otrdiena, 2013. gada 21. maijs

Karmiskā ķermeņa pārveidošana par Kristus ķermeni


Karmiskā ķermeņa pārveidošana par Kristus ķermeni.
 
Lorena Gorgo 2013.gada 30.aprīlī
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Un tā, mēs oficiāli esam iegremdējušies aptumsumu sviestmaizes viducī.
 
Sākot ar pilnmēnesi, es cītīgi taustoties veidoju savu ceļu, cenšoties saprast, ko šis ceļojums varētu nozīmēt man personīgi un kolektīvi tiem, kuri jau ir modušies. Man nav izdevies ielūkoties tālāk pašas nākotnē un tas, iespējams ir labi, taču Neredzamajiem ir ļoti daudz kas, ar ko viņi gribētu dalīties, attiecībā uz tiem potenciāliem, kas priekš daudziem no mums ir ietverti šajā svētajā pārejā. Galvenokārt es ļoti daudz esmu dzirdējusi par „Ādama Kadmona”* ķermeņa aktivāciju un par to, kā tas ir attiecināms uz mūsu kā jauno cilvēku spēju manifestēt.
 
*Ādams Kadmons - garīgais pirmcilvēks Kabalas mācībā, Plašākā nozīmē tiek saprasts kā cilvēka arhetips, kura līdzinieki šajā pasaulē ir cilvēki, kas tomēr ir zaudējuši trīs sākotnējās īpašības - dievišķo gudrību, daili un nemirstību. Cilvēkos ir ielikta neapzināta tieksme šo zaudēto stāvokli atkal atgūt.
 
Vārds, kas man nāk prātā attiecībā uz manifestāciju, - ir „svārstīgs”. Mēs atrodamies patiesi dīvainā, svārstošamies enerģiju izplatījumā, un ir bijis pietiekami sarežģīti, vismaz man, skaidri noteikt/definēt, ko tad es gribu, nemaz nerunājot par to, lai to iekustinātu.
 
Starp marta saulgriežiem un Mēness aptumsumu es sevī novēroju to, kas bija sajūtams, kā sava veida identitātes krīze, maldoties starp to, kas bija; to, kas ir, un to, kas var būt; šauboties par visām savām sajūtām attiecībā uz to, par ko es kļūstu, brīnoties par to, vai tas viss ir iespējams un vai ir reāls; vai es esmu tā, kas izdarījusi visu to (atslēgas vārds ir šeit). Un pats galvenais, izlemjot, kā visnepiespiestākajā veidā iziet cauri šim depresīvajam ne-gribēšanas stāvoklim.
 
Kad mūs nekas neuztrauc, nav nekā, kas mūs motivētu. Un, kad mūs nekas nemotivē, neatliek nekas cits, ko darīt – kā vienkārši BŪT.
 
Tātad šeit mēs esam Esībā.
 
Tas ir skaidrs un neapstrīdams fakts, ka vienīgā lieta, kas tagad var mūs virzīt – ir Dievišķā MĪLESTĪBA. Un tā kā šis MĪLESTĪBAS līmenis var tikt sasniegts tikai no iekšienes, nav nekā „ārēja”, kas varētu vest, virzīt mūs vai atnest mums šo bezkompromisa prieka līmeni. Prieks (Vienotība) nāk/rodas no mūsu iekšējās būtnes. Laime (polaritāte) nāk/rodas no ārējās pasaules. Un, tā kā mēs tagad tik dziļi esam iegremdējušies Vienotībā, tad vienīgais variants priekš mums tagad ir – kļūt par mūsu prieka patiesā Avota pavadoni/ceļvedi.
 
Mēs varam ienest mūsu prieku pasaulē, taču pasaule nevar ienest prieku mūsos. Slavenais teiciens „būt pasaulē, bet ne no šīs pasaules” tagad izjūtams tik skaidri, kā nekad agrāk. Mēs sākam peldēt virs mūsu dzīves tā, ka tas izraisa trakumu, taču vienlaicīgi liek justies atbrīvojoši un mierpilni, ja mēs uzticamies procesam un atļaujamies mest izaicinājumu gravitācijai.
 
