trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Vīrišķo un sievišķo enerģiju atjaunošana ķermenī


Pamelas čenelings ar Zemi
Angliski tulkojuši Marija Baesa un Franks Tehans
Dārgie draugi, Es esmu jūsu māte, Zeme, kura nes jūs. Es pastāvīgi plūstu caur jums, un es vēlos barot un iedvesmot jūs ar manu enerģiju. Mēs piederam viens otram, mēs dejojam šo deju kopā.
Dzīvošana ķermenī, vīrišķajā vai sievišķajā, ir mijiedarbība starp jūsu un Zemes dvēseli. Godājiet jūsu brīnišķīgo ķermeni, ķermeni, ko es esmu jums devusi. Tā ir vīrišķās vai sievišķās enerģijas izpausme, lai justu viņa skaistumu. Aplūkojiet viņu no iekšienes. Izjūtiet spēcīgās enerģijas jūsu ķermenī: emocijas, jūtas, kaislības, vēlmes. Šīm spēcīgajām enerģijām jūs dažreiz pretojaties. Tomēr mēģiniet uz brīdi sajust ķermeņa tīro skaistumu bez vēlēšanās kontrolēt viņu. Sajūtiet spēka lauku, kas jūs esat kā fiziska būtne.
Jūs no ķermeņa nepārtraukti saņemat informāciju, un jūs bieži ignorējat šos ienākošos signālus, jo jūs domājat, ka savā prātā zināt, kas priekš jums ir labi vai kas priekš jums ir slikti. Jūs bieži ignorējat savu ķermeni, šo velti no manis. Es aicinu jūs tā vietā vērst jūsu uzmanību uz leju, uz zemi zem jūsu kājām, pamatu, uz kura jūs stāvat šajā dzīvē, un atgriezties pie sava svētā ķermeņa - jūsu dvēseles mājokļa. Izlīgstiet ar savu ķermeni un vairs nepretojieties šīm enerģijām, kas šeit parādās - cieniet viņas. Jūsu dvēsele ir aicināta dejot ar Zemes enerģijām, ar sievišķās eksistences, ar vīrišķās eksistences, ar abu kopīgās eksistences enerģijām.
Lai izdarām to šodien. Mēģiniet atlaist pārliecību par pareizu un nepareizu, pārliecību par to, kas ir atļauts un kas nē. Mēģiniet atlaist šīs idejas pavisam. Lai enerģijas runā pašas. Ja jūs paskatāties sev apkārt dabā, jūs redzat enerģiju un spēku nepārtrauktu spēli: vējā, ūdenī, temperatūrā, gadalaikos, laika apstākļos. Viss nepārtraukti kustas, bet dabiski tiecas uz noteiktu balansu un līdzsvaru, kad visam ir ļauts iet savu paša ceļu. Valdonīga vajadzība kontrolēt un organizēt galu galā ved pie nelīdzsvarotības, pie līdzsvara trūkuma. Un tas notiek arī ar jūsu cilvēcisko dabu, jo jūs esat daļa no Zemes dabas. Ļaujiet aiziet mēģinājumiem visu kontrolēt un ar visu manipulēt. Paskatieties, kas jūs esat, šeit un tagad, šobrīd. Ļaujiet jūsu vēlmēm būt klātesošām un "runāt" uz jums.
Katrs no jums šeit izrāda ilgas pēc mīlestības. Mīlestība ir attiecības ar citiem un mīlestība pret sevi. Mīliet dot un mīliet saņemt, un tā tam vajadzētu būt, jo šī vēlme ir patiesa. Pat ja jums ir tāda spēcīga vēlme, ir jūsu daļa, kura ir baiļpilna un tumsā. Šī daļa liek jums baidīties no mīlestības. Tātad, lai gan viena jūsu daļa ir izslāpusi un sniedzas pēc mīlestības, otra jūsu daļa neapzināti aizver jūs mīlestības došanai un saņemšanai.
Jūs esat jaunā laika priekšteči, jūs esat pionieri. Jūs sperat soļus uz jaunas zemes, neizpētītā teritorijā. Jūs vēlaties dzīvot no savas sirds un savas dvēseles, un jūs vēlaties iepazīt, kas mīlestība ir patiesībā. Nevis mīlestības tēli, kas tiek attēloti medijos, bet mīlestība, kas ir diženāka un plašāka. Mīlestība, kura ļauj abiem partneriem pilnīgi būt tiem, kas viņi ir. Mīlestībai kā dabai ir paredzēts tādai būt.
