otrdiena, 2013. gada 21. maijs

No SOLĀRAS prognozes MAIJAM 2013


No SOLĀRAS prognozes MAIJAM 2013
 
TAGAD Laiks
Zem liela spiediena ogle pārvēršas dimantā.
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
 
Pagaidām šis ir bijis intensīvs, un pie tam absolūti spožs gads. Uz dualitāti balstītās pasaules situācija ir pilna nemiera, netaisnības, korupcijas, alkatības un vardarbības. Taču mēs vairs nedzīvojam šinī pasaulē. Tas gan nenozīmē, ka mūsu dzīve ir viegla un ārkārtīgi brīva. Daudzi no mums atrodas pārkonstruēšanās procesā tieši tagad, izlīdzinoties no jauna un pārkalibrējoties visos iespējamos līmeņos tā – lai mūsu dzīvošana būtu pilnīgi Jaunā Ainavā.
 
Šī milzīgi paplašinātā Jaunā Ainava – ir esības valstība. Tā pastāv it visur, kur mēs esam. Tā ir absolūti Jauna Paradigma, kura ir ļoti attālināta no mirstošās dualitātes pasaules.
 
Kad mēs piedzīvojam ko tik ekstrēmu – viena diena mums var būt spoža, skaidras un izlēmīgas rīcības diena, bet jau nākamajā dienā mēs varam sajusties pilnīgi nospiesti, bez jebkādas enerģijas, lai kaut ko izdarītu. Var būt arī tādi momenti, kad pilnīgi bez iemesla uznāk dziļu skumju vai bezcerības viļņi. Parasti tās ir kolektīvās emocijas, kam nav sakara ar notiekošo mūsu personīgajā dzīvē. Pēc dažām stundām mēs jau atkal esam atgriezušies pie mūsu pašu esības skaidrās enerģētikas. Visi mēs nepaliekam gluži negaidot bipolāri; tie vienkārši ir tikai simptomi tām ekstrēmajām situācijām, kas patlaban tiek izspēlētas.
 
Bez tam mēs varam ietiekties arī Kvantu Dzīļu valstībā. Tas notiek tad, kad mēs negaidot tiekam izsviesti no mūsu patreizējās fiziskās realitātes, un pārcelti uz Neredzamā Dimanta paplašinātās realitātes pašu kodolu. Kad Kvantu Dzīlēs nokļūstam – viss, ko mēs varam darīt, ir – likties guļus, un palikt mierā uz dažām stundām. Dažkārt enerģijas ir tik spēcīgas, ka mēs iegrimstam dziļā miegā. Tikko mēs to izdarām – tā mēs saslēdzamies ar Neredzamā Dimantu, gluži tāpat, kā kad kontaktdakšu ievietotu kontaktligzdā. Šis spēcīgais savienojums noskaņo pa jaunam un pārkalibrē mūs atbilstoši Jaunajai Paradigmai – jau šūnu līmenī.
 
Ik reizi, kad mēs ienirstam Kvantu Dzīlēs – mēs savienojamies ar Jaunās Paradigmas esences pašu kodolu. Šī enerģija stipri atšķiras no tās, kādu mēs iepriekš bijām pazinuši. Tas ir tas, kādēļ nemaz nav tik viegli atkal atgriezties atpakaļ no Kvantu Dzīlēm uz materiālo pasauli, kura satur jauno un veco enerģiju sajaukumu. Bieži vien nepieciešama stunda, vai pat vairāk, lai izietu no Kvantu Dzīlēm. Mēs varam atvērt acis un ieraudzīt savas apkārtnes detaļas. Mēs varam sadzirdēt skaņas savā apkārtnē. Bet ir nepieciešama milzu piepūle, lai spētu savu ķermeni iekustināt, un no tik liela attāluma atgriezt atkal šinī fiziskajā realitātē.
 
Katru reizi, kad mēs no Kvantu Dzīlēm, no citiem pieredzes slāņiem atgriežamies atpakaļ ŠEIT un TAGAD – mēs neīstos elementus izlaižam no savas iekšienes, paceļot tos virspusē ārkārtīgi pamanāmā formā, lai tādejādi varētu tos atlaist no sava enerģētiskā lauka. Dažkārt ārkārtīgais paspilgtinājums var arī radīt izkropļojumus. Tas ir tad, kad kaut kas sīks un nekaitīgs kā skudriņa, tiek izcelts, un pēkšņi izskatās kā monstrs dinozaura izmēros. Vai arī tad, kad niecīgs mūsu ikdienas uztraukums pārvēršas par briesmīgu šķērsli.
 
