sestdiena, 2016. gada 30. aprīlis

ceļ augšā senus pagātnes notikumus


Dienas horoskops 2016 gada 29. aprīlis

Īpašas norādes: 


Tas saucas - kur ir tur rodas un 4tā no 5ām planētām, kas var būt retrogrādas arī ir retrogrādas. Šī īpašā un pietiekami reta kombinācija, kas ceļ augšā senus pagātnes notikumus, kur cilvēks tiek ielikt ļoti striktos rāmjos bez manevra iespējām. Šis ir arī laiks, kad daudzas aktivitātes būs slēptas un teiktajam būs 2-3 nozīmes un zemteksti. Esiet gatavi nelabvēļu "uzbrukumiem", jo šis ir laiks kad slēptas lietas "nāks gaismā" vai redzamās lietas būs aizsegs kam daudz lielākam un būtiskākam.



Merkūrijs (Budha), kas atrodas pēdējā grāda robežās Auna (Meshas) zvaigznājā šodien iegāja Retrogrādā stāvoklī un tur atradīsies līdz 22 maijam, tas nozīmē ka jābūt gataviem serežģītākam komunikācijas stilam, būs pārteikšanās, būs jāprbauda vairākas reizes vai Jūs saprata tā kā domājāt utt.  

Var parādīties veselības problēmes un īpašis saistītas ar gremošanas sistēmu uz nervu un psihosomātikās bāzes. Naudu aizdot nerekomendējas... 





Dienas enerģija tāpat kā vakar ir raksturojama ar tādiem vārdiem kā labestība, patiesība, laiks, gribasspēks, prasme, skaidrība, stingrība, stabilitāte un tieksme uzņemties atbildību. Tātad šī ir enerģijas, kas dod galējo uzvaru, dot spēku droširdīgām darbībām, aizstāv visu labo Visumā, kas sibolizē ar cilvēka spēju uzņemties atbildību par sevi, saviem lēmumiem un visumu sev apkārt.

Kā jau minēju īpašā spēja šodien ir tāda, kas piešķir pilnīgu, permanentu un neapstrīdamu uzvaru (galējā uzvara). Taču uzvara nāk nevis caur personisko spēku, bet kolektīvo, caur apvienošanos ar augstākajiem spēkiem ar mērķi nodibināt taisnīgumu. Šādu uzvaru var panākt ļoti skaidri zinot mērķi - Ko tu gribi panākt vai ko tu gribi iegūt (konkrēti un izmērāmi).
Laiks ir labvēlīgs tādām lietām kā - uzņemties atbildību, procesa vadību, blefošanai, paļauties arī uz veiksmi, aktīvas un agresīvi sistēmiskas darbības; nākotnes stratēģiju izstrāde un plāna realiuzācijas uzsākšana (jebkurā uzbrukumā uz savs darbību plāns); uzsākt jaunas attiecības; pieņemt galējo lēmumu; nodarboties ar ārstniecisko Yogu; sexam, meditācijai (pašattīstībai); dažādām labvēlīgām darbībām, parakstīt dojumentus; pārbraukt uz citu valsti; veikt lauksaimniecības darbus – stādīšanu, sēšanu, ravēšanu utt; veikt visa veida tirdzniecību un finansu aktivitātes; laulībām; dziedniecībai; dabas pētniecībai; būvniecības uzsākšanai; romantiskām attiecībām; materiālo lietu sakārtošanai (grāmatvedības un dokumentu lietvedība); apģērbu, juvelierizstrādājumu un automašīnu iegādei. Labi ir mājas pamatu likšanai, ienākšana jaunā dzīves vietā, aktivitātēm, kas prasa labas uztveres spējas un spēju pieņemt pareizu spriedumu situācijā, kā arī citām aktivitāem saistībā ar nekustamajiem īpašumiem.

Diena nav labvēlīga kriminālām darbībām (noķers) un lietām, kas saistītas ar nāvi, destrukciju, nojaukšanu. Neētiska, primitīva, neapdomāta uzvedība un lēmumu pieņemšana tiks sodīta.



Enerģiju pārvalda: Uttara Ashada nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  13:10 līdz 16:15



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Merkūrijs (Budha) atrodas pēdējā grāda robežās Auna (Meshas) zvaigznājā un no šodienas līdz 22 maijam būs retrogrādā stāvoklī.

2) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.

3) Venēra atrodas  Auna (Meshā) zavaigznājā un tie, kas ārstē visas limības kas ir saistītas ar Venēru - nieres, ginekoloģija, neauglība utt ir ļoti labs laiks veikt ārsniecības procesus līdz 5ajam maijam, jo venēra tad atradīsies Aswini nakshatra, kas sombolizē visuma ārstus...