Šis ir pārejas laiks uz Zemes. Arvien vairāk un vairāk cilvēku vēlas dziļumu savās attiecībās un patiesu tikšanos ar citu cilvēku, un uz to ved jūsu ceļš. Bet tas ir ceļš, kas neved vienīgi uz augstumiem, tas ir arī ceļš, kas var vest arī dziļumos, jo šajā ceļā jūs sastopaties ar savām bailēm, jūsu vecāku un senču aizspriedumiem un paaudžu pirms jums sāpēm. Tā ir izvēle, ko jūs izdarāt, kad izvēlaties attiecības jaunajā ērā. Ar to pašu Jūs izvēlaties citu esības veidu. Jūs izvēlaties atklātību un sirsnību, kas ieiet būtībā tam, kas jūs esat, un tāpēc šī izvēle izaicina jūs pilnīgākajā jūsu dvēseles pakāpē atklāt jūsu daļu, kura joprojām slēpjas tumsā.
Lai mēs šodien atklāti un bez sprieduma paskatāmies uz to, kas vēl aizvien ir atklājams jūsu iekšienē. Kādas sāpes, kādas bailes tur dzīvo? Kas kavē jūs mīlēt sevi un otru? Lai vispirms paskatāmies uz pagātni, un kā vīrišķās un sievišķās enerģijas ir attīstījušās pagājušos gadsimtos. Tad mēs redzam, ka vīrišķā enerģija ir spēlējusi dominējošo lomu gadsimtiem ilgi un ka abi dzimumi, gan sievietes, gan vīrieši, ir tādēļ cietuši. Vīrišķā enerģija, kura bija dominējošā jūsu vēsturē, ļoti lielā mērā bija prāta enerģija, lai vadītu un noteiktu ārējo dabu, kā arī cilvēka dabu. Šī enerģijas forma grib ierobežot un kontrolēt, bieži no vēlēšanās iegūt varu.
Šī enerģija strādāja visos sabiedrības slāņos. Pārvaldēs, reliģijās un ikdienas dzīvē sievišķā enerģija, emocionālā un intuitīvā, bija apspiesta. Rezultātā sievietes jutās kā zemākas. Sievišķās īpašības bija maz vai vispār nebija novērtētas. Tas bija dominējošais tēls. Sievietes tika uzskatītas par otrās šķiras pilsoņiem, mazāk cilvēciskām būtnēm, un sievišķā enerģija kopumā tika uzskatīta par aizdomīgu.
Ja jūs esat agresīvi un jūs koncentrējaties uz kontroli, varu un manipulēšanu ar prāta procesu palīdzību, sievišķais drīz kļūst par jūsu ienaidnieku, jo sievišķais pēc dabas ir plūstošāks, elastīgāks un vairāk saistīts ar jūtu un emociju īpašībām. Sievišķais ir avots visām iedvesmām. Tas rada tiltu uz jūsu dvēseli. Jūsu dvēsele plūst caur jūsu sievišķo enerģiju. Vīrišķā enerģija ir domāta, lai atbalstītu šo iedvesmu un padarītu iespējamu šīs iedvesmas iesakņošanos materiālajā pasaulē.
Tas ir ceļš, kāds varētu būt, ja vīrišķais un sievišķais saskanīgi strādātu kopā, bet viscaur vēsturē dabiskā sadarbība ir tikusi lauzta, un vīrieši un sievietes ir kļuvuši par svešiniekiem, kas ir pretnostatīti viens otram. Un tas starp vīriešiem un sievietēm nenotika tikai ārēji, bet arī vīriešu un sieviešu siržu iekšienē. Vīrieši kļuva atsvešināti no savas emocionālās dzīves, noslēgti no tās, un sievietes arvien vairāk sāka just nedrošību par to, kas viņas ir un ko viņas var darīt. Abos dzimumos vīrišķā dominance ir atstājusi ievainojumus.
