otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

PIRAMĪDA - TAVAS VEIKSMES AVOTS - teorētiskā un praktiskā nodarbība divās daļās


SESTDIEN, 16.aprīlī 13:00–14:00 un 15:30–17:00

Nodarbību centrā ZVAIGŽŅU PĻAVA un PIRAMĪDU DARBNĪCĀ Juglā
Pieteikšanās obligāta uz II praktisko daļu, jo vietu skaits ierobežots!
Uz I teorētisko daļu – laipni aicināti visi interesenti!
Vada piramīdu meistars Kristaps Deģis

Nodarbības teorētiskajā daļā piramīdu meistars Kristaps stāstīs par ORGONĪTA PIRAMĪDĀM un to pielietojumu, bet praktiskajā daļā (darbnīcā pie Kristapa) katram būs iespēja izgatavot piramīdu sev. Praktisko daļu iespējams apmeklēt vienīgi pēc teorētiskās daļas noklausīšanās. Biodinamiskās ORGONĪTA PIRAMĪDAS pozitīvi ietekmē mājokļa mikroklimatu. Piramīdās ievietojot noteiktus akmeņus vai elementus, var piesaistīt raksturīgu enerģiju, piemēram, lai mājās būtu laime, nauda vai lai būtu vieglāk koncentrēties. Miniatūru piramīdu novietošanai mājoklī iespējams izveidot arī pašam.

I TEORĒTISKĀ daļa (bezmaksas) Kr.Valdemāra ielā 34-4, Rīgā

Kāpēc mums vēl nav bezgalīga enerģijas avota? Pamatprincips, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku.
Kā materializēt domformas daudz ātrāk? Vairākas domformu tehnikas.
Kā sevi pasargāt no elektroierīču starojuma? Praktiski paņēmieni ikdienai.
Kā meditēt ar piramīdu? Īsa meditācija ar piramīdu.

II PRAKTISKĀ daļa (15 EUR) Pāles ielā 14, Rīgā (Juglā)

Katrs praktiskās daļas apmeklētājs darbnīcā izgatavos piramīdu sev. Tā kā darbnīcā vienlaikus var darboties tikai 5 cilvēki, vajadzīga iepriekšēja pieteikšanās (16.04. darbnīcā būs iespēja piedalīties pirmajiem 5 dalībniekiem, kas būs pieteikušies; citiem interesentiem tiks piedāvāta iespēja apmeklēt darbnīcu kādā citā sestdienā). Izejmateriāli piramīdu izgatavošanai un darba tērpi tiks nodrošināti. Kristapa vadībā darbnīcas dalībnieki, balstoties uz enerģētiskajām praksēm, izraudzīsies sev piemērotus kristālus, ievietos tos īpašā veidnē un pārlies ar epoksīda sveķiem. Gatavās piramīdas būs iespējams saņemt nodarbību centrā ZVAIGŽŅU PĻAVA sākot no 20.aprīļa (pēc piramīdu sacietēšanas tām vajadzīga papildu apstrāde).

Kristaps ir aizrautīgs inženieris – izgudrotājs. Skolas laikā nodevies lidmodelismam, vēlāk apguvis elektroinženieriju. Ieinteresējies par brīvās enerģijas ierīcēm, divus gadus tās pētījis, meistarojis, meklējot to darbības pamatprincipus. Kristaps ir apguvis orgonītu veidošanas prasmi un pie meistara Jura Branta mācījies orgonīta piramīdu veidošanas pamatprincipus, kā arī Reiki, lai varētu praksē iepazīt enerģiju.

Pieteikšanās: 2928 7654 vai zvaigznuplava@gmail.com

Ieeja atrodas padziļinājumā starp veikalu un picēriju. Domofonam spied pogu 4.
Līdzi ņem maiņas apavus vai siltas zeķes.


https://www.facebook.com/events/1701732016746126/


Nodarbību centrs ZVAIGŽŅU PĻAVA Kr.Valdemāra ielā 34-4, Rīgā aicina apmeklēt dažādu veidu nodarbības un speciālistu konsultācijas. Jaunākajām ziņām vari sekot Facebook lapā: https://www.facebook.com/zvaigznuplava.