sestdiena, 2020. gada 18. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā- 19- pozitīvi notikumi dzīvē 2


Evolūcija krīzes laikā- 19
Kā piesaistīt savā dzīvē pozitīvus notikumus no Visuma?

Kad esi skaistā stāvoklī, tad komunicē ar Visumu bez vārdiem par to, ka esi atvērts kārtībai, ka esi atvērts risinājumiem.

Kā piesaistīt no Visuma savā dzīvē pozitīvus notikumus?

Tavs stāvoklis ir signāls, ko izsūti plašajam visu piepildošajam apziņas laukam, lai piesaistītu vai nu haosu vai kārtību savā dzīvē.

Ja tu dzīvo strespilnā stāvoklī vai ciešanu stāvoklī, tas nozīmē, ka tu apziņai signalizē, ka esi atvērts problēmām un tu atver pats sev un savai dzīvei haosu.
Ja dzīvo skaistā stāvoklī, tad tas nozīmē, ka tu apziņai signalizē (raidi) to, ka esi atvērts risinājumiem un plūsmai, kārtībai savā dzīvē.

Vispirms sapratīsim to, ka šis visums ir dzīvs visums, dzīvojošs visums. Tas ir apziņas visums. Šajā apziņas visumā katrai dzīvības formai nemitīgi un nepārtraukti notiek neaptverama komunikācija; tā notiek starp dažādām dzīvības formām savā starpā kā arī dažādās dzīvības formas komunicē ar veseluma kopumu.

Starp šūnām cilvēka ķermenī notiek komunikācija ar dažādu enzīmu un neiropeptīdu līdzdalību. Perfekts komunikācijas stāvoklis starp dažādām šūnām un enzīmiem ir tas, ko saucam par veselību.

Starp vienu sugu un kādu citu sugu notiek neverbāla komunikācija.
Savvaļā, kad tīģeris un lauva ir pilniem vēderiem un laiski atpūšas, tad brieži un zebras ganās to tuvumā. Bet, kad lauva vai tīģeris ir izsalcis, tad brieži un zebras saglabā vai ietur cieņas pilnu attālumu.
Bet, kā tas notiek?

Komunikācija notiek neredzamajā laukā.

Zeme komunicē ar kokiem, koki komunicē ar citiem kokiem, tāpat tie komunicē ar meža augsnē augošajām sēnēm. Netālu no Ekam kalnos aug tādas papardes, kuru sporas atveras tikai tad, kad dzied kādi noteikti putni.

Ja viss visums komunicē, kā tad mēs, cilvēki, komunicējam ar šo maģisko apziņas lauku?

Mēs nekomunicējam ar vārdiem.
Mēs nekomunicējam ar savu rīcību vai manierīgumu.
Ar visumu mēs komunicējam ar savu apziņas stāvokli.

Tavs stāvokli ir signāls, ko izsūti plašajam visu piepildošajam apziņas laukam. Tu piesaisti haosu vai kārtību savā dzīvē. Tu iespējams esi mācīts teikt skaistus vārdus un iespējams tev piemīt ļoti cienījama uzvedība, bet, ja tavs iekšējais stāvoklis ciešanās kliedz, tad tieši tas ir tas, ko tu komunicē visumam. Tu signalizē visumam to, ka atver savu dzīvi haosam un problēmām.

Līdzīgi, kad esi skaistā stāvoklī, tad bez vārdiem komunicē ar visumu, ka esi atvērts kārtībai, ka esi atvērts risinājumiem.

Kādu stāvokli tu pieredzi tieši tagad?