sestdiena, 2015. gada 30. maijs

Debesu radītie misēkļi te uz Zemes - no 19.05.2015, kad Merkurs „iestrēga” un devās „atpakaļgaitā” daudzas lietas it kā iestrēga, buksē un nekādi nekust no vietas

 

 
Daudzi pamanījuši, ka pēdējā laikā, t.i., no 19.05.2015, kad Merkurs „iestrēga” un devās „atpakaļgaitā” daudzas lietas it kā iestrēga, buksē un nekādi nekust no vietas. Ja kust, tad ar dažādiem neizskaidrojamiem misēkļiem. Pilnā krāšņumā tas izpaudīsies, kad pievienosies Saule – no 30.05.2015 līdz pat 14.06.2015. Būs kavēkļi, neizskaidrojami misēkļi, lieka nervu „bendēšana” u.c. ķibeles.
Jo šim „krāšņumam” adrenalīna devu piedod mistiskais Neptūns, kurš nemanot ietekmē kolektīvo apziņu. Ja Marss „rīvējas” ar Neptūnu, tad nekas labs nudien nav gaidāms, bet es varu iepriecināt lasītāju, ka precīzais aspekts bija ap 26.05.2015, kurš tagad jau sāk izklīst. Marsa un Neptūna mijiedarbības rezultātā iedvesmojas kriminālie elementi, turklāt trakas lietas var notikt narkotisko vai alkoholisko vielu ietekmē, kad apziņa tiek pilnībā aizmiglota un eksistē tikai instinkti. Toties šis aspekts lieliski iedvesmo māksliniekus u.c. radošus cilvēkus. Liek ķerties pie šedevru radīšanas.
Un Neptūns rada jucekļus ne tikai prātā un psihē, bet arī komunikācijā, tirdzniecībā, darījumos ar naudu u.c. kur nepieciešama noruna, vienošanās un saziņa. Tāpat papīru kārtošanas lietās var būt milzīgi pārpratumi. Ja pērkat auto, tad kārtīgi misēkļi ir garantēti! Rūpīgi pārbaudiet auto tehnisko stāvokli pirms dodat – piekrišanu!
Šis uztraucošais stress varētu beigties ap 26.06.2015!

Lai pietiek izturības un galvenais izpratne par notiekošajiem procesiem! Esiet laimīgi un veiksmīgi! Viss izdosies!