trešdiena, 2016. gada 6. aprīlis

Dieva Elpa …- Eņģeļi caur Ann Albers

Dieva Elpa …
12.03.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



-------------------------------------
Vai spējat iedomāties, dārgie draugi, ka Dievs visu laiku caur Visumu elpo Mīlestību. Šī Mīlestība plūst uz jums, plūst jūsos, plūst caur jums. Kad jūs Sevi nemīlat, jūs bloķējat šo Elpu. Kad jūs atsakāties pieņemt sev tīkamas Mīlestības dāvanas no citiem, jūs bloķējat šo Elpu. Kad jūs sajūtat Mīlestību pret citiem, pat pret svešiem, bet neizrādat to nekādā veidā, jūs bloķējat šo Elpu. Un katrreiz, kad enerģija tiek bloķēta, sāpes, mazkustīgums un ierobežotība parādās jūsu dzīvē, un dažkārt pat jūsu ķermenī.

Jūs esat radīti, kā Mīlestības iemiesojums. Tieši tas ir domāts ar populāro frāzi, ka esat ”pēc Dieva ģīmja[atveida] un līdzības radīti.” Jūs neesat radīti cilvēciskā formā, lai izskatītos kā Dievs … jūs esat cilvēciskā formā radīti – kā Dieva Mīlošās Klātbūtnes izpaudums. Jūs esat iecerēti, lai ļautu Mīlestībai plūst uz jums, plūst jūsos un caur jums. Jūs esat šeit uz Zemes, lai atcerētos savu nesaraujamo savienojumu ar Mīlošo Avotu, kurš rada jūs ar katru savu elpas vilcienu. Jūs esat domāti Mīlestības uzņemšanai, iemiesošanai, un dāvāšanai.

Praktiski tas īstenojams ļoti vienkārši. Kad kāds veltī jums īstu komplimentu, ieelpojiet to. Saņemiet to. Pasakiet „paldies,” atdāvājot Mīlestību. Kad kāds jums piedāvā sirsnīgu palīdzību, kas jums ir nepieciešama, neatraidiet to. Pasakiet paldies. Svētījiet dāvātāju ar to, ka esat pateicīgs saņēmējs. Mēs neieteiktu jums pieņemt dāvanas ”ar pievienotiem nosacījumiem,” ja jums ir tāda sajūta radusies. Mēs nedomājam, ka jums būtu jāpieņem jebkurš piedāvājums. Taču daudz ir tādu gadījumu, kad jums tiek piedāvāta palīdzība vai atbalsts, taču baiļu, lepnības, zema pašvērtējuma, vai kāda cita mākslīga iemesla dēļ jūs to atraidāt. Un pēc tam, dārgie, jūs vēršaties uz Debesīm, un vaicājat mums – kādēļ gan jums jāvada savu dzīvi pavisam vienam. Mēs Mīlam jūs. Jums nekad nav bijis nolikts vienatnē cīnīties ar savu dzīvi, taču jums ir sava brīvā griba jālieto, lai apliecinātu, ka jūs patiešām ticat, ka varam jums nosūtīt palīdzību, un ka jūs varat to arī saņemt.

Praktiski tas nozīmē arī tāpat, ka ikreiz, kad jums rodas kāds Mīlestības impulss – mēs lūdzam to īstenot. Kad jums rodas impulss pateikt kādam ko labu – dariet to. Kad jums rodas impulss priecīgi palīdzēt, vai dāvāt otram kaut ko – dariet to. Mēs gribam uzsvērt, ka tikai priekpilna impulsa gadījumā jums vajadzētu dāvāt kaut ko citiem. Dāvāšana citiem pienākuma pēc, vai žēlošanas dēļ, vai arī lai parādītu sevi kā labu cilvēku – tā it nemaz nav patiesa un sirsnīga dāvāšana. Priekpilna dāvāšana ļauj Dieva Elpai plūst, zinot, ka laiks, enerģija un resursi vienmēr būs pieejami. Dāvāšana pienākuma pēc tērē jūsu personīgo enerģiju, un jūs varat nonākt pat līdz ”izdegšanai,” ja jūs turpināsiet to darīt arī uz priekšu tāpat.

Ļaujiet Dieva Elpai plūst uz jums, jūsos un caur jums. Nenobloķējiet Patiesās Mīlestības plūsmu savā dzīvē. Tā ir Mīlestība, ko jūsu ego nevar ”uzradīt”. To nav iespējams ”izsaukt”. Jums nav jācenšas ”sajust” šo Mīlestību. Viņa jau dabiski tāpat ir šeit. Kad jūs dabiski vēlaties saņemt vai dabiski vēlaties dāvāt – tā ir Dievišķā Mīlestība, kas aicina jūs būt Vienam Veselam kopā ar viņu, lai ļautu tai plūst un dāvāt savu Svētību. Gluži kā upe, kura baro visu, kas aug tās krastos, šī Mīlestība – Patiesa Mīlestība baro jūs tieši tad, kad tā plūst caur jūsu Sirdi un jūsu dzīvi.    


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=6086507