, ka mums ir mūsu zeme, kurā ir visas iespējas un viss, ko mēs vēlamies, un ka tajā ir milzīga enerģija un tās potenciāls, ka ir zemeslode - kura ir unikāla mums katram - katram citādāka :)) Un visam ir vajadzīgs laiks... kaut kam ir jāaiziet, lai nāktu vietā kas jauns, un kaut kam ir jāpārdzimst, lai tas aizsāktos no jauna pavisam citā kvalitātē!!





11 IK





Dienvidu vilnis Eb – Ziemeļu diena – 11 IK – Vējš, Kustība, Gars, Brīvība, Kosmiskā elpa.

Vienpadsmitā diena laika plūsmā - tā parāda šī viļņa Augstāko izpausmi.

Ja gribam paveikt lielas lietas, izpausties kā patiesi radītāji un Dievišķas būtnes, mums ir jāzina, kāds spēks ir vienpadsmitajā dienā un vienpadsmitajā pakāpienā. Šajā vilnī tas ir Ik spēks. Augstāko izpausmi vada spēks, kuru sauc par Ik.



Lai izpaustos kā radītājs un Dievs - šajā dienā mums jāapzinās sevī ir Gars, savs garīgais spēks un jābūt pilnīgi brīviem, lai spētu ļauties Gara impulsiem un darīt to, kas nepieciešams.

Šī diena izkustinās un iekustinās visu to, ko garīgie ceļabiedri būs saražojuši un radījuši savu mērķu sasniegšanai.



Šodien ir jārunājas ar vēju - tas palīdz vienmēr un visiem, ja vien apzināmies to un mākam to izmantot. Vējš šodien nesīs zīmes, tamdēļ vērosim to, ko vējš mums atnes un ko aiznes. Šodien kaut kas tiek aiznests pasaulē un kaut kas atpūsts pie mums. Un visi notikumi ir Augstāku spēku vadīti. Nekas nav tāpat vien.



Lai apgūtu šo spēku, mums ir jāiepazīst patiesā brīvība, nevis iluzorā, kuru mums piedāvā valdošā sistēma. Mums ir jāsajūtas brīviem, jo, ja esam sevi ielikuši kastītē – šīs dienas spēku ir grūti izprast. Brīvība ir šīs dienas atslēga! Brīvība ir vēja būtība! Brīvība ir tā, kas ļauj dzīvot ar sirdi!



Apzināsimies, ka esam vienoti ar savu Garu - ka esam neredzamā Dieva redzamā daļa un ļausimies šīs dienas impulsiem!

Dienvidu vilnis - Ziemeļu diena – 11 IK - vējš, kosmiskā elpa, kustība!

Ja uzsākām šo vilni ar kopības spēku, kas kopistiski virza mūs uz priekšu un ar savu būtību dod iespēju dalīties ar to informāciju, kas ir mūsu būtībā, tad šodienas IK enerģija ar Vēja spēku atnesīs mums zīmes, kas parādīs, cik ļoti esam devušies šajā ceļā ar Savu Ego vai saskaņā ar Garu. Ja Ego ir ņēmis virsroku, šodienas Vējš mūs spēcīgi apstādinās, vai tieši pretēji - ieraus tādā virpulī, ka nesapratīsim kas notiek! Taču ja esam gājuši šo ceļu kopā ar Garu, tad Vējš šodien pūtīs un palīdzēs mums sasniegt savas vēlmes.



Vērojiet zīmes, ļaujieties plūsmai, nepretojieties!

Palaidiet šodien pa vējam visas savas nebūšanas, likstas un šaubas, palūdziet lai tas attīra un ved Jūs uz mērķi!



Diena, kad apkārtējie mūs kustina un stumda, bīda un rada virpuli, kas iekustina visu sastāvējušo un stagnējošo. Diena ir dinamiska un pat nedaudz skarba, jo izkustinās pat to, kas ir licies smags un nepaceļams!

Neskrieniet pārgalvīgi, iekļaujieties un pagrieziet savas buras pa vējam.. Kā vadot buru kuģi, kas peld jūras plašumā. Noregulējiet savas maņas, lai tās sadzird un sajūt Gara elpu, kas mūs vada un ved uz priekšu!



Bērni šodien aktīvi un ar vēlmi nemitīgi kaut ko darīt. Darba lietās laba diena, lai atlaistu visas domas un idejas, lai tās taptu pat realitāti. Ja paredzētas nopietnas sarunas, ietiepīgi turēties pie sava nebūs tā labākā taktika - brīvība un viegla nostāja ir atslēga uz panākumiem! :)

Baudiet šodien Vēju.. Ļaujieties un esiet brīvi no visām važām, lai mūs nes uz mūsu vēlmju piepildījumu!







12 Akbal





Dienvidu vilnis – Rietumu diena – 12 Akbal - Sapņu pasaule, bezgalīgs potenciāls, dziļas sajūtas, Tuvākais ceļš pie Dieva.

Šodienas enerģija liks iedziļināties savās sajūtās un ieskatīties pašiem sevī, lai mēs sajustos pašpietiekami!

Katram notikumam ir dziļāka nozīme nekā tas izskatās pirmajā mirklī. Jebkurš notikums, kas notiek un izvelk uz āru emocijas, mums liek ieskatīties sevī un tieši šajā dienā ļauj ar sajūtām to atrisināt.

Šī ir sajūtu diena - Jūtu impulss, iztēle, spēle, teātris. Skumjas transformējas radošajā enerģijā. Tiek iznestas uz āru patiesas vēlmes.