Es vēlētos, lai jūs pievienotos man vadītas vizualizācijas vingrinājumā. Iztēlojieties, ka jūs redzat vīrieti un sievieti, stāvot blakus. Es vēlētos šeit ieskicēt vīrišķās un sievišķās dvēseles ainu kolektīvajā līmenī. Ļoti paviršu ainu, tādu vispārīgu tēlu, bet kaut ko, ko jūs varat atpazīt vai ar kuru jūs varētu identificēties.
Kad jūs redzat, kā vīrietis izskatās vēsturiski, ar sāpēm, ko viņš ir izcietis, tad jūs redzat vīrieti, kura emocijām nav ļauts pietiekami plūst. Vīriešus identificē ar domāšanu, darīšanu, rīcību, bet viņa savienojums ar savu sirdi ir salauzts vai grūti atrodams. Ja jūs paskatāties uz vīrieša figūru, jūs varat redzēt, ka viņš daļēji dzīvo čaumalā vai bruņās. No vienas puses, šī bruņas dod viņam drošības sajūtu, bet tai pat laikā tās ierobežo viņu, jo viņa sirds ir apspiesta. Jūs varat redzēt viņa kaislības un mīlestības vilni, bet šī plūsma caur šīm bruņām nevar plūst pavisam brīvi, viņa iekšienē ir aizsprostojumi un bloķēšana. Vīrieši nevar labi izpaust savas jūtas, jo viņiem ir jācīnās ar vecajām bruņām, kas faktiski vairs viņiem neder, un jūs varat saskatīt, ka šī reprezentatīvā vīrieša bruņās jau ir plaisas.
Vīrieši cīnās ar šīm senajām bruņām, jo viņi vēlas izpaust savas jūtas vairāk uz āru. Bet ar šo ierobežojumu, kas ir pagātnes spriedumu rezultāts, tas joprojām ir tā, ka kā vīrietis jūs nevar izpaust nešaubīgas emocijas no jūsu sirds un nevarat patiesi savienoties ar otru. No šo ierobežojumu redzes viedokļa jūs zaudējat zināmu drošību, kad jūs atbrīvojat savus refleksus, un tas ir bīstami un biedējoši.
Lai tagad paskatāmies uz šīs vizualizācijas pusi, kā izskatās sieviete kā savas ilgās sāpju un apspiestības pagātnes rezultāts. Ja jūs raugāties uz šo reprezentatīvo sievieti, tad pirmā lieta, ko jūs redzat, ir, ka kaut kas pietrūkst. Sievietes klātbūtne nav pilnīga apspiešanas un seksuālas vardarbības dēļ, ko viņa ir piedzīvojusi pēdējos gadu tūkstošus. Kaut kas ir izslēgts, jo īpaši viņas vēderā zemākajās čakrās.
Vardarbības sāpes ir pārāk smagas, lai tās apstrādātu. Un tas, ko cilvēki dara, ja traumu ir pārāk daudz, lai izdzīvotu, ir, ka viņi no tā kaut kādā ceļā bēg. Viņi mēģina atstāt savu ķermeni un vairs nav pietiekami iezemēti un vairs nav savienoti ar savu iekšējo spēku, jo ir pārāk sāpīgi pilnīgi būt klāt savos ķermeņos. Tas ir tas, kas ir globāli patiess par sievietēm.
Uzaiciniet tagad sevi savā iztēlē savienoties ar abām šīm figūrām, un sākam ar vīrieti. Iztēlojieties, ka jūs ar savu sapratni ieejat šī vīrieša iekšienē. Sajūtiet sāpes, kas dzīvo tur, un arī vēlēšanos viņā, lai atkal varētu just, dzīvot no sirds. Skatieties, vai jūs arī sevis iekšienē atpazīstat kādas no tām pašām ierobežojošajām bruņām. Cik lielā mērā arī jūs nesat tās sev līdzi, šīs bruņas, kas šķietami dod jums pārliecību par kontroli, bet kuras arī attur jūs ļaut jūsu dvēselei izstarot uz Zemi? Skatieties, vai jūs varat teikt šim vīrietim un tāpat sev, ka jūs varat nolikt šīs bruņas, gabalu pēc gabala, atbrīvoties no tām arvien vairāk un vairāk. Dariet to tagad, bet nedariet to ar spēku. Skatieties, kas var krist prom pats no sevis.
