trešdiena, 2013. gada 22. maijs

Triju aptumsumu enerģijas


Maijs ir īpaši spēcīgs pagrieziena punkts mūsu evolūcijā.

2012.gada intensīvo un transformējošo enerģiju iedarbība un jaunu enerģiju uzplūdi un atplūdi turpinās. Mums pielāgojoties šīm enerģijām un jaunajai dimensijai, ir „uzpeldējis” virspusē daudz kas agrāk slēpts gan mūsu iekšējā pasaulē, gan ārējā pasaulē. Esam piedzīvojuši dažādus pārmaiņu apstiprinājumus gan savās sajūtās, gan pavisam fiziskās izpausmēs.

Tie, par kuriem agrāk domājām, ka labi pazīstam, izrādījās citādāki, kas radīja pilnīgi negaidītu atsvešināšanās sajūtu un pat šķiršanos. Savukārt citi, pat tikai tikko satikti cilvēki mums kļuva ļoti tuvi. Atklājās daudzas līdz šim nezināmas lietas (centralizēta manipulācija ar krīžu palīdzību, ar ĢM pārtiku, ar apzinātu dezinformāciju utt.). Un nav jau tā, ka šo tumšo lietu būtu kļuvis vairāk kā agrāk, ir tikai kļuvis arvien grūtāk to visu noturēt noslēpumā. Tāpēc viss ir kļuvis publiski saskatāmāks.

Fiziskajā līmenī varam novērot ar redzi saistītas problēmas (asarošana, niezēšana, redzes asuma zaudēšana). Var būt mainījušies miega pieradumi. Citam bezmiegs, citam daudz vairāk miega kā agrāk. Citam fiziskās vitalitātes izsīkums.

Emocionālajā līmenī var novērot noteiktu nemiera sajūtu par to, ka nekas nav tik drošs un stabils kā izskatās vai kā līdz šim tam esam ticējuši. Jo vairāk apzināmies „lielo bildi”, jo varbūt ir kļuvis grūtāk apzināties savu vietu dzīvē. Mūsu mērķi, prioritātes mūsu patika vai nepatika var mainīties tik lielā mērā, ka liek mums meklēt citas dzīves vietas, citas darba vietas, citus draugus, citas attiecības.

Kā maija īpašās enerģētikas apliecinājumus, varam uzskatīt gan trīs vienu aiz otra sekojošus aptumsumus, gan īpašo 25.maija Pilnmēness laiku, ko Austrumu pasaule sauc par Vesak.

Aptumsumi parasti norāda, ka esam sasnieguši kādu punktu, no kura vairs nav atpakaļceļa. Vai varam teikt, ka sākam darboties jaunas „programmas” vadīti, ja izsakāmies datortehnoloģiju terminoloģijā. Parasti tas skar kādas noteiktas mūsu dzīves sfēras.

25.aprīlī bija pirmais no šiem secīgajiem aptumsumiem. Tas bija Mēness aptumsums un bija vērojams arī Latvijā. Mēness aptumsumi vienmēr saasina mūsu emocionālo uztveri, jūtas un bieži vien izpaužas saasinātās attiecībās ar citiem. Šeit jāpaļaujas uz savu intuīciju, iesaistot zemapziņas un garīgās bagāžas palīdzību. Mēs joprojām konfliktus varam risināt mierīgā ceļā, atrodot savstarpēji pieņemamus risinājumus. Graujošās tendences var pārvarēt tiecoties pēc jauna radīšanas, bieži vien tiecoties apvienot neapvienojamo. Tā soli pa solim sasniedzot jaunu izpratni gan par dzīvi, gan par sevis realizāciju, it īpaši caur saviem talantiem. Šī aptumsuma tendence ir likt mums iziet cauri katarsei, tādējādi pārveidot gan katra cilvēka, gan planētas smalko plānu.

Katrs no šiem trijiem aptumsumiem ir kā nākamais solis mūsu straujajā transformācijā, kā jaunas „programmas” palaišana. Tādējādi tiek nostiprināta uzkratās garīgās pieredzes izmantošana ikdienā un mērķtiecīga garīgās attīstības ceļa turpināšana, nostiprinot tādas kvalitātes kā līdzjūtība, tiekšanās pēc taisnīguma un savstarpējas sapratnes. Ejot cauri šiem kārtējiem pārbaudījumiem, mums jānostiprina arī ticība šīm garīgi tīrajām lietām.

Otrais bija Saules aptumsums 10.maijā, kurš Latvijā nebija redzams. Šeit koncentrējāmies uz Zemes mātes veltēm (minerāli, dārgakmeņi, dārgmetāli, dārzeņi, augļi, veselības augi un dīgsti. Tas bija aicinājums vairāk būt dabā un pateikties un godināt Zemes māti. Tas bija laiks, kad kļūt pašpietiekamākiem un atbrīvoties no visa, kas nekalpo mūsu augstākajam mērķim. Apzinājām to, par ko esam pateicīgi savās dzīvēs. Dziedinājām dievišķo sievišķo enerģiju, stiprinājām savu pašapziņu. Tā padziļinājām izpratni par vajadzību sevi mīlēt, tādējādi ienesot vairāk harmonijas mūsu esošajās attiecībās vai pievelkot partneri, kurš bagātinās mūsu dzīvi un dvēseli.

Trešais ir Mēness aptumsums 25.maijā, kas Latvijā nav redzams.
Tas atkal iznesīs virspusē mūsu slēptās daļas. Var parādīties veci aizvainojumi, vilšanās, neapmierinātība, skaudība, naidīgums, varbūt pat vardarbība, kas dos iespēju vienreiz par visām reizēm attīrīties no vecā. Šajā aptumsumā mācāmies atšķirt ilūziju no realitātes. Tā reizēm ir ļoti smalka līnija, kas atdala mūsu vēlmju domāšanu, kas nekur neved, no mūsu realitātes izsapņošanas un tās ieviešanai vajadzīgo izmaiņu ienešanas iemiesotajā pasaulē. Tas ir laiks, kad realizējam savus gaišākos nodomus un iemiesojam savus garīgos priekšstatus savā ikdienas dzīvē. Šis Pilnmēness atgādina mums par nepieciešamību būt nevainojamiem savā izpausmē un atcerēties vārdu spēku. Koncentrēšanās uz labo, to stiprina. Visticamāk būs daudz jaunu situāciju, kas šo visu nostiprinās. Var notikt brīnišķīgas pārmaiņas mūsu dzīvēs, kas ienesīs mūsu dzīvēs jaunus lieliskus cilvēkus, kuri palīdzēs mums paplašināt mūsu apvārsni un apgūt lielāku brīvības sajūtu. Mēs varbūt sajutīsim vajadzību pēc klusas meditatīvas vietas, kur varam garīgi atjaunoties.

Šīs dienas enerģētisko spēku papildina tas, ka maija Pilnmēness tiek uzskatīts par laiku, kad ir paaugstināta saskaņa ar dievišķajiem spēkiem. Kad Dievs izpaudies kā Buda, Kvecelkoatls ir nesis Gaismu un apgaismību tiem, kas viņiem ticējuši. Himalajos Tibetā ir Vesakas ieleja, kur katru gadu maija Pilnmēnesī notiek sarežģīts un spēcīgs Dievišķās Gaismas uzņemšanas rituāls.
Pats spēcīgākais laiks šo dievišķo vibrāciju uzņemšanai ir Mēness lēkts – Latvijā tas ir 25.maijā plkst. 22:17 un pusnaktī atbilstoši lokālajam laikam.

Šīs Dievišķās Gaismas pastiprinātās enerģijas plūsmas „logs” ir no 22.līdz 28.maijam, trīs dienas pirms un pēc 25.maija Pilnmēmess un Mēness aptumsuma.

Sanāciet grupās vai arī meditējiet vienatnē, atvēlot laiku abām nodarbēm. Tā ir absolūti pārsteidzoša enerģija. Tas ir laiks radīt pārmaiņas visaugstākajam labumam gan Latvijā, gan pasaulē. Tā ir seno Viedo atgriešanās, Dievišķā (Gara) atgriešanās, Tikumības un Taisnīguma atgriešanās. Tomēr ir vajadzīga kopīga piepūle, jo tas ir jārada saskaņoti darbojoties kopā. Mēs esam radītāji. Radam. Tā ir ēnu pilnīga atbrīvošana. Un Dievišķās Gaismas ienešana mūsu dzīvēs, tādējādi tās pārradot no jauna uz pavisam citu vērtību pamata. 

Smalkā pasaule tam palīdz, bet mēs – Cilvēce esam šo pārmaiņu dzinējspēks.
Ir pienācis laiks mums mainīt sapni par mūsu dzīvēm un sākt izsapņot citādāku sapni- tādu, kas ir radīts vienotībā, mierā, harmonijā, līdzsvarā, mīlestībā un pārpilnībā.