trešdiena, 2016. gada 27. aprīlis

Dievišķās vēlmes - Eņģeļi caur Ann Albers

Dievišķās vēlmes
23.04.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule




Jūsu Sirdis, dārgie, ir pildītas Dievišķām vēlmēm. Jūs bieži sev vaicājat, ”Vai tas, ko vēlos, ir pareizi? Vai tas, ko vēlos, ir saskaņā ar manu Augstāko Labumu? Vai tas, ko vēlos, nenodarīs kādam citam pāri?” Patiesībā – ja jūsu nodoms ir tīrs, ja tas nāk no Sirds, bez priekšrakstiem, ja tam nav cita mērķa, kā vien tīra vēlme kaut ko paveikt vai piedzīvot – tad, dārgie, tas nāk no Dieva. Ja nu tomēr jūsu nodoms izriet no vēlmes caur to iegūt vai sasniegt ko citu – tad ieskatieties savā Sirdī vēlreiz, un daudz dziļāk.

Par piemēru, daudzi no jums teiktu, ka jums vajadzīga nauda. Tomēr patiesībā jūs varētu uz pilnas naudas lādes sēdēt, taču tas nenestu jums laimi. Jums varētu būt nauda banku kontos, taču tas nenozīmē, ka jūsu sapņi būs piepildījušies. Tā vietā, dārgie, daudz dziļākas un patiesākas vēlmes ir tās – ko jūs grasāties ar šo naudu darīt. Varbūt jūs vēlētos māju, varbūt vēlētos atvaļinājumu, varbūt vienkārši mieru un drošību. Tās ir jūsu tīrās vēlmes. Tās ir lietas un situācijas, ko Dievišķais vēlētos priekš jums.

Tā vietā, lai lūgtu un lūgtos par naudu – lūdziet un lūdzieties par savām patiesajām vēlmēm. Fokusējieties uz tām – paļāvībā, priekā, un brīnuma gaidās … apmēram tā: ”Interesanti – kā tas ienāks manā dzīvē? Es zinu – par cik Dievišķais iesējis šo vēlmi manā Sirdī – tad arī visi līdzekļi, visi resursi un viss pārējais nepieciešamais man tiks nodrošināts. Es zinu, ka šinī ceļā man vajadzēs augt, taču es priecīgi dodos šinī ceļojumā.” Un tad, dārgie, metieties šai ceļojumā ar visu savu Sirdi! Ziniet, ka viss notiekošais jūsu ceļojumā ir perfekts atspēriena dēlītis ceļā uz jūsu Sapni, vienalga, izskatās tie savstarpēji saistīti, vai arī nē. Acīmredzamas neveiksmes – ir tikai mācības, lai apgūstot tās, jūs patiešām varētu noticēt savam Sapnim un baudīt savu radīto. Šaubas rodas, lai ticībā tās izgaisinātu. Trūkums parādās – lai ar pateicību novērtētu to, kas jums jau ir.

Tikko kā jūs ”iegriežat” sava nodoma ratu – sagaidiet, ka tas var piepildīties – īstajā laikā un veidā – lai pēc tam paši jūs piedzīvotu savu radīto tieši šeit un tagad! Mēs esam to jau tik daudzkārt teikuši …

Nepalaidiet savu laimi garām, gaidot kaut ko nākotnē. Izvēlieties savu prieku jau tagad, un redzēsiet – kas būs pēc tam. Šinī visumā viss izriet no patreizējām jūsu Dvēseles vibrācijām.

Nepalaidiet Mīlestību garām, kura jau tagad pastāv priekš jums, atliekot to uz vēlāku laiku. Ieraugiet to Mīlestību, kas ir ap jums jau tagad ikkatru brīdi. Izvēlieties būt Mīloši. Šinī visumā nekas cits jums nevar labāk palīdzēt.

Nelaupiet sev pārpilnību, kura tagad jums jau ir, tikai tādēļ, ka nesajūtat vēl, ka visa jums ir gana. Pateicieties par visu Svētīgo, kas jūsu dzīvē ir, un jūs piesaistīsiet daudz vairāk Svētības.

Dārgie, Tīrais Nodoms jūsu Sirdī ir – lai palīdzētu jums augt, lai palīdzētu jums atrast to, ko meklējat tieši šeit un tagad. Kad jūs to sapratīsiet – tad ikkatru brīdi saņemsiet ar Mīlestību, un katrs mirklis jūsu dzīvē taps daudz maģiskāks. Ja jūs tagad saskatīsiet savā dzīvē trūkumu – jūs to redzēsiet arī vēlāk. Ja jūs ikkatru mīļu brīdi saskatīsiet savā dzīvē pārpilnību – tā pildīs jūsu Sirdi un pavairos jūsu labklājību vēl daudz vairāk.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=6118582