svētdiena, 2015. gada 31. maijs

gongu nakts un gongu skaņu pelde virs ūdens

''Ceļinieks" dodas tālāk - Vidzemē, Ieriķos - 13. un 14.jūnijs!
Ceļinieks ik mirkli ir savā ceļā un katrs solis tam kaut ko iemāca, pārveido, ļauj izzināt šo pasauli. Ja viņš paliks uz vietas, ja neaugs pats, nemainīsies - neizzinās neko. Izvēle ir paša ceļinieka rokās. Ceļš dod iespēju satikt citus, paiet kādu gabaliņu kopā, piedzīvojot kaut ko citādāku, tad atkal šķirties un doties tālāk, saglabājot sirdī nenovērtējamu kopābūšanas pieredzi. Ceļš māca šajā izzināšanā nepieķe...rties nekam. Būt brīvam. Tikai tad Tu pa īstam esi.

Un ir liels prieks, ka katrā Ceļinieka sanākšanā mums pievienojas dažādi cilvēki, padarot katru reizi neatkārtojamu un citādāku! Šoreiz ar mums kopā būs Vita, kas ievedīs pirtiņas maģiskajā pasaulē un Juris, kas dalīsies savā nenovērtējamā pieredzē sevis izzināšanas ceļā.

Tiekamies Ieriķos 13. un 14. jūnijā un ļaujamies kādam brīdim caur klusumu sevī, baudot gongu skaņas guļot virs ūdens, radošuma vilnim sevī un Ieriķu dabas takas burvībai ūdenskritumos,pirtiņas siltumam un dziedināšanai, mieram sevī caur meditācijām, un mūzikai, kas rodas atverot sirdi. Lai pēc tam katrs dotos tālāk savā ceļā pilns ar mieru un smaidu par katru nākamo soli, ko tas dos izdzīvot.

Svarīgi:
- Līdzi ņemt maiņas apavus, siltu, ērtu apģērbu, spilvenu, pledu, guļammaisu, ērtu matraci gulēšanai uz grīdas visas nakts garumā, ja būs lietus - būsim telpās. Ja visi mīļi "sarunāsim" sev lutināšanas nakti ar skaidrām zvaigžņotām debesīm un lakstīgalu dziesmām - tad visas sajūtas baudīsim uz terases. Ģērbieties silti, lai varam droši būt visās sajūtās laukā.
- Pieteikties droši varat - dace.straume@gmail.com; tālr. - 28224490