otrdiena, 2013. gada 21. maijs

Enerģētiskā Prognoze – mūsu brīnumaino izpausmju pieaugums



 
Emmanuels Dagers 2013.gada maijā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Esiet svētīti, mīļie draugi!
Tas man ir milzīgs gods atkal apvienoties ar jums! Vai esat pamanījuši pārbīdi, kas dažās pēdējās nedēļās ir notikušas mūsos un ap mums? Pat kopš pilnā mēness aptumsuma 25.aprīlī kaut kas ir mainījies. Daudzi cilvēki jūt vairāk, kā jebkad iepriekš, ka viņi tiek vesti uz tādu sevis pašu versijas pārradīšanu, kas atbilstu daudz augstākam redzējumam un idejai par viņu patiesumu.
 
Liela daļa no šī pārradīšanas procesa sevī ietver visa tā atlaišanu, kas vairs nedod savu ieguldījumu šajā augstākajā redzējumā.
Tas ietver arī savstarpējās attiecības, kurām mēs – tā vai citādi esam ļāvuši apspiest, smacēt mūs. Daudzi no mums sliecas piedēvēt visiem, ko sastopam, nevainības prezumpciju, taču, ja mēs ļaujam tam aizvērt mums mūsu intuīcijas skaidrību, tad šis ir īstais laiks, lai atbrīvotos un atlaistu to. Tieši darbošanās pret savu pašu intuīciju ir galvenais iemesls tam, ka daudzi no mums neizjūt to labklājību, kāda, kā viņi to zina, ir iespējama.
 
Savstarpējo attiecību atlaišana, kuras vairs nekalpo mūsu augstākajam labumam nenozīmē, ka mēs sākam mazāk mīlēt šīs būtnes. Tas vienkārši nozīmē, ka mēs beidzam dot savu ieguldījumu stāstos, kurus viņi rada baiļu un atdalīšanas ietekmē.
 
Faktiski šāda veida attiecību atlaišanai piemīt potenciāls dot iespēju cilvēkiem, no kuru stāstiem mēs atbrīvojamies, un atmodināt apzināšanos par viņu visvareno personību. Tādējādi, ja jūs jūtat, ka jums pietiek, tad tagad ir īstais laiks ļaut sev apkārt būt cilvēkiem, vietām un lietām, kuras atbalsta jūsu augstāko dzīves redzējumu.
 
Mūsu brīnišķīgo izpausmju izaugsme
 
Pārbīde, kuru mēs tagad izdzīvojam, pavirzīsies uz vēl vienu dalīšanos, kad iziesim caur pilno Saules aptumsumu, kas būs 9.-10.maijā, atkarībā no tā, kur jūs dzīvojat.
 
Saules aptumsuma garīgais nozīmīgums dod mums iespēju pastiprināt mūsu iekšējo spēku un palielināt mūsu Mīlestības Faktoru. Tas var izpausties kā atļaušana sev pilnā balsī runāt patiesību un brīvi izpaust sevi. Tas izpaužas arī vēl vienā lēmumā mīlēt sevi un rūpēties par sevi. Viens no lieliskākajiem veidiem, kā nostiprināt šīs enerģijas savā dzīvē, ir meditācija, pateicība, kalpošana un daži fizisko aktivitāšu veidi, tādi kā dejas un vingrinājumi.
 
Aptumsuma dziļākais mērķis ir tajā, lai mums atgādinātu par pilnīgu Visa Esošā pieņemšanu un daudz gaišāka esības veida nostiprināšanu. Mūs lūdz netērēt vairs laiku niekiem, bet koncentrēt mūsu apziņu uz savas dzīves dāvanām un svētībām, lai sāktu radīt vēl vairāk tā visa.
 
Pēdējais daļējais mēness aptumsums, uzliesmojumi uz Saules un priekšā stāvošais Saules aptumsums rada priekš mums plašu telpu, lai novērotu sēklu augšanas izpausmes, kuras mēs esam iesējuši pirms kāda laika. Šīs izpausmes var būt vienalga kas, sākot ar jaunām savstarpējām attiecībām līdz pat karjeras iespējām, jaunu projektu idejām un fiziskai vai emocionālai dziedināšanai.
 
Ja ir kaut kas, ko mēs patiesi dziļi vēlējāmies pirms kāda laika, tad tagad ir īstais laiks uzmanīgi paraudzīties uz to, kā Visums parāda mums mūsu vēlamā/gribētā manifestācijas. Tā jau ir tik tuvu, kā mūsu nākamā ieelpa.
 
Fiziskās izpausmes alkas
 
Daļa no mums tagad kaismīgi vēlas un tiecas pēc dziļākas saiknes ar mūsu pieredzes fiziskajiem aspektiem. Pat tie, kuri sliecas fiksēties savos emocionālajos un mentālajos aspektos, sajutīs lielāku vēlmi pēc fiziskā ceļa.
 
Ja mēs jūtam, ka mūs virza uz lielāku klātbūtni mūsu fiziskajā ķermenī, tagad ir lielisks laiks tam, lai to izdarītu. Daži no veidiem vairāk sajust sevi ķermenī ir aerobika, dejas, ātra iešana, peldēšana un citas patīkamas kustību aktivitātes. Tāpat pastiprināt saikni ar ķermeni palīdz joga un tai līdzīgas fiziskās aktivitātes. Caur fizisko kustību mēs varam atjaunot saikni ar visiem saviem aspektiem. Fiziskās rūpes par sevi – tā ir viena no visgarīgākajām lietām, kādas mēs varam darīt.
 
Cits mūsu fiziskās esības pieņemšanas aspekts ir atvērtība fiziskajiem kontaktiem un intimitātei. Daudzi pa garīgo ceļu ejošie, iepriekšējo pieredžu rezultātā vai vienkārši pieķeršanās garīgajai labklājībai un izaugsmei dēļ, sliecas izolēt sevi no citiem cilvēkiem. Tomēr ievērojamu lomu optimālas fiziskā ķermeņa veselības saglabāšanā spēlē lielāka intimitāte ar citu būtni. Šāda veida saikne atbrīvo ķermeņa ķīmisko vielu emocionālās enerģijas un fizisko enerģiju, bet šī atbrīvošana uztur un rada daudz veselāku fizisko pieredzi.
 
Tātad, parūpēsimies labi par sevi šajā mēnesī, sakot „JĀ!” mūsu gribētajām manifestācijām, uzmanīgi vērojot to parādīšanos, un atzīstot, ka mūsu dzīves fiziskie aspekti ir vienkārši garīgo paplašinājums.
 
Līdz nākamajai reizei.
Jūsu Emanuels