trešdiena, 2015. gada 27. maijs

Kas ir dikša?

Kas ir dikša?

Dievišķās enerģijas sūtījuma process, kas pazīstams ar vārdu Deeksha hindu valodā, ir pilnīgi kaut kas cits, kas dikša, ko saņemam no Guru un Guru mantra. Tūkstošiem gadu atpakaļ šis apgaismības pārraides veids bija ļoti izplatīts daudzās zemēs. Šrī Bagavāns ir atkal atjaunojis šo seno procesu un piedāvā to visai pasaulei.

Dikšas process rada neirobioloģiskas pārmaiņas smadzenēs un atmodina ķermenī enerģētiskos centrus (čakras). Pārmaiņas apziņā atbrīvo cilvēku no prāta radītajām ciešanām, līdzsvaro ķermeņa dabīgo veselību un dziedinošās enerģijas, savieno smadzenes ar vienotības laukiem, kas pietuvina atdalītības ilūzijas beigām. Pēc iniciācijas saņemšanas sākas pakāpenisks process, kas dabiskā lietu kārtībā ved cilvēku pretim paliekošam Vienotības stāvoklim, pretim iekšējam mieram un labsajūtai.

Dikša nepieder kādai reliģijai vai ticībai, tā ir ‘bezdogmu’ visuma enerģija, ko var saņemt jebkurš, lai kādu ceļu izvēlētos. Tā strādā unikāli, individuāli un gudri, lai savienotu cilvēku ar viņa paša būtības patiesību.

Dikšas spēks turpina darboties. Progresē apgaismības stāvoklis un katra cilvēka apziņas līmenis paaugstinās un padziļinās. Cilvēks pavisam skaidri novēro iekšējās pārmaiņas, kas saistītas ar citu cilvēku un notikumu uztveri, iekšējās transformācijas vai sirds uzplaukumu.

Dikšas devēji
Dikšu devējiem piemīt spēks translēt Dievišķo enerģiju ikvienam, kurš tam ir atvērts. Dikša sniegs pārmaiņas cilvēka garīgajos meklējumos gan fiziskajā, mentāli psiholoģiskajā, gan garīgajos līmeņos.


Vienotības universitātes Atmodas mācība
Par dikšu devējiem varat kļūt 6.-7. jūnijā Limbažos pēc kursa- procesa "Atgriešanās pie sevis"
Info: marabrante@inbox.lv vai 29266349