piektdiena, 2020. gada 24. aprīlis

Kāds FB komentārs

Kāds FB komentārs, kurā vienkārši un skaidri aprakstīta daļa no patlaban notiekošā

Ieva Dūšele raksta:
Es teiktu, ka tieši kā reizi šobrīd tajos "nopietnajos medijos" notiek "uz sensacionalizēšanu tendētu klikšķu" ziņu izplatīšana. Tur ir vienas bēdas un šausmas, mēs visi nomirsim, ja stāvēsim tuvāk par 2m viens no otra! 🤦🏼‍♀️ inficēto un mirušo skaitļi, biedi par masku nenēsāšanu, iespējamo vīrusa pārnēsāšanu caur purkšķiem un sazin kādas vēl muļķības! Tā ir pilnīga ažiotāža un apzināta cilvēku muļķošana! Tas, ka šīm ziņām nav pilnīgi nekāda zinātniska pamatojuma un izskaidrojuma, to neviens šeit neievēro - jo briesmīgāka ziņa, jo labāk! Tik ļoti daudzi pasaulē pazīstami zinātnieki ir izteikuši savu viedokli par notiekošo par spīti tam, ka viņu rīcību nosoda pastāvošā iekārta. Kāpēc šos viedokļus žurnālisti neizmeklē un neapspriež? Vai tikai oficiālajos medijos arī nav sava agenda, kas jāpilda? Ļoti iesaku apskatīt virusoloģes Judy A. Mikovits darbus, YouTube ir neskaitāmi daudz video ar viņas skaidrojumiem par to, kas ir vīrusi no zinātniskā viedokļa (un tas nav tas, kā to pasniedz medijos) un kā tie darbojas. Īpaši iesaku aptuveni nedēļu atpakaļ publicētu video interviju 2h garumā, kas tiek nepārtraukti dzēsta no YT. J.Mikovits desmitiem gadu ir strādāju ASV valdības vīrusu un patogēnu izpētes laboratorijās un viņas atklājumus un zināšanas tas pats nu jau bēdīgi slavenais "speciālists" Fauci ir centies dažādos veidos ierobežot un izskaust, līdz pat tam, ka J.Mikovits 2x tikusi apcietināta, jo atteikusies mainīt vai "pielāgot" savu pētījumu rezultātus mūsdienu zinātnes mērauklai (scientific consensus, kas pats par sevi ir diezgan absurds koncepts). Viņa arī uzsver, ka vīrusi kā tādi nav dzīvi ārpus sava host jeb cilvēka/dzīvnieka/auga, kura šūnās tas atrodas un vīrusi "nelec" pa gaisu 2m attālumā. Un maskas slimajiem/inficētajiem nodara tikai ļaunumu, veselajiem - nepalīdz pret inficēšanos, bet apgrūtina elpošanu un var izraisīt citus veselības saasinājumus.


Visā pasaulē āstiem, medmāsām, zinātniekiem, virusologiem u.c. speciālistiem tiek izteikti draudi klusēt par patiesībā notiekošo, lai nezaudētu darbu (labākajā gadījumā), ir tādi, kas saņēmuši vēl nopietnākus draudus. Pilna TikTok aplikācija ar med.personālu, kas aiz garlaicības un neko darīt atstrādājuši un izdejo pa slimnīcām diezgan sarežģītas dejas un priekšnesumus (dance routine) 🤯 un tā nav tikai viena slimnīca, tas notiek visā pasaulē!! Kur ir tās pārpildītās slimnīcas un vezumi ar mirušajiem? Cilvēki parastie vizinās garām savām piemājas slimnīcām un filmē pilnīgi tukšas ER uzņemšanas telpas, tāpat dažādās vīrusa testēšanas vietās or pilnīgs tukšums - ziņās saka, ka cilvēli stāv rindā stundām ilgi. Nu kā? Kāpēc tik daudzas reizes jau šajos "nopietnajos medijos" tiek publicētas safabricētas ziņas (no tēmas fear porn), kur pievienoti vieni un tie paši attēli un katru reizi tiek pieminēts, ka tas ir citā vietā? Un vispār šīs bildes ir vismaz vairākus gadus vecas?



Medijos šie šausmu un bēdu stāsti tiek publicēti apzināti, tas viss cilvēci ievelk vēl dziļākā depresijā un nāves bailēs, kā rezultātā vairums civēku ir gatavi darīt jebko, lai tas ātrāk beigtos - kaut vai potēties ar garantēti nedrošu un netestētu poti (jo safety testing noris minimums 18 mēneši garumā, bet kopumā uz citiem korona vīrusiem zinātnieki nav spējuši atrast vakcīnu jau vairāk kā 40 gadus). Kā tas tagad notiks dažu mēnešu laikā?



Visu šo ņemot vērā, es un daudzi citi uzskata, ka tajos "nopietnajos medijos" strādājošie ir līdzvainīgi šajā negribas teikt genocīdā pret cilvēci, bet laikam tas būtu visnotaļ precīzs apzīmējums. Un šeit pat vairs nav runa par vienu valsti, kur viss sagājis šreijā (p. Ķīna, ASV, Itālija vai jebkura cita, kas figurē ziņās), te ir runa par visu pasauli! Tas viss attiecas uz mums kā cilvēci, tas, kādas sekas būs šai izolācijai un karantīnai - tas daudzus šobrīd nesatrauc nemaz. Bet tās ģimenes, kam ienākumi šobrīd ir apaļa nulle, kam jau tāpat ir parādi, kredīti, līzingi, utt. un ikdienas dzīve rit no rokas mutē? Kas notiks, kad visi šie cilvēki būs principā absolūtā nabadzībā, pietrūks ēdiena, bankas atņems mājokļus kredītu parādu dēļ, cik daudz cilvēki būs depresijā un gatavi izbeigt savu dzīvi, jo neredz no visa šī murga izeju?! Vai ar to visu ir vērts riskēt kaut kāda vīrusa dēļ, kuram joprojām oficiālais mirstības procents ir zemāks nekā sezonālajai gripai?! Kura arī, starp citu, šogad kaut kur pazudusi? Gluži tāpat kā daudzas citas slimības, kuru dēļ cilvēki mirst katru dienu? Kas noticis ar tiem 2000 vēža pacientiem, kas parasti ASV martā nomirst ik dienas? Šogad ir apaļa nulle, bet kaut kā padaudz to CoVid mirušo🤔, kuriem, starp citu, arī vairumā pat oficiālu testu rezultātu nav, nāves iemesls tiek diagnosticēts pēc simptomiem, kas ir tie paši gripas/saaukstēšanās simptomi. Un ja arī ir testu rezultāti, tad ir izmantots tests, kuru pats tā izgudrotājs ir piekodinājis neizmantot diagnosticēšanai. Šo KV neviens vēl nekad nav izolējis un pierādījis pamatojoties un visiem 4 Koha postulātiem (kas ir medicīnas "zelta standarts"), ka tam nokļūstot kādā organismā, tas tiek inficēts ar šo vīrusu, līdz ar to - šobrīd nav tāda testa, kas šo vīrusu spētu diagnosticēt!



Šīs vēl ir tikai puķītes no visa tā purva, kurā šobrīd atrodamies. Kad ir tik daudz nesakritību, nu loģiski un kritiski domājošam cilvēkam taču jāsāk skatīties ārpus tā rāmīša, kurā esam iebāzti un domāt pašam par sevi, sākt uzdot jautājumus un likt kopā bildi. Ir daudzas lietas, kuras šajā situācijā liekas pilnīgi absurdas, bet tas viss saliekas pa plauktiņiem, kad iziet drusku ārpus tradicionālajiem medijiem un apskata to, ko saka cilvēki, kas nav finansiāli ieinteresēti sava viedokļa un/vai zināšanu izplatīšanā.