trešdiena, 2020. gada 22. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 25- Zemes diena


Evolūcija krīzes laikā- 25
Zemes dienas ilgtspēja mājās

Šajā Zemes dienā, atrodoties mājās, uzsāksim kādu revolūciju- mīlestības revolūciju Zemes mātei. Nosauksim to par ilgtspējas praktizēšanu.

22.aprīlis ir Zemes diena. Tā ir diena, kurā mēs visa cilvēce, esam kolektīvi nolēmuši godāt un lolot Zemes māti.

Šajā Zemes dienā, atrodoties katrs savās mājās, uzsāksim mīlestības revolūciju, kas veltīta Zemes mātei. Nosauksim to par ilgtspējas praktizēšanu mājās.

1968. gadā 3 astronauti Apollo 8 gaisa kuģī pacēlās no Zemes, lai izpētītu Mēnesi. Bet tajā Ziemassvētku vakarā, atrodoties Mēness tālajā pusē un redzot tā drūmo ainavu, viņi pēkšņi ieraudzīja kādu skaistu zilu planētu. Tā bija pirmā reize, kad astronauti redzēja mūsu skaisto, smalki veidoto, tumsas apņemto planētu no malas. Tā bija pilnīgs pretstats klinšainajam Mēnesim. Mēness vietā astronauti atklāja Zemi. Tajā dienā uzņemtā fotogrāfija bija tik spēcīga, ka apturēja turpmāk iespējamo karu. Šī fotogrāfija iesāka globālu vides kustību.

Kas notika tajā dienā?

Pirmo reizi cilvēce sajuta to, ka šī smalki veidotā Zeme ir skaistas mājas un tā par katru cenu ir jāsargā no jebkāda kaitējuma.

To var pielīdzināt mātes mīlestībai, tai aizsargājošajai sajūtai, kad māte tur rokās tikko dzimušu bērniņu. Māte sajūt tādu mīlestību pret mazuli, iekšēji sajūtot, ka darīs visu, lai to aizsargātu.

22.aprīlis ir Zemes diena.
Zeme ir mūsu māte, kura dod mums dzīvību, uztur mūs, paņem mūsu augumus sevī arī tad, kad mēs nomirstam.

Zeme ir arī mūsu bērns, kurš mums jāsargā no visa ļaunā un pāridarījumiem. Tā ir mūsu Zeme.

Pēdējā laikā mēs piedalāmies garīgās “Evolūcijas krīzes laikā” ceļojumā. 

Dosimies tālāk savā evolūcijā un atvairīsim planētu no krīzēm nākotnē!
Garīguma sinonīms ir apzināšanās, mūsu uztveres un emociju apzināšanās mūsu iekšējā pasaulē. Tā ir apzināšanās par mūsu rīcību un tās ietekmi ārējā pasaulē.

Sākot no šodienas, sāksim revolucionāru praksi- sāksim aizsargāt, saudzēt, lolot to māju, kas mums visām dzīvajām būtnēm ir kopīga! Praktizējot ilgtspējību mājās.

Prakse sākas ar vienkāršu apzināšanos. Apzināšanos par visas dzīves savstarpējo savienojumu. Ticu, ka šī sapratne kalpo par pamatu labākai un harmoniskākai Zemei. Šī sapratne svarīga arī tāpēc, lai veidotos jebkāda līdzjūtīga rīcība.

Katru nedēļu vienosimies kādā augstsirdīgā rīcībā Zemes mātei un paudīsim tai pateicību.

Atbildi Zemes mātes laipnībai ar savu ilgtspējīgu rīcību!

Pastāv daudzas ilgtspējīgas rīcības, ko var mājās praktizēt ikviens.

Ja mums šķiet, ka ilgtspējības praktizēšana ir pārbaudījums, tad tas nav tāpēc, ka nevaram dzīvot citādāk, bet gan tāpēc, ka mēs pietiekoši nemīlam Zemi.
Tas ir tāpēc, ka mēs neapjaušam tuvojošās briesmas, kas var visus mūs skart.
Pasaules jaunieši! Praktizēsim ilgtspējību mājās, masveida revolūciju. Lūdzu, padalieties ar jebkādu ideju, lai ikviens cilvēks varētu veikt kaut mazas pārmaiņas, nozīmīgas pārmaiņas un priekpilnas pārmaiņas, kas padarīs mūsu dzīvi uz Zemes daudz skaistāku.

Darīsim katrs to, ko varam izdarīt, pieliekam katrs savu daļu.
Kādas ir tavas idejas par ilgtspēju mājās?
Lūdzu, padalies ar mums! Veltīsim katru nedēļu kādai vienai idejai.
Namaste