svētdiena, 2015. gada 24. maijs

Kā iekšpusē, tā ārpusē, kā augšā-debesīs, tā apakšā -uz zemes...

 

Harmonija un miers sākas no Tevis...
 
Viss, kas Tevi kaitina citos vai ārpasaulē - ir tevī pašā. Tas, kas izraisa šīs tavas reakcijas un piesaista notikumus, tas var būt paša neapzināts, iekšējs konflikts, vai nepiedotas situācijas atbalss. 
Cilvēki, kurus uzskati par sliktiem, vai to ceļu nepieņem, tos noraidot - bieži, ir tavu paša baiļu un augstprātīgas tiesāšanas atspoguļojums.

Mīlestība un bailes, šos pazīst katrs.. kur dominē bailes, tur bēgam, atgrūžam, nepieņemam, cīnāmies, kontrolējam un netiekam uz priekšu. Tur kur mūsos runā mīlestība, tur atveramies, nesavtīgi dalāmies un dodam, uzticamies, piedodam, saskatām labo, pieņemam...un izdziedināmies. Kurš no šiem spēkiem vada, un rada vairumu tavas dzīves pieredzes?

Visam ir savs laiks, kad Debesīs ir zvaigžņu stāvokļa kari, tad katra iekšējie konflikti, kas nav dziedināti, redzami līdzcilvēkiem var kļūt. Viss ir vajadzīgs, bez saspringta zvaigžņu stāvokļa - kara debesīs, kas ļauj manifestēties līdzīgai enerģijai uz zemes, nav iespējama dvēseles stāvokļa diagnostika, ja nezin, kur sāp, tad nevar izdziedināt.

Mēs katrs esam daudzu dzīvju summa, tas ko darām, kādus cilvēkus pievelkam, un izvēlamies, par ko cīnāmies un cepamies šajā dzīvē,  to situāciju saknes bieži vien iestiepjas mūsu katra daudzu inkarnāciju garumā. 

Leida Adamante Tīlika

https://www.draugiem.lv/user/2958491/blog/#/user/2958491/blog/?p=13262563