ceturtdiena, 2020. gada 9. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 9- pateicība



Evolūcija krīzes laikā- 9
Pateicība veselības aprūpes profesionāļiem un priekšējās rindās esošajiem

Daudzi no šiem cilvēkiem ir devušies ārā no mājām, esot bailēs par savām dzīvībām, bet turpina darbu

“Prītadžī un Krišnadžī,
Paldies, ka uzklausāt jautājumus. Viena no lietām, par ko šobrīd domāju un zinu, ka par to domā arī citi, ir par to, kā es varu palīdzēt? Mēs visi redzam to, ka šobrīd mūsu noderīgums un palīdzība izpaužas rīcībā palikt mājās. Domāju, ka šo patlaban iepazinuši daudzi cilvēki. Parasti tad, kad atnāk nelaime, esam raduši doties un brīvprātīgi palīdzēt. Bet patlaban galvenais palīdzības veids ir- neko nedarīt. Vai varat pateikt, ja kāds grib palīdzēt, kas ir tas, ko varam šobrīd darīt un varbūt varam to darīt no mājām?”

Pateicība veselības aprūpes profesionāļiem un frontes līnijā esošajiem

Jūs man jautājat, ko varat darīt no mājām?
Jūs varat darīt milzīgi daudz. Skatieties apkārt ar acīm un sirdi.
Daudzas valstis ir mudinājušas savus iedzīvotājus doties izolācijā daudzu iemeslu dēļ. Mēs esam izolācijā tāpēc, lai mūsu valdības spētu labāk sagatavoties un aprīkoties gadījumam, ja vīrusa izplatība kļūtu plašāka un lielāka.

Mēs esam nošķirtībā arī tāpēc, lai nesaķertu paši vīrusu un to neizplatītu. Un vienlaikus mēs dodam atelpu veselības aprūpes profesionāļiem un tiem, kuri strādā pirmajās rindās.

Jūs jautājat- ko varat darīt?
Tas ir tas, ko Prītadžī un es gribētu lai dara ikviens akadēmijas students, ikviens garīgais meklētājs, kurš pabijis Ekamā, katrs dikšas devējs. Atbalstiet jums tuvumā esošos un dzīvojošos veselības aprūpes profesionāļus un pirmajās rindās strādājošos. Slimnīcu ārstus, māsas un personālu, tāpat arī tos, kuri strādā uz ceļiem vai citur.

Ja jūs patiešām no sirds tos sajūtat, tad zināt arī to, ka viņiem mājās ir ģimenes, viņiem ir mazuļi vai mazi bērni, vai vecāki gados.
Arī viņos ir raizes un satraukums par to, kas var notikt ar viņu ģimenēm, ja kas briesmīgs notiek ar viņiem pašiem. Daudzi no šiem cilvēkiem dodas uz darbu ārpus mājas, baidoties par savu dzīvību, bet viņi turpina savu darbu. Viņi paliek, lai aizsargātu un glābtu mūs. Ne jau tāpēc, ka viņiem nav bail. Viņi paliek par spīti savām bailēm.

Veselības aprūpes personāls un citi pirmajās rindās strādājošie noliek savu drošību un savas dzīves, lai nodrošinātu mūsu izdzīvošanu.
Pats mazākais, ko varam darīt mēs, ir tiem vai viņu ģimenēm, piezvanīt. Ja tie dzīvo netālu kaimiņos, varat pajautāt, vai tiem ir vajadzīga kāda jūsu palīdzība. Atbalstiet tos!
Pasakiet paldies viņiem un viņu ģimenēm!

Pasakiet, cik daudz jums nozīmē tas, ko dara viņi. Daudzi strādā 18h darba dienu. Viņu sejas ir masku nospiestas, zilumos. Viņi ir pārguruši. Šie cilvēki rod prieku glābjot mūsu mīļo dzīves, kad mēs nevaram būt to tuvumā, lai paši parūpētos par tiem.

Lūdziet savās sirdīs par viņiem! Ziniet, ka tās lūgšanas, kas nāk no pateicības un līdzjūtības, ir ļoti spēcīgas. Tās piesaista Visuma atbildi.
Savienosimies ar tiem no visas sirds.

Aizveriet acis un neilgu brīdi.
Uzlieciet plaukstu uz sirds.
Padomājiet par mediķu brālību un cilvēkiem, kuri atrodas citās dažādās frontes līnijās un pašaizliedzīgi kalpo citiem.

Lai tava sirds atveras.
Sajūti vidi, kurā tik daudz slimu cilvēku, nerimstošo steigu, rūpes, barošanu, tīrīšanu, apkopšanu, ārstēšanu, aprūpēšanu, kārtības uzturēšanu…
Esi dziļi pateicīgs tiem un no visas sirds saki tiem paldies.

Tagad lūdz dievišķajam svētīt šos cilvēkus un pasargāt tos un viņu mīļos.
Visbeidzot redzi sevi, vēršamies pie viņiem un palīdzot viņu ģimenēm.
Lūdzu, atveriet acis.

Un tagad dodieties un rīkojieties, esot mājās.
Dariet jebko, kas nāk no sirds.