piektdiena, 2013. gada 17. maijs

Baznīca nepalīdzēs (D.Aiks par reptiļiem)



Valda uzskats ,ka anunnaki sagrozījuši Svētos rakstus vairākās vietās.Viens no šādiem piemēriem esot Mozus teiktais:"Tautas tiks izpostītas jūsu acu priekšā ,ja nebūsiet paklausīgi Dieva tā Kunga ,balsij". Īstenais Dievs mīl savus bērnus, nevis izposta viņus ,savukārt reprtiļu mērķis esot pakļaut un izpostīt citus.

Tiek lēsts, ka krusta karos gājuši bojā vairāk cilvēku nekā abos pasaules karos. Aizvien populārāka kļūst dogma ,ka krusta karu īstenais mērķis esot bijis pakļaut cilvēci un iznīcināt jebkādas senās liecības par ārpuszemes civilizāciju esamību.

Ticat vai nē , bet arī baznīcas esot reptiļu varā. Cilvēki iet uz baznīcu pēc savas iekšējās cerības ,ka Dievs palīdzēs ,bet patiesībā tur tiekot paņemta viņu enerģija. Zemāko līmeņu baznīcu mācītāji varot darīt savu darbu pēc labākās sirdsapziņas , ticot ,ka kalpo Dievam ,bet patiesībā viņi kalpo reptiļiem. Ja aplūko pāvesta krēslu arī tam ir reptiļu simbols - apgrieztais krusts. Kā arī katrā katoļu baznīcā ir arī piramīda ar visu redzošo aci.

Tomēr Aiks ir pārliecināts ,ka gaisma uzvarēs tumsu "Pamazām cilvēki mostas un sāk saskatīt laikmeta maiņu. Lai arī šķiet ,ka tuvākajos gados nekas nemainīsies ,tomēr pārmaiņas nāks ar pēkšņu blīkšķi. Mēs varam padarīt tās vieglākas ja pieceļamies kājās ,sākot apjēgt sevi un kļūstot par jauno enerģētisko pārmaiņu nesējiem."
Reptiļu simboli. Tādu esot daudz: kaķveidīgo attēli , ragi ,krokodili ,čūskas , divgalvains ērglis , apgrieztais krusts ,zivis ,piramīda ar visu redzošo aci ,cirkulis ,stūrenis un citi.
 
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=9805971