pirmdiena, 2017. gada 2. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS 02.-08.10.2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
02.-08.10.2017.

Šī būs pilnmēneša nedēļa un tā būs aplam neparasta un lieliska. Mēnestiņš augs līdz ceturtdienas vakaram, kad Aunu zīmē būs jestrs pilnmēness, bet līdz tam jau ir sagaidāmi nereāli debesu brīnumi. Steidziet tos izmantot!

Latviešiem tuvajā Jaunavu zīmē tagad dzīvojas abi debesjuma mīlnieki: Marss un Venēra, kas pa kārtai veidos izcilus aspektus ar likteņtēvu Plutonu un ceturtdien, pilnmēness gaismā, sarīkos retu tikšanos savā starpā. Līdz ceturtdienai bīdiet romantikas lietas, apzvaniet tos, kas jums romantiski interesē, rīkojiet svētkus, pasēdēšanas, pastaigas gar jūru utt. Vēl izcils laiks arī radošumam un jaunu naudas pelnīšanas veidu apdomāšanai.
Nedēļas nogale ir burvīga. Vēl būs gaisā atskaņas no mīlas sprādziena un naktī uz sestdienu Mēnestiņš jau dodās uz savu prieka vietu - Vēršiem, kur atradīsies visu sestdienu un svētdienu. Priecīgas, jautras ballītes. Sirsnīgas sarunas. Vīkendu vnk nogulēt būtu grēks! Netusētāji var plānot nākotni un darīt gruntīgus darbus. Kopumā izcila nedēļa, viena no jautrākajām un dinamiskākajām šogad. Lai ļoti priecīgi un sekmīgi!
Andis
geste.astro@gmail.com