ceturtdiena, 2013. gada 9. maijs

Ko nozīmē mugurkaula deformācija?



Elga jautā: Ko nozīmē mugurkaula deformācija? Vai ir iespējams to apturēt?
Elvita Rudzāte atbild: Skelets raksturo tēvu. Vārgs skelets – raksturā vājš tēvs. Mugurkauls liecina par principiem. Greizs mugurkauls – arī tēva principi ir greizi. Deformējies skelets liecina par vāja rakstura tēvu.  Ja tēvs ir iekšēji vājš, bet ar varu grib lauzt bērna gribu, rodas divu pretēju spēku sviras, un bērna skelets deformējas. Cilvēka attieksme pret tēvu, vīrieti nosaka viņa kaulu stāvokli. Ja bērns mīl, ciena un visu mūžu apbrīno sava tēva stiprās rakstura īpašības, bet vājās puses vienkārši apzinās, tad bērna skelets un materiālā dzīve ir kārtībā. Šāds bērns mīl tēvu tādu, kāds viņš ir. Mīl ne tikai labā dēļ. Lai kauli kļūtu veseli, jāatjauno tēva autoritāte. Labi, ja to izdara pats tēvs. Tādā gadījumā viņam jāpiedod savai mātei un sievai, ka viņas nesaprot vīriešu dzimumu, ar savām dusmām iznīcina to. Bērniem ar deformētiem kauliem var palīdzēt viņu vecāki. Pats bērns situāciju var labot šādi:
1) Piedodu visiem, kas pazemojuši manu tēvu manu acu priekšā un sirdī, bet īpaši piedodu mātei, kas, mani iznēsādama un pēc tam audzinādama, pazemināja manu tēvu, jo neizprata vīrieša dvēseli.
2) Piedodu sev, ka to visu esmu pieļāvis un uzņēmis sevī aplamu priekšstatu par tēvu. piedodu sev, ka, īsti nepazīdams tēvu, bet vērtēdams un pazīdams ārēji, nesaskatīju viņā parastu cilvēku ar visām labajām un sliktajām īpašībām.
3) Lūdzu piedošanu savam ķermenim, ka tādējādi nodarīju pāri savam skeletam.
4) Piedodu savam tēvam, ka viņš pats nenostiprināja savu autoritāti, ka pats sevi nepazina un neatbrīvojās no dzīves negativitātes, tādējādi atņemdams man īsto tēvu.
5) Lūdzu piedošanu savam tēvam, ka nodarīju viņam sāpes, ka, nesaprotot patieso dzīves mērķi, viņu pazemoju. Ka nesaskatīju viņā gan labo, gan slikto, ka nepratu ar sirdi uztvert labo viņā un ar saprātu – slikto viņā utt.
Lūdziet pat tad, ja jūsu tēva vairs nav šaisaulē vai jūs viņu ne reizes neesat redzējis.