svētdiena, 2015. gada 24. maijs

Mīlēt..

 

Mīlēt - tas ir būt šeit un tagad, atdoties pilnībā tagadnei, tas ir tieši tas, kas cilvēkam sniedz tik spēcīgu laimes izjūtu, tas, ka Tu esi tik maksimāli klātesošs, kad mīli, ar visiem jutekļiem te... Un, tajā brīdī, kad sirds dzied, un tai ir tik bezgalīgi daudz ko dot otram...nav vajadzīgi solījumi, un neviens nedomā vai būs rīt, kad ļaujas ar visu sevi.. mīl...
Ar visu būtību piedalīties mirklī, izdzīvot sevi un otru - tas ir mīlēt. Tā ir pilnīga ļaušanās, tai Gaismai, ko redzi otra acīs, aizmirstot visu, kas bijis, un nedomājot, kas būs. Tā ir uzticēšanas savai sirdij.. kas ved...prātam ļaujot paklusēt.
Mīlestībai nav būtiski, kas Tev nav, vai ir, vai būs rīt, tai galvenais - ka Tu esi tagad šajā mirklī...un ar to pietiek.
Mīlēt...tas vienmēr ir tagad, tas ir vienīgais laiks, kas eksistē mīlestībai, un to nevar atlikt uz rīt...vai kaut kad...
Tas, kas vēlas solījumu vai kādas garantijas rīt, lai atļautos mīlēt šodien...tas jau baidās. Tur kur ir bailes.. mīlestība bēg.
Mīlestība ir kā putns - brīva ir katra cilvēka sirds.. Tur kur ir noteikumi: Mīlēšu ja....tāpēc, ka mīlu, Tev jādara, jāsniedz man tas un tas,....tur tā sirds dziesma jau pārstājusi skanēt, putni būros nelido un mīlestība mirst.
Sāp.....tikai tā "mīlestība", kas pretī sagaida kaut ko...tā, kas pārstājusi spēt dot...sāp nemīlestība pašā.
Laimīgs, ir tas cilvēks, kas mīl un dod...bet ne tas, kuru mīl, ja tas pats nav spējīgs mīlēt.
Vai kāds zin, kas notiks viņa dzīvē pēc stundas? Un ja nu šī ir tava pēdējā dzīves diena...?
Izvēlies mīlēt...vienmēr, ir kāds, kuru mīlēt - katram, ir kāds, kuram vari izvēlēties..dot. ..dot ir mīlestības īstenā daba.

Leida Adamante Tīlika

https://www.draugiem.lv/user/2958491/blog/#/user/2958491/blog/?p=13264114