Šī aptumsuma sviestmaize pārbīda dažus pamatīgus zobratus, taču vēl svarīgāk, saskaņā ar Plejādiešu Augstākās Padomes teikto ir tas, ka mēs mainām šablonus.
Tā kā mēs vēl joprojām lēnām virzāmies uz mūsu jauno Dievišķības šablonu, Dievišķā Mīlestība vēl nav kļuvusi par mūsu ikdienas realitāti, taču tikpat lielā mērā arī trīsdimensionālā pasaule, kurā mēs esam pieraduši dzīvot, ir pārstājusi būt par mūsu ikdienas realitāti.
 
Šīs bezgalīgās stundas „starp”, kad mums kā tiltiem ir jāsavieno pasaules un jāturas pie ticības (tam, ka viss, kas ar mums notiek, notiek uz labu) un cerības (uz to, ka visas mūsu darbības un „bez-darbības”, kas balstās uz šādu nenoteiktību, beigu galā tiks bagātīgi atalgotas), kļūst aizvien un aizvien mokošākas.
 
Mēs esam tik ļoti tuvu zeltam (Radīšanas Eliksīrs), Universālajai MĪLESTĪBAI, dzīvības spēka Avotam, pārpilnībai - kā mūsu iedzimtajām/dabiskajām tiesībām, svētajām savstarpējām attiecībām, dvēseles saiknei ar savu domubiedru ģimeni, utt., ka atrasties tālu no šīm enerģijām kaut tikai dienu jau ir nomācoši. Kad mēs nevaram elpot MĪLESTĪBAS daļiņas, kas ir tik ārkārtīgi svarīgas jaunajai cilvēciskajai formai, tas burtiski liek justies nomāktiem. Mūsu fiziskais ķermenis pilnīgi s-ā-p un ir kā salauzīts, promesot patiesajam tā uzturēšanas Avotam, un mēs atrodamies kritiskajā punktā, kad nekas cits nevar apmierināt vai piepildīt mūsu vajadzības.
 
Pagātnes trīsdimensionālie prieki/baudas vienkārši mūs vairs nespēj uzturēt. Ēdiens nobāl salīdzinājumā ar to, ko patiesi vēlas mūsu miesa (tās dimantiskā būtība), vingrinājumi vingrinājumu pēc, sekss seksa pēc, ceļojumi ceļojumu pēc, darbs darba pēc, saskarsme saskarsmes pēc – tas viss, labākajā gadījumā, ir banāli. Bez dzirkstošā mūsu Kristus „Es” mirdzuma, ka pa pilienam iesūcas mūsu trīsdimensionālajā pasaulē, dzīve kļūst par mūžīgi ziemīgu grūtsirdību. (Protams, kad mēs saistīti ar savas būtnes kodolu, kuru ietver Māju enerģija, pat visbanālākā trīsdimensionālā pieredze kļūst mistiska!)
 
UN TOMĒR ... lūk, mēs visi esam šeit, šajā milzīgajā potenciāla (aptumsuma) portālā, kuru Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) ir nosaukusi par „Radīšanas Manifestāciju”, taču šķiet – bez vēlēšanās, bez gribas kaut ko darīt vai iegūt.
 
Es pēc personīgās, nebūt ne vieglās pieredzes uzzināju, ka tas viss ir lieliski organizēts; ka pirms mēs spēsim kopradīt ar savu maģiju jaunu pasauli, mums ir „jāpiedzemdē” (jāmanifestē) jauna Augstākā sevis pašu - kā apzinātu Dievišķā radītāju versija. Ka šis ir paātrināts, taču daļēji pasīvs atklājumu, saņemšanas, vilšanās, ļaušanas un mūsu spožuma, mūsu dziļākā, patiesākā „Es”, kurš kalpo par mūsu maģijas sakni, piedzimšanas vērošanas ceļojums.
 
