trešdiena, 2016. gada 27. aprīlis

Ieskaīties sevī

Ieskaīties sevī. Godīgi ieskatīties sevī. Paskatīties uz sevi tādu kāds patiesībā esi. Vai zini ko tas nozīmē? Vai zini ko nozīmē ieraudzīt sevi bez maskas? Zināt Tu to negribi, bet ja gribēsi tikt gaismā, tad nāksies. Nāksies paskatīties un atzīt to kāds esi. Visu kas ir Tevī.

Visu kas ir Tevī šajā izpausmē. Sākot pašiem dziļākajiem slāņiem par kuru eksistenci Tu pat nevēlies dzirdēt. Tev patīk k...ad stāsta, ka Tu esi Gaisma un jā, Tu arī esi Gaisma, bet pirms Tu iemirdzies par to kas esi, Tev ir jāatzīt kas vēl Tu esi. Līdzīgi kā atverot acis ieraudzīt, ka dzīvoklis kurā Tu dzīvo, miljons gadu nav tīrīts. Tu vari iedomāties kāds tas izskatītos. Tava rīcība parasti ir sekojoša. Visu to netīro satīt deķī un iestumt dziļāk skapī. Pa virsu uzkaisīt rožlapiņas un eiforijā smaidīt.

Tu gribi dzirdēt melus vai patiesību? Parasti melus, bet dziļi sirdī Tu apzinies, ka tie ir meli un nespējot paskatīties patiesībai acīs Tu nespēj paskatīties pat uz sevi. Tad Tu noslēp gan šo tumšo savas būtības pusi, gan arī savu gaismu. Vairs nelīdzinies kristālam, bet pakusušam plastmasas klucim kurš labākajā gadījumā blāvi atdot kādu neizskaidrojamu krāsas atblāzmu. Tas ceļš ko ej ir vienvirziena un nāksies atgriezties pie sava pirmsākuma, lai mērotu to no jauna.

Tikai atrodoties zonā kur mājas šķiet par tālu un tālāk netiec, izvēlies viltus ceļu paralēlajā nekurienē. Un Tu to skaidri zini. Tu to apzinies. Realitāte ir viena. Ja vēlies doties tālāk, iztīri savu mājvietu, iztīri sevi. Bet, lai to izdarītu Tev ir jāatzīst to kas Tu esi, jāiemīl tas, par ko nevēlies pat dzirdēt un tad jāatlaiž. Jāizkūst. Līdz Tu paliksi pilnīgi kails. Kails savā būtībā. Tikai tad atu iziesi caur adatas acij.

Un kā ir ar Tevi?


www.balturaksti.com