trešdiena, 2013. gada 22. maijs

HIMALAJU ROZĀ SĀLS



Tā sastāv no visiem elementiem, kas atrodas cilvēka ķermenī, un kas ir pats interesantākais, tieši tādās pašās proporcijās. Šī iemesla dēļ tā ļoti viegli pārstrādājas organismā. Tā sastāv no 84 dažādiem elementiem, atšķirībā no parastās sāls, kuras sastāvā ir tikai divi (NaCl – nātrija hlorīds). Šī īpašība padara to par neaizvietojamu avotu cilvēka organismam nepieciešamajām vielām.

Himalaju sāls saglabā pareizu vielmaiņu, organisma elektrolītisko līdzsvaru, attīra šūnas, veicina labāku barības pārstrādi, atšķirībā no parastās sāls, kas traucē visiem šiem procesiem. Parastā galda sāls satur sevī dažādas ķīmiskas vielas, tajā skaitā balinošas, kas tiek pievienotas ražošanas procesā, un padara to par absolūti mākslīgu produktu, kas cilvēka organismā nepārstrādājas. Rezultātā rodas paradokss – vārāmās sāls lietošana noved pie tā, ka organismā trūkst sāls, trūkst vielas, kas ir ļoti nepieciešama organisma normālai dzīvotspējai. Vēl vairāk, parastā vārāmā sāls traucē organisma vielmaiņai, īpaši minerālu un ūdens kustībai organismā, kā rezultātā tiek traucēta locītavu, asinsvadu, nieru, aknu, žultspūšļa darbība, paaugstinās asinsspiediens, un notiek vispārēja organisma atūdeņošanās, un visu organisma orgānu un sistēmu sagrūšana.

Līdztekus jau minētajām īpašībām, Himalaju sāls stabilizē sirds un asinsvadu sistēmas darbību, izvada no organisma kaitīgās skābes, uztur cukura līmeni asinīs, attīra plaušas, stimulē imunitāti, normalizē siekalu daudzumu un kvalitāti (ja naktīs no mutes tek siekalas, tas liecina, ka organismā pietrūkst sāls, neskatoties uz to, cik daudz vārāmās sāls Jūs lietojat), nostiprina ķermeņa kaulu un muskuļu struktūru, uzlabo miega kvalitāti, palielina seksualitāti, novērš vēnu varikozo paplašināšanos, uzlabo ēdiena garšas kvalitāti utt.
 
No http://www.shiva.lv padomiem.