Beidzot mēs esam nonākuši pie tā, ka mūsu ietais ceļš šajās 13-mit dienās iegūst jaunu formu, varētu arī teikt, ka sasniedz rezultātu. Jūtu pasaule robežojas ar maģijas pasauli. Sapņi var piepildīties un vēlmes īstenoties. Šodien caur jūtu dziļumu, caur dziļu savu iekšējo pasauli mēs varam saņemt to, ko esam vēlējušies, tomēr saņemtais var arī neatbilst mūsu vēlētajam, taču uz 12-tā pakāpiena mēs vairs nevaram nevienam neko pārmest (ja nu vienīgi paši sev)!



Šodien viss notiek caur visdziļākajām sajūtām, kaut kas virspusējs netiek ņemts vērā. Jebkuru notikumu, situāciju, sarunu, redzēto un dzirdēto cilvēks šodien izlaidīs caur visdziļākajām sajūtām un tikai tad ļaus kaut kam notikt vai nenotikt, tomēr mēs nedrīkstam aizmirst, ka uz 12-tā pakāpiena var būt sajūta, ka par tavu labklājību gādā kāds augstāks spēks, līdz ar to šodien caur dziļām sajūtām sajutīsim rezultāta augļus!! Labāk ir paļauties uz intuīciju, ne loģiku.



Šī diena nes sevī ļoti interesantu enerģiju savienojumu.. Akbal iemieso sevī dziļu potenciālu un 12-tā atslēga rada pilnīgu uzskaiti it visam izdarītajam un izdzīvotajam! Un šobrīd ir Eb vilnis, kas ir ceļš pašam sevī … Šķietamais bezdibenis starp potenciālo un realizēto pieredzi kļūst par vienu līniju, padarot laika realitāti par nebūtisku! It viss šodien nostājas uz vienas līnijas, kas ir plūstoša un bez laika atskaites punkta! Citiem vārdiem – jūs variet šodien izpaust un piedzīvot kolektīvās apziņas potenciālu savā dzīvē jebkurā brīdī, taču jo īpaši šodien!



Sajūtas mūs var aizvest tikai tuvāk sev, savai būtībai un mēs varam beidzot aptvert, kas mēs patiesībā esam!

Šodien Akbal enerģija ir tā, kas dod pašpietiekamības sajūtu.

Un kas tad ir pašpietiekamība???



Tā ir sevis novērtēšana, kas dzimst mūsos! Mums ir jāmāk novērtēt pašiem sevi - savas īpašības, savus darbus, sevi kā unikālu būtni, savu dzīvi un visu to, kas mēs esam. UN tikai tad mūs sāks novērtēt apkārtējie, un tad šī mijiedarbība būs tā, kas ceļ spārnos un iedziļinoties savā būtībā vedīs tuvāk Dievam.



Ticēt sev tas ir - ticēt Dievam! Un tas ir ticēt, ka esam Dievs un ka it visu savā dzīvē esam pelnījuši!

Jēzus ir teicis: "...jo patiesi Es jums saku: ja jums ticība ir kā sinepju graudiņš, tad jūs sacīsit šim kalnam: pārcelies no šejienes uz turieni, - un tas pārcelsies, un nekas jums nebūs neiespējams.”



Vai Jūs ticat paši sev? Vai Jūs apzināties, kas Jūs esat un novērtējat sevi? Vai Jūsu ticība ir tik liela kā sinepju graudiņš?



Sāciet jau šodien pateikt sev labus vārdus, ieskatīties spogulī un paslavēt sevi par visu to, ko esat sasniedzis un izdarījis; par to, kas esat; par to, ko zināt; par to visu, kas ir Jūsos..

Un to visu, ko vēl gribas.. Tas būs, ja vien mums katram tā ticība ir tik liela kā sinepju graudiņš:)

Ticiet, esiet un baudiet!





13 Kan





Dienvidu diena - Kan enerģija - 13 vibrācija - Dzīvesprieks, Ķirzaka, Reģenerēšanās un atjaunošanās.

Diena, kad mijiedarbība ar jebko, dod iespēju būt „šeit un tagad”, tā neļauj aizplūst pagātnē vai nākotnē. Būt „šeit un tagad” nozīmē pilnībā izbaudīt savu eksistenci un radīt savu dzīvi.



13 tā atslēga māca dzīves izturību „būt neskatoties ne uz ko”, un dod pārpasaulīgu spēku, kas ved tevi uzjaunām virsotnēm.

13tās atslēgas dienās ir jāpārdomā 12tajā dienā saņemtais rezultāts un jāsaprot kādu nodomu likt jaunajā vilnī!!



Ja atminamies, tad pirms 13mit dienām tika rakstīts, ka sākas jauns Dienvidu vilnis ar fona enerģiju EB (kopība, vienlīdzība, brālība) - ka Eb būtība ir ne tik daudz par ceļošanu uz ceļu, kā kļūt par ceļu pašam.



Kā tas ir??? Pieņemot, kas mēs katrs esam un atbrīvojot savu ego no spriedumiem un salīdzinājumiem. Ļaujot, lai arī apkārtējie ir tie, kas viņi ir, neuzspiežot kaut kādas savas lietas, uzskatus un saistības. Atbrīvojot sevi no viltus sapņiem, ambīcijām un vēlmēm, novirzot visu, kas jums ir caur tīrām domām, jūtām un rīcību, lai būtu daudz patiesāki un pilnīgāki mūsu nodomi un viss apkārtējais.



Un šodien esam nonākuši tur, kur redzam jau to gaismu tuneļa galā, kaut gan vakardien caur dziļām sajūtām mēs varējām baudīt rezultātu – iespējams, ka saņēmām visu, kas bija iecerēts un izplānots, iespējams bija kāda vilšanās, bet kā jau vakardien tika teikts - pārmetumiem šeit nav vietas!







1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt: