otrdiena, 2020. gada 14. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā -15- vardarbība


Evolūcija krīzes laikā -15
Vardarbība mājās


Ja kādā ģimenē netiek cienīta sieviete un tai tiek darīts pāri, ja kādā ģimenē tiek darīts pāri mazai meitenei, tad tāda ģimene nekad nespēs uzplaukt, tā būs neveiksmīga. Ģimene zaudēs pārpilnību.

Vardarbība mājās globālās krīzes laikā

Namaste
Esošā globālā krīze paņēmusi daudzas dzīves un daudzus biznesus. Tas ir acīmredzami. Bet, kas nav redzams ar neapbruņotu aci, ir klusās mokas, kas notiek ģimenēs visā pasaulē.

Bēdīgi, bet šobrīd katrā nācijā pieaug vardarbība, kas norisinās mājās. Visbiežāk vardarbību mājās īsteno vīrieši. Šajā pašizolācijas periodā vīrieši, arī tādi, kuriem ir vardarbīgas noslieces, nedodas uz darbu. Un daudziem no tiem piemīt kādas atkarības. Viņu neapmierinātība par to, ka jāpaliek paškarantīnā un nespēja nodoties savām atkarībām tiek izrādīta pret nevainīgiem bērniem un sievietēm.

Vēlos aicināt katru vardarbīgu cilvēku ieskatīties sevī un atbrīvoties no savas iekšējās agresijas. Šis būtu īstais laiks to izdarīt.

Neviens cilvēks nepiedzimst vardarbīgs. Vardarbība nav neviena cilvēka patiesā būtība. Tā ir novirze, kas varētu būt izveidojusies dažādu iemeslu dēļ.

Pirmais iemesls varētu būt šāds. Gadu gaitā esat ļāvuši dusmu ugunij, aizdomu ugunij un greizsirdības ugunij augt jūsu iekšienē un jūs aprīt. Vai šis ir jūsu gadījums? Lūdzu, ieskatieties sevī un redziet patiesību. Nebūt nav jākaunas ieraudzīt patiesību! Tā jūs transformēs.

Otrais iemesls varētu būt tāds, ka esat izslāpis pēc mīlestības un jūs nezināt, kā piepildīt savu sirdi ar mīlestību. Jūs kaut kad esat novienādojuši mīlestību ar kontroli un sākuši izrādīt pārākumu pār otru. Jūs vēlaties, lai partneris, bērni vai vedekla jums piederētu tā it kā tie būtu mēbeles. Jums jāsaprot, ka absolūta paklausība un padevība nekad nav mīlestība; tā ir verdzība. Mīlestība iespējama  vien starp diviem cilvēkiem, kuri respektē viens otru. Kad emocionāli vai fiziski sāpiniet kādu cilvēku, tad tie pret jums izjūt bailes vai dusmas. Mīlestība nevar rasties sirdī, kurā esat iesējuši bailes. Tā nevar parādīties cilvēkos, kurus esat aizvainojuši.

Ja vēlaties būt mīlēts, tad nekad nav par vēlu veltīt laiku tam, lai dziedinātu to cilvēku sirdis, ko esat sāpinājuši.

Lūdzu apdomājiet- vai ļaujaties vardarbībai?- tāpēc, ka esat izsalcis pēc mīlestības un neziniet, kā to atrast vai arī jums ir kauns to lūgt cieņpilni un godam?

Vēlos atklāt kādu noslēpumu par apziņu.
Ja kādā ģimenē netiek cienīta sieviete un tai tiek darīts pāri, ja kādā ģimenē tiek darīts pāri mazai meitenei, tāda ģimene nekad nespēs uzplaukt un būs neveiksmīga. Tāda ģimene zaudēs pārpilnību. Tāda ģimene nesaņems dievišķā svētību.

Ja jūs patiešām vēlaties transformēties, tad speriet šo soli šodien.
Apsēdieties kopā ar savu ģimeni. Nekautrējoties sadodieties rokās. Lūdziet dievišķo svētīt jūs un jūsu ģimeni, dzīvot mierā un mīlestībā, dziedināt jūsu sirdi no dusmām un rūgtuma.

Ar šo lūgumu sirdī, varat vai nu klausīties skandējumā vai skandēt līdzi.
Pilnīgi noteikti uzsāksiet savā dzīve lielas pārmaiņas.

Mantra ir – Hamsa Soham Ekam- un visvienkāršākajā līmenī nozīmē- es esmu dievišķajā, dievišķais ir manī, mēs esam viens.
(Skandēšana)

Vēlāk varat veltīt laiku tam, lai atvainotos saviem mīļajiem, ja jebkad esat pret tiem bijis vardarbīgs. Un tas ir svarīgi, ka jūs piedodat un atbalstāt ikvienu ģimenē, kurš vēlas transformēties un cenšas augt.
Namaste