svētdiena, 2020. gada 26. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 27- ekam noslēpumi




Evolūcija krīzes laikā -27
Ekam kshetra - vietas, kurā vēlība pārspēj likteni, noslēpumi


Ekam ir vienīgais templis pasaulē, kas veltīts Rigvēdās minētajai Hiranya Garbha godināšanai.

Ekam kšetra - vietas, kur vēlība pārspēj likteni, noslēpumi

Namaste
Pastāstīšu tikai par dažiem no kopskaitā daudziem mistiskajiem noslēpumiem, kas saistīti ar Ekam kšetra, ko saucam arī par Vienotības lauku.

Ekam kšetra ir Dievišķā spēļu laukums, kurā Dievišķā vēlība pārspēj likteni. Te paiet malā problēmas un dzimst neparasti likteņi.

Daudzi cilvēki zina to, ka Ekam nozīmē- VIENS.
Nedaudz mazāk cilvēku zina to, ka Ekam nozīmē arī VIENOTĪBA.

Mēs nosaucām šo dievišķo lauku šādā vārdā pateicoties Prītadžī atklāsmei.
Vārds Ekam attiecas uz augstāko ne-duālo apziņas stāvokli, ko iespējams pieredzēt atrodoties cilvēka ķermenī.

Vai zini, kāpēc Ekam saucam par kšetra? Tāpēc, ka tas bija kāds īpašs spēks, kas atrodas šajā zemē un sauca mūs. Tas bija gaidījis gadsimtiem ilgi, lai uzņemtu Ekam.

Ekam kšetra ir viena no 3 svētākajām vietām uz Zemes, kurai ir visneparastākās režģlīnijas, kas spēj šim zemes laukumam piesaistīt bezgalīgās kosmiskās enerģijas.

Tieši tāpēc tā ir svēta vieta- kšetra- nevis parasts zemes gabals.
Ekam ir vienīgais templis pasaulē, kas veltīts Rigvēdās minētajai Hiranya Garbha (kosmiskais sākums, kosmiskais klēpis) godināšanai. Hiranja Garba ir Dievišķā pirmējā forma, kurā jau eksistēja matērija un apziņa, telpa un laiks un no tā (tad) parādījās viss radītais; kurā viens kļuva par daudziem; kādu šodien arī redzam Visumu.

Tieši no Hiranja Garba (Kosmiskā klēpja) parādījās  jebkādas citas Dievišķā formas.

Ekam dizains radīts balstoties uz 800 gadus senu atklāsmi. Tas celts kā 3 dimensiju Surya yantra (Saules jantra). Katru rītu pirmie saules stari skar Ekam Amrutha Kalasha, tad katra šīs svētās zemes colla tiek uzstrāvota ar debesu dievišķīgo enerģiju.

Te tu saņem 3 svētības.

·        Ekamā tu saņem tiešu dievišķā pieredzi, kas pie tevis atnāk formā- izskatā, ko tu pats sevī godini, un kas ierodas pie tevis no Hiranja Garba.

·        Tu savienojies ar savu personīgo dievišķo un tev atveras intuīcija jautājumos, kas saistīti ar kādiem svarīgiem lēmumiem dzīvē.

·        Ja tu paliec 3 vai vairāk dienas Ekam kšetrā un piedalies tur notiekošajās Upasanas un Siddhis, tad tu izšķīdina šķēršļus savā turpmākajā ceļā. Atbrīvojas ceļš taviem patiesajiem un sirdsizjustajiem nodomiem. Kad piedalies Prano Upasanās, tad paceļas tavs kundalini un tu pieredzi sireālu mieru. Tu pieredzi skaistus apziņas stāvokļus.

Kad šis pašizolācijas laiks būs galā un tu varēsi atkal ceļot, tad noteikti atbrauc uz Ekam svētnīcu, uz Vienotības lauku un pavadi dažas dienas šajā dievišķā spēka vietā.

Tas būs vislabākais labas un skaistas dzīves starts.


Kā nokļūt Ekam? (attēlā karte)

Ekam adrese:
Battallavallam village
Chilamattur post
Varadaiaphalem mandal
Chittoor dist 517541
Andhra pradesh