pirmdiena, 2020. gada 20. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 21- haosa & kārtības likumi




Evolūcija krīzes laikā- 21
Haosa un kārtības likumi

Samazinās cīņu daudzums. Tev to paliks pavisam maz. Tavai dzīvei un ikviena cita dzīvei parādīsies pavisam cita vērtība.

Haosa un kārtības likumi
Pastāstīšu par 3 apziņas likumiem, kas attiecas uz haosu un kārtību.

·        Pirmais apziņas likums par haosu un kārtību. Tavs apziņas stāvoklis ir atbild vai nu par haosu vai kārtību. Tavs apziņas stāvoklis komunicē ar plašo apziņas lauku. Un, kas ir apziņa? Apziņa ir enerģijas lauks un tā ir visa dzīve, tā ir mūsos klātesoša- tā ir klātesoša ap mums, tā ir klātesoša šajā pasaulē un visā Visumā. Ja tavs apziņas stāvoklis ir slikts, ja dzīvo dusmu stāvoklī, baiļu, vainas, nedrošības stāvoklī, tad tavs stāvoklis komunicē ar apziņas lauku, sakot, ka tev nav labi un tādējādi tas ir tavs apziņas stāvoklis, kas atver durvis haosam tavā dzīvē. Tas atvērs durvis attiecību problēmām, būs finanšu problēmas, veselības problēmas, būs problēmas visdažādākajos dzīves aspektos. Bet, ja tu iemācies dzīvot savienotā stāvoklī, mīlestības, miera, līdzjūtības, drosmes un degsmes stāvoklī, tad tu atver savā dzīvē durvis kārtībai. Jo tavs skaistais stāvoklis tad komunicē ar šo plašo apziņas lauku un stāsta par to, ka tas esi tu, kas dzīvē vairo skaistumu. Kad tavs stāvoklis komunicē ko tādu, kad tavs stāvoklis komunicē to, ka esi skaistā stāvoklī, tad ikviens tavs dzīves aspekts sakārtojas. Kārtība ienāk katrā dzīves aspektā. Tur, kur tev bija problēmas, tās sāk izzust, ja nevarēji atrast risinājumus, sāksi tos saņemt.


·        Otrais apziņas likums par haosu un kārtību. Ja dzīvo dzīvi, kas ir tikai par sevi un sevi vien, tas nozīmē, ka tā vērsta tikai uz tevi, un tu esi absolūti atdalīts no visa visapkārt, tev nerūp citu prieks un labsajūta. Dzīve šādā veidā, kur viss griežas tikai ap mani un es, nesīs tev dzīves ceļā daudz cīniņu. Būs cīņas attiecībās, būs cīņas bagātības radīšanā, veselībā, biznesā, profesionālajā dzīvē, katrā dzīves aspektā tu sastapsies ar cīņām. Bet, ja tu vari dzīvot tādu dzīvi, kas ir citus ietveroša, kurā tev rūp citu labsajūta, esi savienots ar citiem, dzīvi, kurā tu skaidri saproti, ka citu prieks ir arī tavs prieks, tad cīņu daudzums tavā dzīvē samazināsies. Tev būs pavisam maz cīņu jāizcīna. Tev būs skaistas attiecības, tad radīsi bagātību skaistā veidā, tev būs brīnišķīga veselība.



·        Trešais apziņas likums par haosu un kārtību ir šāds. Ja haoss ienāk vienā dzīves aspektā un tu to neatrisini, nesakārto, tad haoss sāk izplatīties visos citos tavas dzīves aspektos. Piemēra pēc apskatīsim, kā tas notiek veselības jomā. Tev ir lieliska veselība un tavs ķermenis komunicē brīnišķīgā harmonijā- nieres, aknas, sirds, smadzenes, nervu sistēma- viss funkcionē skaisti, tad, kad ir perfekta harmonija komunikācijā. Bet, ja iestājas diabēts, tad visa komunikācija tiek novesta haosā un tad šis diabēta haoss sāk ražot daudzas kaites. Diabēts var izsaukt sirds slimības, audzējus, nieru, aknu stāvokļa pasliktināšanos, vēzi. Jebkurš tavs veselības aspekts var tikt “iemests” haosā. Tieši tāpat- ja haoss iestājas vienā tavā dzīves aspektā, piemēram, attiecībās, tad šis haoss manifestēsies citos dzīves aspektos un haoss izplatīsies kā lipīga slimība arī citos dzīves aspektos- bagātības radīšanā, attiecībās, vēlmju īstenošanā, problēmu risinājumos, tavā biznesā… uz visu.

Bet, ja tu spēj ieviest kārtību vienā savas dzīves aspektā, tad šī kārtība automātiski pārcelsies arī citos tavas dzīves aspektos.

Lai cilvēkam būtu brīnišķīga un skaista dzīvē, ir ļoti svarīgi sekot šiem 3 apziņas aspektiem.