trešdiena, 2020. gada 29. aprīlis

Evolūcija krīzes laikā -29- krīze un apziņas stāvoklis


Evolūcija krīzes laikā- 29
Globālā krīze un tavs apziņas stāvoklis

Kamēr mēs nemainīsim savu apziņas stāvokli, kamēr netransformēsim savu iekšējo stāvokli, neiemācīsimies dzīvot skaistā apziņā un izsūtīt no sevis Visumā skaistus signālus, es domāju, mēs kā cilvēce, sastapsim daudzas krīzes.

Globālā krīze un tavs apziņas stāvoklis
Vienmēr saku to, ka mūsu stāvoklis nemitīgi raida signālu; un tāpēc, ka mūsu apziņas stāvoklis ir tas, kas konstanti sūta signālus, Visums atbild šim signālam. Un tieši tas ir tas, kas notiek- vai nu tas ir indivīds, ģimene, sabiedrība, tauta vai tā ir visa pasaule.

Es stingri ticu sekojošam: jo savā apziņā vairāk dzīvojam ciešanu stāvokļos, jo vairāk problēmu un šķēršļu mēs sastapsim kā cilvēce.

Patlaban korona vīruss kļuvis par svarīgu tēmu un jautājumu, jo tas skar mūs visus, mūs kā cilvēkus, tas pa tiešo mūs visus ietekmē; saslimstam mēs, mūsu draugi, radi, paziņas. Dažkārt cilvēki arī mirst. Un tādējādi pastāv milzīgas bailes un satraukumi jautājumā par to, kas notiks nākotnē.

Ja skatāmies no ļoti visaptveroša redzējuma vai no putna lidojuma, tad katru gadu uz mūsu planētas izmirst 10.000 sugas. Mēs esam tikai viena suga uz šīs planētas. Tā tas ir.

Daudz kas notiek uz šīs planētas- tiek iznīcināti meži, ik dienu izmirst daudzas sugas, parādās jauni vīrusi, dzimst jaunas baktērijas, tiek nīcināta dzīve okeānos; kopumā visa planēta tiek nīcināta un grauta, tā tiek virzīta pretim nāvei. Tas ir tas, kas redzams viscaur.

Mēs kā cilvēce dzīvojam ļoti uz sevi vērstā apziņas stāvoklī. Pat tagad jautājums ir šāds- kas notiks ar mums, kas notiks tuvākajā nākotnē? Vai mēs izsūtam nepareizus signālus?

Mēs esam krīzē, jo esam raidījuši nepareizus un muļķīgus signālus. Tāpēc arī atrodamies šajā krīzē. Agrāk krīzes lielākoties mūs skāra ģimenes mērogā. Tagad bailes jūtamas visā pasaulē un mēs redzam, ka visa cilvēce ir bailēs.
Mums ir jāsaprot- kamēr mēs nemainīsim savu apziņas stāvokli, kamēr netransformēsim savu stāvokli, neiemācīsimies dzīvot skaistā apziņā un no sevis izsūtīt Visumā skaistus signālus, es domāju, ka mēs kā cilvēce sastapsim vēl daudzas krīzes.

Tas mums ir jāapzina. Mums patiesībā ir jātransformē savs dzīves veids- tas, kā dzīvojam arēji, iekšēji, mums jānāk klajā ar jaunām inovatīvām tehnoloģijām, kas vērstas planētas glābšanas virzienā.

Ja mēs kā cilvēce varam transformēt savu apziņas stāvokli, tad pilnīgi noteikti šī pasaule kļūs par daudz labāku pasauli.

Kādā apziņas stāvoklī esi patlaban?




29.aprīlī 19:30 Zoom nodarbība
Zoom ID 653 149 817

Tulkojums LV skan Zoom ID 235 026 4427, password 823311