pirmdiena, 2013. gada 13. maijs

Ilarions 5.-12.maijs/2013


Viedas Meistars Ilarions

5.-12. maijs/2013
 
Mīļie!
 
Visā kosmosā notiek pieskaņošanās un pārkārtošanās, kas tika gaidīta vairākus gadu tūkstošus. Šis process paver lielāku pieeju jebkurā dvēselē mītošajām zināšanām; jūs ikviens esat milzīgu zināšanu krātuves par laikiem, kas bijuši un ir. Šis laiks jāpavada rāmumā un ieklausoties sevī, jo jūsu pasaule atkal savienojas ar pārējo galaktiku- tas ir notikums, kas skar ne tikai cilvēces sapratni visā lielajā zvaigžņu, planētu un pasauļu jūrā. Tas nozīmē, ka Zeme debesu jumā ieiet jaunā vietā un tas pilnīgi visiem ir varens sākums.
 
Zeme attīstās un pārvietojas, jo tā pielāgojas savai jaunajai vietai debesīs un tieši šis process tās apdzīvotājiem arī nes dažādas pārmaiņas. Jo plašāk atveras jūsu sirdis un cilvēkos notiek gan iekšējas, gan ārējas pārmaiņas, jo vairāk parādās vienotības un saskaņas sajūtas. Tagad kļūs redzams, ka Zeme un cilvēce ir unikāla un ļoti svarīga daļa kādā daudz lielākā dzīves kopumā. Kad šī apziņa tā pa īstam nobriedīs un atvērsies vaļā, tad sajutīsiet pieaugošu prieku un aizrautību. Mēs jūs mudinām kļūt vērīgākiem.
 
Pārmaiņu enerģijas ienāk jūsu atmosfērā, un rada pieeju milzīgiem seno zināšanu apjomiem par jūsu planētu. Šis fakts ļoti ievērojami palīdz modināt cilvēci. Pienācis laiks ar vērīgu aci pavērties debesīs, saskatīt visapkārt esošās zīmes, kas liecina par veco brūkošo pasaules sistēmu, kā arī saskatīt pie varas un kontroles esošos, kuri izmisīgi cenšas noturēt pasaules iedzīvotājus baiļu, bezcerības un apātijas stāvoklī. Zemes iedzīvotāji aizvien spēcīgāk apzinās, ka agrāk slēptās lietas vairs nav noslēpjamas. Jau daudzkārt esam teikuši to, ka ieejat jaunā dimensijā vai vibrācijā un tajā vairs nedarbojas vecās metodes.
 
Jums, mūsu visdrosmīgākajiem, kuri spēj redzēt notiekošo no plašākas perspektīvas un atzīst vienlīdzību izaugsmes iespējās un attīstībā, apziņā ienāk daudzas jaunas brīnumainas zīmes un pareģojumi. Tiek pamanīts un ievērots jūsu mīlestības piepildītais kalpošanas darbs Dievišķajam Plānam, kas notur un iezemē Gaismu šajos laikos. Daudzi no jums jau iniciēti kosmiskajā un galaktiskajā līmenī un jūs to apzināsiet tuvāko nedēļu un mēnešu laikā. Lineārā laika sajūta šķobās, un darbojas tādi cikli, kas pilnīgi saļodzīs jūsu uzskatus. Tiek veiktas daudzas pielāgošanās un pārmaiņas. Jūsu cilvēka darbības sistēmas rekalibrējas, lai spētu uzņemt augstākas frekvences.
 
Pēc iespējas vairāk laika pavadiet ārpus mājas, lai spētu sevī veikt pārkārtošanos. Ēdiet svaigus augļus un dārzeņus, tajos ir daudz dzīvības enerģijas un šī enerģija palīdz jūsu fiziskajam ķermenim labāk pieskaņoties augstākām frekvencēm. Esiet mierā, Mīļie, un ziniet, ka tiekat bezgalīgi mīlēti.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante