svētdiena, 2015. gada 17. maijs

Iziet ārpus pierastā! - Eņģeļi caur Ann Albers


16.05.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
 

Sekojot savas Sirds vadībai – ļoti iespējams, kādubrīd’ savā dzīvē jūs tiksiet vadīti – spert soli ārpus pierastā. Ozolzīle nevar izaugt par koku, nepārplēšot savu ārējo apvalku. Cālis nevar izaugt par putnu savas olas čaumalā. Zieds nevar uzplaukt, kamēr tas neizšķiļas no sēkliņas, un bērnam, lai tas pieaugtu, ir jāatstāj mātes klēpis. Kādubrīd’ savā dzīvē jums nāksies atstāt pierasto, lai paplašinātos par daudz lielāku Būtni.
Dažiem no jums šī paplašināšanās ir vienkārša. Atverot savu prātu jaunām domām un jauniem skatpunktiem. Izmēģinot jaunu restorānu, un atrodot tur daudz kā neparasta. Uzklausot savu Sirdi, un palīdzot svešiniekam. Citiem šī paplašināšanās var būt lēciens savā ticībā. Atlaidiet savas bailes, un atverieties atkal no jauna Mīlestībai. Atstājiet nemīlamu darbu, un ķerieties pie kā jauna. Pastāstiet kādam to, kas jums patiešām ir svarīgi. Padalieties savā jaunatklātajā talantā vai domā ar citiem.
Uzņemties šādus riskus un ticības lēcienus var šķist biedējoši. Cilvēka prātam nebūt nav viegli atteikties no kontroles! Bet Sirds toties atveras ar sajūsmu, sekojot šādai savas ticības vadībai, un zinot, ka viņai ir saikne – ne mazāk, kā ar Visuma Radītāju! Sirds zina, ka pārmaiņas ir dzīves dabiska izpausme, un ka izaugšana plašākā Apziņā – tas ir katras Dvēseles ejamais ceļš šeit, uz Zemes.

Un tā – kad jūs tiekat vadīti izmēģināt kaut ko, iemācīties kaut ko, pamest kaut ko, runāties ar kādu, vai iet prom – uzklausiet! Kad jūs jūtaties vadīti palīdzēt kādam, vai arī palūgt palīdzību … pat ja jums ir neērti to darīt – dodiet sev šo iespēju. Uzklausiet šo kluso sīko balstiņu savā iekšienē, ieklausieties savas Sirds sajūtās un domās, kuras atnāk tik viegli, lai vadītu jūs. Uzklausiet, par spīti bailēm, jo Mīlestībai vienmēr atrodas veids, kā no tām tikt vaļā.
Ozolzīle nevar zināt visu savu varenību, kamēr nav pārplēsusi savu ārējo apvalku. Bērns nevar zināt visu savu Lielumu un Potenciālu, kamēr nepamet mātes klēpi. Un jūs, dārgie, nekad nevarat zināt visu to Mīlestību un Prieku, ko spējat dāvāt un saņemt, ja jūs neesat gatavi klausīt savai Sirdij.  

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5799438