piektdiena, 2013. gada 17. maijs

Varoņa tēls mūsu pasaulē



Mūsu pasaulē ir ļoti daudz visādu lietu, kas ir saistītas ar tumsu un Gaismai ir grūti izlauzties caur tādu biezu tumsas plīvuru un miglu, kas ir cilvēku Sirdīs un Dvēselēs. Tas tāpēc, ka tumšie ir izdomājuši daudz paņēmienu kā likt cilvēcei ticēt ilūzijām un mānīt sevi. Bet pašas cilvēces problēma ir tā, ka viņa nevēlas no šīm ilūzijām šķirties un tā saaugusi ar tām, ka nespēj sevi un pasaules uzbūvi iedomāties bez tā visa.

Kāpēc joprojām ir ļoti populārs varoņa-pasaules glābēja tēls? Par to laikam ne visi ir aizdomājušies. Bet skaidrojums tam ir vienkāršs: neapzināti tāda tipa filmas, stāsti programmē cilvēkus ticēt, ka vienā skaistā dienā ieradīsies kāds, skaists un balts, kas izglābs visu pasauli, atbrīvos no tām problēmām un šausmām, kas tagad notiek. Vai arī tic Jēzus Kristus otrai atnākšanai ar tādu pašu rezultātu. Problēma ir tajā, ka nebūs ne viena, ne otra. Tas ir pārāk naivi un tas ir tas, ko vēlas tumšie: lai mēs ticam šim naivumam un neko nedarām savas Garīgās attīstības labā un būt tādiem, kādi esam. Ir jāsaprot, ka cilvēces un katra cilvēka attīstība ir viņi pašu rokās. Mēs izvēlamies ceļu pa kuru iet un par katru savu izvēli un lēmumu atbildam Augstāko priekšā. Bet tā bija mūsu izvēle: naivi ticēt un cerēt, ka gan jau kaut kad viss nokārtosies un lai kaut kas mainītos, neko nevajag darīt. Un piedevām, ne visi vēlas uzņemties atbildību, ne visi grib saprast, ka ir jāsāk ar sevi, nevis mainīt apkārtējo pasauli atbilstoši mūsu iegribām un pašiem domāt un rīkoties pa vecam kā ir ierasts. Un tas ir bijis tumšo mērķis: atņemt mums atbildību par visu, ko mēs darām, atņemt izpratni, ka katrs no mums ir tāds pats Dieva bērns kā Kristus un ka mēs spējam un varam to pašu, ko Viņš. Ka mēs esam daļa no Visuma un jebkas, ko mēs darām atspoguļojās ne tikai mūsos, mūsu pasaulē, bet arī Visumā. Jo Dievišķajā ir visu laiku jāstrādā ar sevi, ir jāattīstās, bet tumšie piedāvāja vieglāko variantu. Nevajag Garīgi atradāt, nevajag domāt par pārējiem, vienkārši sēdi un atpūties, bet mēs visu izdarīsim tavā vietā, un tas ko mēs izdarīsim tev ļoti patiks. Tas pats ir arī ar hero-pasaules glābēja variantu. Bet mēs paši esam sava likteņa kalēji. Supermens neieradīsies un netīrīs aiz mums, bet mēs joprojām varēsim mēslot gan fiziskā, gan garīgā līmenī.

Starp citu, lūk kāpēc mums ir sētnieki un apkopēji. Visiem ir skaidri viņu darba uzdevumi: tīrīt ielas vai telpas. Bet ne visi ir aizdomājušies KĀPĒC šis profesijas vispār pastāv. Tas ir radīts tādēļ, lai tīrītu PAŠU mēslotāju saražotos mēslus, jo ļoti daudzi pat neaizdomājas aiz sevis sakopt. Ja šīs profesijas nebūtu, mēs jau būtu pazuduši zem mūsu pašu drazas. Tikai problēma ir tajā, ka daudzi no tādiem mēslotājiem nedomā pat to kā kaut ko ārkārtēju. Nu samēsloju. Un tad? Gan jau iztīrīs. Tieši tā: iztīrīs cits, nevis viņš pats.

Smalkajos, enerģētiski, viss ir tieši tāpat. Ir īpaši radījumi un pasaules, kas nodarbojas ar mūsu saražoto tumšo enerģiju attīrīšanu vai neitralizēšanu, lai tas vēl vairāk nekaitētu apkārt esošajām pasaulēm. Dievišķajā tādas profesijas kā apkopējs vai sētnieks nav, jo pēc tā nav nepieciešamības. Tur visi uzņemas atbildību par saviem darbiem un paši arī to visu izlabo.
Bet ir jāatceras, ka par nezināšanu un vēl jo vairāk, nevēlēšanos zināt, atbildība netiek noņemta. Tie, kas mēslo gan fiziski, gan garīgi, saņems atbilstošas karmiskās mācības. Un nav nozīmes pat ja cilvēki netic karmai, tas nenozīmē, ka tas viņus neskar.

Lūk kāpēc Gaismai ir tik grūti izsisties caur tumsu un miglu cilvēku Sirdīs, jo ir ielaiduši to sevī ļoti dziļi. Arī slinkumu un bezatbildību, cilvēki nesaista sevi ar to, kas notiek apkārt, jo neapzināti to nemaz nevēlas, lūk kāpēc tumšiem ir tik viegli ar mums manipulēt. Jo cilvēce gadu tūkstošu garumā ir izvēlējusies vieglāko ceļu, bet vieglākais ne vienmēr nozīmē. Drošākais.

Phoenix.

http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=9820541