Jau vairāk kā divdesmit piecus gadus notiek Zemes magnētiskās ass planetārās svārstības. Tas notiek ar mērķi – pavājināt veco magnētisko asi, kas tika turējusi Zemi noteiktās pozīcijās. Un tagad mēs gluži tāpat piedzīvojam personīgās svārstības savā iekšienē. Šīs svārstības izkustinās mūsu iekšējo asi, kura turēja mūs pievienotus pie vecās dualitātes pasaules. Kad mūsu iekšējās svārstības aktivizējas, mēs varam sajusties nelāgi, nestabili, izsisti no sliedēm.
 
Dzīvošana ŠEIT un TAGAD nozīmē – uzskatīt katru dienu, kā pirmo un pēdējo.
 
Vislielākais no visiem šā brīža vēstījumiem ir – dzīvot TAGAD. Nevis pagātnē, ne arī iespējamā nākotnē – bet TAGAD !!! Kad mēs dzīvojam TAGAD – tas ļauj lielām lietām notikt, saskaņā ar mūsu individuālā [Dvēseles] paraksta frekvencēm. Jo dziļāk mēs iegremdējamies ŠEIT un TAGAD stāvoklī, jo vairāk it viss ap mums izliekas jauns un svaigs. Dzīve izliekas daudz pilnīgāka, un mēs paši sev izliekamies daudz dzīvīgāki.
 
Kad pagātnes elementi vai arī rūpes par nākotni traucē mums atrasties ŠEIT un TAGAD stāvoklī – mēs varam sajust, kā šīs enerģijas saindē patreizējā brīža svaigumu. Mēs tāpat nevaram nosodīt cilvēkus, kuri patlaban atrodas mūsu dzīvē, vadoties no mūsu iepriekšējās pieredzes, kas saistīta ar citiem cilvēkiem pagātnē. Kad mēs ienesam pagātnes atmiņas vai nākotnes nepatikšanas savā TAGAD stāvoklī – mēs atņemam patreizējam brīdim – tā svaigumu, Īstumu, un spīdošās iespējas.

Ja mēs uzlūkojam ikkatru dienu, it kā tā būtu pirmā diena mūsu dzīvē – mēs apsveicam katru situāciju, ar kuru sastopamies, – ar atvērtību un Mīlestību. Mēs esam brīvi no vecās emocionālās rīcības, uzskatiem, spriedumiem, un personīgajām prioritātēm. Katra lieta ir svaiga un jauna. Tā ir viena no pašām svarīgākajām Dzīves Atslēgām, un tā ir tik vienkārša.
 
Dzīvošana paplašinātajā ŠEIT un TAGAD stāvoklī nozīmē, ka mēs izbaudām IKVIENU brīdi, pat visgrūtākos, pat tos, kad mēs esam nospiesti, pilni šaubu un baiļu, vai arī kad lietas nenotiek tā, kā mēs bijām cerējuši. Paplašinātais ŠEIT un TAGAD stāvoklis ir neizmērojams, gluži tāpat kā mēs. Kad mēs iemiesojam savu neaptveramību, un noskaņojam sevi uz TAGAD momentu – mēs nešaubīgi ZINĀM, ka VISS IR LABI.
 
Maija mēnesis atnesīs mums nozīmīgu Mīlestības padziļināšanos. Arvien vairāk un vairāk cilvēkus mēs sajutīsim kā sev radniecīgas Dvēseles. Ieskaitot tādus, ko tik tikko pazīstam. Tas būs ļoti patīkami. Radnieciskās Dvēseles sniegs mums lielu atbalstu, par cik mēs visi izejam līdzīgu pieredzi. Viņi mūs sapratīs, un viņiem būs nepieciešams arī mūsu atbalsts tāpat. Nu jau daudz spēcīgāka būs Vienotības sajūta starp tiem – kuri ir dabiski, patiesi, un ar apzināšanos, ka mēs VISI šeit esam kopā, esam kopā VIENS, un ka mēs VISI to piedzīvojam.