trešdiena, 2020. gada 22. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 23- atmodini mistisko uguni





Evolūcija krīzes laikā- 23
Atmodini mistisko uguni

Visspēcīgākie visuma spēki ir neredzami. Kundalini ir viens no šiem neredzamajiem spēkiem. Tikai tāpēc, ka tu to līdz šim brīdim neesi pieredzējis, nenozīmē, ka tas neeksistē.

“Pranam Prītadži,
Es neticu tam, ko neredzu. Kā lai notic tam, ka eksistē tāds spēks, ko sauc pr kundalini? Kas tas ir?”

Visspēcīgākie šī visuma spēki ir neredzami. Tu pieņem to eksistenci ne tāpēc, ka tos redzi savām acīm, bet gan tāpēc, ka redzi to ietekmi.

Naids un alkatība ir tādi spēki, kas tautām liek karot. Tu tos neredzi. Tu tos tikai sajūti. Tu pieredzi tos. Un tu zini, ka tie eksistē, jo redzi, ka miljoniem cilvēku tiek ierauti bezjēdzīgā (neprātīgā) nogalināšanā un nāvē.

Mīlestība un drosme ir spēki, kas cilvēkam liek veikt šķietami neiespējamu rīcību.

Kā tavuprāt miljoniem indiešu devās pretim apbruņotiem britu kareivjiem un policijai, drosmīgi skatoties nāvei acīs neatkarības kustības laikā? Ja nebūtu šī neredzamā mīlestības spēka pret savu dzimto zemi?

Visspēcīgākie visuma spēki ir neredzami. Kundalini ir viens no šiem neredzamajiem spēkiem. Tikai tāpēc, ka tu to vēl uz šo brīdi neesi pieredzējis, nenozīmē, ka tas neeksistē.

Kundalini ir mistiskā uguns jeb sākotnējā kosmiskā enerģija, kas muguras pamatnē kvēlo katrā cilvēkā. Mistiski tā kļūst redzama kā gaismas spirāle (tinums) vai kā gaismas čūska, kas satinusies 3,5 reižu tinumā.

Kamēr tā guļ saritinājusies muguras pamatnē, tā simbolizē neatmodināto cilvēka apziņas potenciālu.

Ļoti interesants ir fakts, ka daudzas senās civilizācijas ir pazinušas kundalini.
Kā čūska tā redzama Ēģiptes faraonu kronī un simbolizē atmodināto kundalini. Tā redzama arī acteku Ketcalkoatla tēlā, kas ir uguns čūska. Ķīniešiem tā ir Chi.
Kundalini atmošanās ir unikāla pieredze, kas notiek ar cilvēkiem visā pasaulē neatkarīgi, vai viņi par to dzirdējuši vai nē.

Kundalini savā atmodas ceļā pretim lielākai un varenākai apziņai ir jāpaceļas pa apziņas kāpnēm, jāšķērso dažādas čakras un jātiek cauri 3 galvenajiem blokiem.
·        Kad kundalini šķērso pirmo bloku jeb Brahma Grandhi, jeb Brammas mezglu, tu tiec galā ar savām baiļu pilnajām apsēstībām, kas saistītas ar zaudējumiem, satraukumiem, pārņemtību ar nāvi.

·        Otrais galvenais bloks, kam cauri iet kundalini, atrodas starp nabas čakru un sirds čakru. To sauc par Vishnu Grandhi un, kad kundalini izet tam cauri, tad tu pārvari egoistiskās alkas pēc varas un svarīguma, tad atveries mīlestībai.

·        Kad kundalini šķēršo kakla čakru, tad tā iziet cauri pēdējam blokam- Rudra Grandhi. Kad kundalini paceļas virs šī bloka, tad tu atmosties savai patiesajai dabai. Tu atmosties visuma patiesajai dabai, kas ir vienotība.

Tomēr ikvienam praktizētājam jāzina tas, ka kundalini svārstās. Pat, ja tā ir sasniegusi sahasrara jeb kroņa čakru, tā var saplakt (kristies), ja tu nonāc neziņā, zināšanu trūkumā.

Dažiem kundalini var pacelties krīzē vai arī sastopot kādu neparastu skaistumu, vai arī gavēšanas laikā, meditācijas laikā vai lūgšanas laikā.

Tā var pacelties arī lēnām jo var notikt arī pakāpeniska apziņas evolūcija. Kundalini var pacelties pateicoties tevis veiktām sadanām (garīgie “mājas darbi”) vai arī tā var pacelties arī tad, kad kādam, kuram piemīt šis mistiskais spēks, to tevī atmodina.

Bezrobežu lauka meditācijas laikā tūkstošiem cilvēku visā pasaulē pieredz spēcīgu kundalini arohanam jeb kundalini pacelšanos, kas ieved tos spēcīgos apziņas stāvokļos- tādos apziņas stāvokļos, kuros nav baiļu, nav pieķeršanās, nav nepatikas. Tas ir tāds apziņas stāvoklis, kas atrodas jau aiz ilūzijas un tajā var pieredzēt vienotības esību.

Kundalini var atmosties arī tad, kad tu meditē Ekam svētnīcā, spēcīgajā Ekam laukā, vai spēcīgā apziņas laukā. Ekam iekšienē veidojas ļoti spēcīgs visuma enerģiju virpulis un šīs visuma enerģijas ieplūst garīgo meklētāju vainaga čakrā tad, kad tie meditē. Tā tiek pamodināta snaudošā kundalini enerģija.

Meditējot Ekam svētnīcā cilvēks atmodina savu apziņu transcendencei un transformācijai.

Vai nu kundalini atmostas kādas prakses praktizēšanas laikā, vai arī ar kāda cilvēka palīdzību, kuram piemīt mistisks spēks un tas tevī to atmodina.

Bet, atceries, kā tā ir tikai un vienīgi dievišķā svētība!

Lūdzu, tagad aizver acis.
Savieno plaukstas namaskara pozīcija pie sirds čakras
Radi svētu nodomu par to, ka tev jāpieredz transcendentāla kundalini atmoda Bezrobežu lauka meditācijā.
Tev jāpieredz Dievišķais mistiskajā Ekam spēka telpā.
Aicinu kopīgi skandēt Ekam mantru- hamsa soham ekam- kas nozīmē “es esmu dievišķajā, dievišķais ir manī, mēs esam viens”.
Hamsa soham ekam
Kad vien vēlies, tad atver acis
Namaste


Katru dienu plkst.19:30 zoom aplikācijā notiek "Evolūcija krīzes laikā" online nodarbības. Pieejams tulkojums arī latviešu valodā
Zoom ID 653 149 817, password 995099 - angļu valodā, oriģinālā translācija ar attēlu
Zoom ID 235 026 4427, password 23311 - LV tulkojums, skan tikai balss tulkojums
Ja gadījumā ir vajadzīgs tulkojums, tad visoptimālāk izmantot divas ierīces- viena oriģinālajam translējumam, otra- tulkojumam.
Zvani, ja kas neskaidrs 29266349