Taisnību sakot, tas mani mazliet samulsināja, jo (manuprāt) es vienmēr esmu bijusi entuziasma pilna, gatava uzsākt daudzus jaunus projektus, kad sapratu, ka diemžēl man nav pietiekami daudz enerģijas, lai uzturētu visas šīs lietas, vismaz, pagaidām. (Lai gan jūtu, ka, tuvojoties Saules aptumsumam, pārmaiņas ar mani notiek). Man tika teikts, ka vislielākā manifestācija, kādu mēs novērosim caur šo portālu, būsim – atskan bungu rīboņa – MĒS PAŠI! Ka mums vajag, pirmkārt, būt klāt mūsu parādīšanās procesā un novērot manifestācijas, kuras pavada šo pāreju. Un, spriežot pēc visa, tādu būs daudz.
 
Papildus mūsu Dievišķības izpaušanai, manī radās sapratne par to, ka daudzas mūsu iepriekšējo un pašreizējo vēlmju manifestācijas šajā laikā gatavojas caur Priekškaru iznākt virspusē. Tās ir lietas, pie kurām mēs esam strādājuši, kuras esam gaidījuši kopš šī ceļojuma sākuma - zināmās un nezināmās. Un dažos gadījumos šo „lietu” neesamība arī ir kļuvusi par ceļojumu jeb radījusi ceļojumu. Pat dažas lietas, kas šķiet nav iespējamas (kā, piemēram, Augšupejas/Pacelšanās ceļojuma pabeigšana) pēkšņi kļūst iespējamas tagad, un viss, kas mums ir jāizdara, ir netraucēt mūsu pašu maģijai radīt brīnumus.
 
Man tika parādīts, ka visas šīs milzīgās enerģijas faktiskai fiziskajai manifestācijai savācas kopā – kā īsta viesuļvētra, kas atnes sev līdzi vienlaikus daudzus vajadzīgus elementus. Ja mēs esam klātesoši procesā, tad varam ieraudzīt, kā šīs enerģijas savērpjas ap mums, noliekot visu savās vietās, pat neraugoties uz to, ka mēs mierīgi sēžam (tiesa gan – uz pašas krēsla maliņas), brīnoties, kā tas viss saliksies/izveidosies.
 
Kā vienmēr, šis „kā” nav īsti mūsu darīšana. Pat, ja mēs balansējam uz robežas, bet lielākajai daļai no mums tas tieši tā arī ir, mums vienkārši ir JĀTIC mirkli ilgāk, ka mūsu sapņi ir reāli, un jāļauj šiem varenajiem spēkiem vest mūs uz (iedvesmotu) rīcību, atceroties, ka beigas un sākums vienmēr notiek vienlaicīgi. Spiediens ir vislielākais tieši pirms izlaušanās, un es nedomāju, ka jel kāds no mums varētu noliegt to, ka spiediens tagad ir nežēlīgs. Šis ir „visu vai neko” laiks un ikvienam no mums tagad ir vismaz viena dzīves joma, kura vienkārši vairs nevar palikt tāda, kā bijusi.
 
Taču, lai gan es zinu, ka sadzirdēšu veselu kori iebilstam, kad saku, ka nav nekādas jēgas mēģināt DARĪT kaut ko, lai kas tas arī nebūtu, kas vēl nav „nobriedis” darbībai. Mēs šeit nevaram nekam likt notikt. Mēs varam tikai vēlēties (lasīt: ļaut) ieviest mūsu vēlēšanās dzīvē. Mēs virzāmies, kad tiekam virzīti. Mēs tagad zinām, ka visi centieni ir nezināšana un, ja mēs stumjam sevi uz (piespiedu) rīcību, tā vietā, lai ļautu iedvesmai sevi virzīt, rezultātā mēs riskējam saņemt kārtējo karmiski kroplīgu radīto, ko neviens nevēlas.
 
************************************************************************************
 
Lorena