Vērojiet, kas kļūst brīvāks jūsu enerģijas laukā un jūsu emocijās, un kurp atbrīvotā enerģija var plūst. Varbūt jūsu ķermenī ir vieta, kurp tā spontāni plūst. Tomēr var būt tā, ka daļa no bruņām paliek vai atsakās padoties. Ja tā, tad lai tā būtu, tam visam nav jāaiziet vienā reizē. Šādā veidā jūs tagad esat palīdzējuši sev, kā arī visas vīrišķās enerģijas plašajam spektram šeit uz Zemes, enerģijas, kura šajā laikā grib transformēties, grib mainīties. Tagad ejiet ārā no šī vīrieša figūras, kuru jūs iztēlojāties.
Tagad mainiet savas apziņas redzes punktu, atstājiet šī vīrieša figūru un paskatieties uz sievieti. Ievērojiet, kādu jūs redzat sievietes figūru, nenoteiktību un nedrošību, trauslumu un smalkjūtību viņā, bez uzdrīkstēšanās būt pilnībā. Ejiet tur uz brīdi ar jūsu sapratni un ļaujiet tai nolaisties viņas apziņā un viņas ķermenī. Jūs varat savienoties ar viņas bailēm un pretestību būt pilnībā, lai nolaistos šajā trauslajā viņas vēdera rajonā, viņas klēpī.
Es, māte Zeme, esmu ar jums, kad jūs to darāt, tāpēc jūs esat drošībā. Es atbalstu jūs, tāpēc nebaidieties. Kļūstiet klātesoši enerģijā šīs sievietes figūras iekšienē. Lai viņa zina, ka jūs esat tur priekš viņas, ka jūs pieņemsiet viņu. Stāstiet viņai, cik skaista viņa ir, cik laipna viņa ir šajā pasaulē uz Zemes. Mums ir vajadzīgas viņas intuīcijas veltes un saikne, kuru viņa rada ar dvēseli, ar savu iekšējo zināšanu un skaistumu, ko viņa dod dzīvei. Mums viņa atkal ir vajadzīga uz Zemes.
Iztēlojieties, ka parādās kādas kāpnes no debesīm un pilnīga un autentiska sievišķā enerģija lēnām kāpj lejup, un izdariet to priekš sevis, kā arī priekš visas sievišķās enerģijas šajā laikā. Viņai ir jājūtas gaidītai uz Zemes, jo viņa bija aizgājusi prom no Zemes piedzīvotās agresijas un sāpju dēļ.
Šīs sāpes ir klātesošas jūsos visos, vai jūs tagad esat sieviete, vai vīrietis. Tāpēc ir tik grūti ļaut jūsu emocijām brīvi izpausties un jums būt tiem, kas jūs esat savas dvēseles dziļumos. Skatieties, vai jums izdodas samazināt nokāpjamos kāpņu pakāpienus, bet ļaujiet viņai to darīt brīvi, kā viņa grib, viņai nav jānāk lejup visai uzreiz. Tagad atstājiet šo iedomāto sievietes figūru un nāciet atpakaļ pie sevis, uz savu ķermeni, uz šeit un tagad.
Jūs varat vizualizēt sevi trīsstūrī ar šīm divām figūrām, vīrišķo enerģiju un sievišķo enerģiju. Tie ir tēli, kuriem jādarbojas jūsos, jūsu kā indivīda dzīvē, un tai pat laikā šie tēli sniedzas pāri jūsu individuālajai dzīvei, jo tie ir spēka lauki, kas caurvij sabiedrību kopumā.
Atpazīstot ievainojumus no pagātnes caur šīm iztēlotajām figūrām šajā vizualizācijā, jūs arī dziedināt sevis daļu un jūs kļūstat brīvi no pagātnes. Jūs varat atkal kļūt iedvesmots, jūtīgs vīrietis un spēcīga, par sevi pārliecināta, ar intuīciju apveltīta sieviete. Tādā veidā jūs atbrīvojat sevi no pagātnes sāpēm, kā arī palielināt kolektīvās apziņas dziedināšanu.
Paldies jums par darbu, ko jūs vēlaties darīt šī transformācijas procesa labā. Jūs esat jaunā laika priekšgājēji.
© Pamela Kribbe
www.jeshua.net
Tulkoja Jānis Oppe