piektdiena, 2015. gada 13. marts

AKAŠI hronikas par Martu 2015

AKAŠI hronikas par Martu 2015
27.02.2015 … publicējusi Jen Eramith
http://www.akashictransformations.net/in…   
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Martā 2015
Enerģijas šinī mēnesī ir sapresētas. Pat laiks un notikumi būs blīvi sapakoti. Daudz kas notiks tik īsā laikā, ka mēnesis paies ļoti ātri, un būs sajūta, ka VISS ir noticis, un tanī pat laikā – noticis nav nekas.
Šomēnes jūs varat piedzīvot laika deformēšanos – tādus brīžus, stundas un dienas, kad laiks šķiet ārkārtīgi izstiepies, vai arī stipri sablīvējies. Tādēļ nesatraucieties, ja pazaudējat reizēm laika sajūtu, vai attopaties, ka esat ko nokavējis. Nesatraucieties tik daudz par termiņiem šomēnes. Ja tas jums iespējams – padariet savus termiņus elastīgākus. Vairums cilvēku pazaudēs laika izjūtu šomēnes. Jums noderētu būt piedodošiem pret tiem, kas kavējas, vai zaudē laika izjūtu.
Ir sajūta, ka ļoti daudz kam jānotiek šinī īsajā laika sprīdī. Parasti Marta enerģijas ir lēnīgas un gurdenas, sākoties pavasarim ziemeļu puslodē. Bet šogad tās līdzinās milzīgam izrāvienam. Tas ir apmēram tā, it kā jūs gribētu visu vasaru sapakot vienā dienā. Šīs enerģijas varētu būt ļoti aizraujošas, un pēc savas būtības tās ir labas un produktīvas. Tiesa gan, tās nekalpos jums, lai noturētu jūs visu laiku ”augstā līmenī” tradicionālajā šī jēdziena izpratnē. Būtu labāk, ja jūs būtu ĻOTI KLĀTESOŠI KATRU BRĪDI, neskatoties uz to, vai šis brīdis jums šķiet nozīmīgs vai sīks. Tas ir labākais veids, kā iekļauties plūsmā.
Vai ir kāds īpašs veids, kā vislabāk izmantot šīs enerģijas?
Cenšanās vienmēr BŪT TAGAD momentā – tas patiešām ir labākais veids, kā izmantot šīs enerģijas. Turklāt tas būs arī ļoti izdevīgi jums, kad mēģināsiet darīt ko jaunu šomēnes. Esiet gatavi tikties ar jauniem cilvēkiem, izpētīt jaunas idejas, apšaubīt vecās idejas, un izmēģināt jaunas aktivitātes, it īpaši saistībā ar savu fizisko ķermeni.
Šis ir ļoti labs laiks, lai izmēģinātu jaunu sporta veidu vai jaunus fiziskus vingrinājumus. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai sāktu jaunā veidā izpausties. Šis ir pat ļoti piemērots laiks, lai izmainītu savu stāju. Lai izmainītu veidu, kā jūs sevi nesat, kā iemiegat, un vēl daudzas citas lietas, kas palīdzētu jūsu fiziskajam ķermenim adaptēties šinī laikā.
Šis ir brīnišķīgs laiks, lai to darītu, jo daudz kas izmainās, un šeit ir enerģiju lauks, kur vienas dienas pūles var dot vesela mēneša nemitīgu praktiku rezultātus. Ir sajūta, ka laiks pārmainās tā, ka paliek nelineārs, un jūs to varat izmantot savā labā.             

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=2&f_tid=5692950